15.8.14

Review of the Day: Ομορφιά από το myaroma.gr!

Το myaroma.gr είναι ένα Ελληνικό online shop όπου μπορείς να βρεις οικονομικά καλλυντικά και γνωστά drugstore προϊόντα σε καλές τιμές. Αυτή θα ήταν μία κατατοπιστική γενική περιγραφή. Στο δικό μας μυαλό όμως το myaroma.gr είναι απλά ο παράδεισος της μάσκαρα. Max Factor, LOreal, Lancome, οι αγαπημένες μας Maybelline, αλλά και Rimmel είναι όλες εκεί σε πολύ καλές τιμές.



Τον προηγούμενο μήνα λοιπόν είχαν την καλοσύνη να μας στείλουν κάποια πραγματάκια για να τα δοκιμάσουμε και να σου πούμε τη γνώμη μας. Πάμε λοιπόν να τα δούμε!

Silky Long Lasting Compact Powder in 114 - Elixir
Η πούδρα σε compact μορφή έρχεται σε πλαστική, αρκετά ανθεκτική λευκή συσκευασία με καθρέφτη. Εμείς έχουμε το Νο 114, δεν είναι διάφανη, δίνει πολύ ελαφριά κάλυψη. Μοιάζει να περιέχει ανεπαίσθητα μικροσκοπικά shimmer και το αποτέλεσμα είναι φρέσκο και λαμπερό. Παίρνει extra πόντους για το διακριτικό αλλά υπέροχο άρωμα cake βανίλια. 

Extra Wow Lash Mascara - Rimmel
Μία μάσκαρα από τη Rimmel που υπόσχεται 12 φορές περισσότερο όγκο και δραματικό αποτέλεσμα. Έχει αρκετά μεγάλο τρίχινο βουρτσάκι και πραγματικά σου επιτρέπει να χτίσεις το αποτέλεσμα όσο θέλεις εσύ (βέβαια όχι σε 12πλάσιο όγκο.) Η δική μας γνώμη είναι ότι κάνει αρκετά καλή δουλειά και στο διαχωρισμό των βλεφαρίδων και στο μήκος και δεν δημιουργεί ενοχλητικά κομπάκια. Μοναδικό και μικρό μειονέκτημα ότι μετά από αρκετές ώρες τρίβεται λιγάκι. Θα θέλαμε σίγουρα να δοκιμάσουμε και μία αδιάβροχη εκδοχή της.


Silky Long Lasting Blusher in 100 - Elixir
Από την Elixir δοκιμάσαμε και ένα ρουζάκι, επίσης σε compact μορφή. Έρχεται ακριβώς στην ίδια συσκευασία με την πούδρα. Το Νο 100 είναι ένα baby pink με ασημί shimmer. Δεν έχει ιδιαίτερα έντονη απόδοση, αλλά έχει αρκετά καλή διάρκεια. 

Βερνίκια Νυχιών Jolly Jewels in 114 and 110 - Golden Rose
Ξέρεις πόσο αγαπάμε τα Jolly Jewels. Τα έχεις δει σε nails of the day και hauls. Δύο καινούρια λοιπόν προστέθηκαν στη συλλογή μας. Δυστυχώς η φωτογραφία αδικεί τις αποχρώσεις. Μπορούν αν κάνουν και το πιο βαρετό βερνίκι σου εντυπωσιακό, αλλά και να φορεθούν μόνα τους. Plus διαρκούν πολλές πολλές μέρες.

Αυτά τα πραγματάκια δοκιμάσαμε λοιπόν εμείς και είμαστε αρκετά ικανοποιημένες. εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Μέχρι το επόμενο post


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design