3.11.14

Αγαπημένα Οκτωβρίου 2014!

Καλό μας μήνα! Ο Οκτώβρης που μας άφησε ήταν ένας μήνας που είχαμε πολλή διάθεση για μακιγιάζ και πειραματιστήκαμε με πολλά προϊόντα σε διάφορα φθινοπωρινά looks.



Στα αγαπημένα όμως του μήνα επιλέξαμε να σου δείξουμε τα top 5 προϊόντα που, παρά τους πειραματισμούς και τις δοκιμές μας, μας άρεσαν τόσο ώστε να γυρνάμε σ’αυτά ξανά και ξανά.

#1 Purifying Scrub - Kueshi
Είναι το μοναδικό προϊόν περιποίησης που μπήκε στα αγαπημένα Οκτωβρίου. Είναι ένα αφρίζον gel καθαριστικό scrub. Σαν απολεπιστικό θα ήταν ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες γιατί έχει απίστευτα λεπτούς κόκκους και κάνει απαλή απολέπιση. Στη super λιπαρή επιδερμίδα όμως δεν έμοιαζε αρκετό και τολμήσαμε και το χρησιμοποιήσαμε με το Clarisonic. Το αποτέλεσμα ήταν βαθιά απολέπιση και δέρμα καθαρό και λαμπερό. Βασικά συστατικά του είναι το χαμομήλι και η aloe vera. 



#2 Silky Blush, No 32, Heather Silk - Wet n’ Wild
Αγαπημένο ρουζάκι για τον Οκτώβρη , αλλά σίγουρα και για τον υπόλοιπο χειμώνα, είναι το No 32, Heather Silk από τη σειρά Silky Blush της wet nWild. είναι ένα απίθανο σκούρο ροζ με μπλε υποτόνους. Έρχεται σε τεράστια ποσότητα και έχει τόσο έντονη απόδοση που θέλει προσοχή και ελαφριά εφαρμογή. Μοναδικό αρνητικό η συσκευασία του που μας παιδεύει λίγο για να ανοίξει, αλλά είναι τόσο καλό το προϊόν που απλά το παραβλέπουμε.

#3 Smokey Eye Mascara - Bobbi Brown
Από τις αρχές του μήνα που την δοκιμάσαμε είναι η μόνη μαύρη μάσκαρα που χρησιμοποιούμε. Αρχικά το σχεδόν κλασικό τρίχινο βουρτσάκι δεν σε εντυπωσιάζει, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Δίνει τόσο όγκο όσος και μήκος και ταίριαξε τέλεια στις βλεφαρίδες μας. Η full size συσκευασία είναι ήδη στην κορυφή της wish list μας.

#4 Eyeshadow Primer Potion - Urban Decay
Τους πρώτους πόντους τους παίρνει για την όμορφη και πρακτική συσκευασία της. Είναι μία πολυσυζητημένη βάση σκιών από την Urban Decay. Έχει το χρώμα του δέρματος, απλώνεται  εύκολα και ενισχύει αποτελεσματικά τόσο την απόδοση όσο και τη διάρκεια των σκιών. Εμείς την έχουμε  τεστάρει σίγουρα για ένα 8ωρο και οι σκιές έμειναν ανέπαφες στη θέση τους.



#5 True Colour Eyeshadow Palette, Berry Love - Avon
Αυτή η τετραπλή παλετίτσα περιέχει τρεις matte και μία shimmery αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες μας. Είναι υπέροχη για φθινοπωρινά μακιγιάζ, είτε πρωινά είτε πιο έντονα βραδινά. Όλες οι σκιές έχουν καλή απόδοση και διάρκεια. την επιλέγαμε σχεδόν αυτόματα και σχεδόν καθημερινά για τα μακιγιάζ μας όλο το μήνα.

Αυτά ήταν τα beauty αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε. Φυσικά όμως σου έχουμε και δύο extras

#6 Αγαπημένο snack για τον Οκτώβρη αυτά τα λαχταριστά τριφτάκια με γέμιση από τυρί, κοτόπουλο, πιπεριά και μανιτάρι. Νοστιμιά που δεν περιγράφεται!

#7 Αγαπημένη σειρά για το μήνα που πέρασε το Revenge, που επιτέλους ξεκίνησε ξανά. Είναι μία ιστορία εκδίκησης με τρελή πλοκή και τρελές εξελίξεις. Έχεις σκεφτεί εσύ πόσο μακριά θα έφτανες αν σου στερούσαν ότι αγαπούσες περισσότερο;

Αυτά ήταν τα δικά μας αγαπημένα για το μήνα που μας πέρασε. Σου ευχόμαστε έναν υπέροχο Νοέμβριο και περιμένουμε να διαβάσουμε στα σχόλια τα δικά σου αγαπημένα beauty και μη.

Μέχρι το επόμενο post



10 σχόλια:

  1. το ρουζ υπέροχο...και οι σκιές το ίδιο...τα τριφτακια τα αφήνω ασχολίαστα και ψάχνω τη συνταγή...!! φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σας!!! Το revence αρεσει κ σ μενα πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σας κορίτσια! <3 Θα θέλαμε πολύ να δοκιμάσουμε το Primer Potion αλλά και την παλέτα από Avon, έχει φοβερά χρώματα! Καλά και για τα τριφτάκια, δεν το συζητάμε, χαχαχα! <3
    Φιλάκια πολλά, Τζοβάννα & Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ρουζ και εμένα μου άρεσε πολύ! Θα το έχω στα υπόψιν. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design