1.12.14

Girlz Only Dry Shampoo: A Secret Only for Girls!

Τα ξηρά σαμπουάν της Gilrz Only τα έχεις δει πολλές φορές στα empties μας, αλλά δεν είχαμε ως τώρα σκεφτεί να σου μιλήσουμε πιο αναλυτικά και αποκλειστικά για αυτά. Κακώς όμως, γιατί σίγουρα αξίζει να συστηθείτε.



Τα ξηρά σαμπουάν, που είναι πλέον αρκετά γνωστά, είναι όσο πιο απλά γίνεται ένα είδος πούδρας σε μορφή spray που μπορείς να ψεκάσεις στις ρίζες των μαλλιών σου για να απορροφήσει τη λιπαρότητα.


Ας μιλήσουμε όμως για τη (συχνά παρεξηγημένη) χρήση τους. Τα dry shampoos δεν έρχονται σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν μαγικά το λούσιμο και την καθαριότητα των μαλλιών μας. Εμείς θα λέγαμε πως είναι μάλλον ένα προϊόν εκτάκτου ανάγκης.

Καλύτερα όμως να σου πούμε πως το χρησιμοποιούμε εμείς. Τα μαλλιά μας ανήκουν στην κατηγορία των μαλλιών με ξηρές ταλαιπωρημένες άκρες και super λιπαρές ρίζες. Χρειάζονται λοιπόν σίγουρα λούσιμο μέρα παρά μέρα. Αυτό είναι κάτι που το ξηρό σαμπουάν δεν μπορεί να υποκαταστήσει.  

Είναι όμως τόσο λιπαρά, που αυτή τη μέρα ανάμεσα στα λουσίματα , τα σημεία που αγγίζουμε περισσότερο, όπως οι ωφέλειες ή η φράντζα, φαίνονται ήδη άλουστα και όλα τα υπόλοιπα μαλλιά βαραίνουν και χάνουν τον όγκο τους. Καταλαβαίνεις πως το καθημερινό λούσιμο είναι τόσο ανέφικτο όσο και ανεπιθύμητο. Και εδώ έρχονται τα Girlz Only να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.


Τι πρέπει ακόμη να ξέρεις:
  • Λειτουργούν! Κάνουν αυτό που υπόσχονται αποτελεσματικότατα. Απορροφούν τη λιπαρότητα και τα μαλλιά μας δείχνουν άμεσα και εύκολα φρέσκα και καθαρά.
  • Το αποτέλεσμα διαρκεί σίγουρα 5-6 ώρες. Είπαμε, είναι προϊόν εκτάκτου ανάγκης.
  • Δεν αφήνουν ενοχλητικά ασπράκια στα μαλλιά και δεν μας προκαλούν φαγούρα.
  • Έρχονται σε χρωματιστές συσκευασίες και αρκετά διαφορετικά αρώματα. Ναι, τα έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλα. Θα θέλαμε ίσως και ένα σε ένα πιο ήπιο άρωμα.
  • Εμείς τα αγοράζουμε από το eshop του Beauty Test Box περίπου στα 7-8 ευρώ. 


Εμείς βρήκαμε σίγουρα έναν νέο σύμμαχο που θα υπάρχει πλέον μόνιμα στο ντουλαπάκι του μπάνιου μας. Εσύ τι γνώμη έχεις για τα ξηρά σαμπουάν; Έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο ή κάποιο άλλο; Θέλουμε πολύ να διαβάσουμε τη γνώμη σου.

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. Μόλις τελείωσα το 2ο μπουκαλάκι μου ,αλλά για μένα είναι το 2ο αγαπημένο . Μετά από χρήση 3-4 διαφορετικών dry shampoos το klorane έχει κατακτήσει την 1η θέση και δε νομίζω να δοκιμάσω ξανά άλλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Klorane δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα, αλλά τώρα που το λες σίγουρα θα το δοκιμάσουμε.

      Διαγραφή
  2. έγραψα και εγώ ένα post προχτές και συμπεριέλαβα το dry shampoo της klorane ως ένα προϊόν που δε με ικανοποίησε. Είχα στο μυαλό μου ότι τ dry shampoo κάνουν θαύματα, είναι όμως αυτό που είπατε! Είναι μια λύση έκτακτης ανάγκης με την προϋπόθεση ότι την ίδια κιόλας ημέρα θα λούσεις τα μαλλιά σου!! Προτιμώ λοιπόν αν το μαλλί χρειάζεται λούσιμο να το λούσω και να μη δίνω χρήματα για κάτι που θα με κρατήσει 5 ώρες πχ :/ Μπορεί όμως να δοκιμάσω και ένα από αυτά! Είναι πιο οικονομικά από αυτό της klorane οπότε γιατί όχι.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, αλλά και το καθημερινό λούσιμο είναι φθορά για την τρίχα. Για έκτακτη ανάγκη λοιπόν είναι σωτήρια.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design