30.5.15

Spring Beauty Haul!

Ήρθε η ώρα για ένα ακόμη haul post για να σου δείξουμε τα τελευταία beauty ψώνια που κάναμε μέσα στην Άνοιξη, να μπουν κι αυτά σιγά σιγά στις θέσεις τους στα συρτάρια μας, να σου δώσουμε και καμία ιδέα για τις επόμενες αγορές σου.


Μετά από τα haul του Πάσχα (εδώ) και τις αγορές από το bazaar (εδώ) σκεφτήκαμε να πιέσουμε η μία την άλλη για να μην κάνουμε άλλες beauty αγορές για μερικούς μήνες και να χρησιμοποιήσουμε επιτέλους και μερικά από τα προϊόντα που στοιβάζονται στα συρτάρια και όχι απλά να τα πολλαπλασιάζουμε. Ελπίζουμε να το καταφέρουμε κι έτσι να αργήσουμε να σου ετοιμάσουμε νέο haul post, αλλά να σου έχουμε πολλά reviews για ότι καινούριο δοκιμάζουμε.

Ας δούμε όμως τι διαλέξαμε τους τελευταίους μήνες.


Θέλαμε λιγάκι να ανανεώσουμε τις αποχρώσεις στα βερνίκια μας κι έτσι επιλέξαμε την φετινή ανοιξιάτικη συλλογή της Essie, αλλά και ένα παλιότερο αγαπημένο και all-time-classic χρώμα. Από αριστερά προς τα δεξιά: Urban Jungle – Flowerista – Perennial Chic – Petal Pushers – Blossom Dandy – Picked Perfect – Garden Variety.


Φυσικά περάσαμε από τα The Body Shop και διαλέξαμε δύο προϊόντα από τη σειρά Vitamin E στις συλλεκτικές  συσκευασίες με την αγγλική σημαία. Διαλέξαμε την 24ωρη ενυδατική κρέμα Aqua Boost Sorbet και το αντίστοιχο Eyes Cube. Πρώτες εντυπώσεις: από τις ωραιότερες υφές και υπέροχη ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς.


Ψάχνοντας ακόμη για ένα primer που θα ‘θολώνει’ ικανοποιητικά του πόρους, πήραμε να δοκιμάσουμε και το InstaBlur, All-in-One


Αν έχει λιπαρή επιδερμίδα, όπως εμείς, τότε σίγουρα αγαπάς τις πούδρες όσο κι εμείς. Βρήκαμε λοιπόν την ευκαιρία να πάρουμε δύο διαφορετικές πουδρίτσες που θέλαμε εδώ και καιρό να δοκιμάσουμε. Πήραμε λοιπόν την  Matte Maker από τη Maybelline στην πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωσή της, 10 classic ivory και την UV Protective Compact Foundation από τη Shiseido στην απόχρωση medium ochre.



Προσθέσαμε στη συλλογή μας τρία ακόμη από τα αγαπημένα μας κραγιονάκια από MAC. Διαλέξαμε το All Fired Up (Retro Matte,) το Mehr (Matte) και το Morange (Amplified.) Το τελευταίο ανήκει στη μόνιμη συλλογή, αλλά κυκλοφόρησε και σε αυτή την υπέροχη συλλεκτική συσκευασία της καλοκαιρινής συλλογής Wash & Dry.



Τους τελευταίους μήνες ανακαλύψαμε σίγουρα πόσο μας βολεύουν τα μολύβια χειλιών - πολλές φορές περισσότερο από τα κραγιόν. Διαλέξαμε λοιπόν το Ruby Woo από τη MAC (αντίστοιχο του πολυαγαπημένου κραγιόν,) το Double Lip Liner No 04 από την Tommy G (ανακάλυψη θησαυρός! Διαλέξαμε nude ευκολοφόρετες αποχρώσεις) και το Νο330, Coralista από τη σειρά Color Show της Maybelline (κάτι έχουμε πάθει με το πορτοκαλί φέτος!)



Στο stand της Maybelline η πωλήτρια μας έδειξε και το νέο προϊόν για τα φρύδια, το Brow Satin. Είναι ένα διπλό προϊόν, μολύβι και σκιά φρυδιών μαζί. Μας κίνησε την περιέργεια κι έτσι η απόχρωση dark brown ήρθε σπίτι μαζί μας.


Στα H&M βρήκαμε αυτό το body splash στην εκδοχή Melon Love. Είναι αρκετά δροσερό σαν πρώτη εντύπωση.


Τέλος, κάναμε μία παραγγελία από το online φαρμακείο 2Happy.gr. Επιλέξαμε δύο απαραίτητα προϊόντα για να περιποιηθούμε τα πόδια μας από τη Dr Scholl.


Στην ίδια παραγγελία υποκύψαμε και στη γοητεία του The Des Vignes της Caudalie. Μαγευτικό άρωμα!

Αυτές ήταν λοιπόν οι αγορές μας τους τελευταίου μήνες. έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.

Μέχρι το επόμενο post

10 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφα όλα!Να τα χαρείτε,κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ομορφα όλα!!!! το fired up το θέλω και γω νομίζω ^_^ .. να τα χαρείτε όμορφες :* <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειες επιλογές κορίτσια! Ζήλεψα όλα τα μολυβακια χειλιών! Υπέροχες αποχρώσεις! Καλό μήνα και καλή αρχή καλοκαιριού! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ, γλυκιά Μαρτίνα! Έχουμε μία αδυναμία στα μολύβια χειλιών. Καλό μήνα και καλό καλοκαιράκι!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία πραματάκια που πήρατε βρε κορίτσια, ζήλεψα ιδιαίτερα τα προϊόντα χειλιών! :) Περιμένω εντυπώσεις από το primer των The Body Shop, καταραμένοι πόροι!!! Φιλάκια πολλά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προϊόντα χειλιών είναι μεγάλη αδυναμία!
      Για το primer από The Body Shop έχουμε μεγάλες προσδοκίες, ελπίζουμε να δουλέψει. Πραγματικά καταραμένοι πόροι!
      xxx

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίες αγορές κορίτσια! Η caudalie έχει υπέροχα αρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design