14.8.14

It’s a mini HAUL!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ήρθαν και σχεδόν πέρασαν και εμείς με αυτό το post θα σε συγκλονίσουμε. Κι αυτό γιατί αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις εκπτώσεις για να ανανεώσουμε τη ντουλάπα μας και όχι τόσο για αν αγοράσουμε beauty related πραγματάκια. Ναι! Ναι! Κι όμως!



Βγαίνοντας όμως στα μαγαζιά πήραμε και το beauty κατιτίς μας. Αυτά λοιπόν θα σου δείξουμε σ’αυτό το post..

Sol de Rio - Bronzing Powder - Sephora
Είναι το γνωστό limited edition bronzer από τα Sephora και θα σκάγαμε αν δεν το αποκτούσαμε. Ήταν το τελευταίο στο ράφι! Είναι τελείως matte και είναι απλά τεράστιο. Η συσκευασία σκέτη τρέλα!

Tropical Dream - Sea Salt Exfoliator with Coconut Oil - Donna Valente
Αγαπάμε τα απολεπιστικά της Donna Valente. Η τεράστια συσκευασία με άρωμα μπανάνα που είχαμε στο μπάνιο μας δυστυχώς τελείωσε και τρέξαμε να την αντικαταστήσουμε. Αυτή τη φορά, έτσι για αλλαγή, διαλέξαμε την καρύδα.

Venus Spa Breeze - Gillette
Ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά γι’αυτή την ξυριστική μηχανή από τη Gillette. Μας τα είπαν η Νατάσα και η Κωνσταντίνα και δεν γινόταν να μην τη δοκιμάσουμε. Πρώτες εντυπώσεις: Είναι super ενυδατική και είναι τόσο βολικό που χρησιμοποιείται χωρίς σαπούνι ή αφρόλουτρο. Δεν είναι πολύ αποτελεσματική με τις πολύ κοντές τρίχες.

Purely Pumpering - Nourishing Body Wash - Dove
Ήταν δώρο με ένα αποσμητικό Dove που θα δεις σε λίγο. Δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα, αλλά ο συνδυασμός κρέμας φιστικιού και μανόλιας μας φαίνεται πολύ δελεαστικός. 

Wet Towels - Softline Fresher
Ένα πακέτο υγρομάντηλα είναι πάντα χρήσιμο, δεν είναι; Με εκχύλισμα aloe vera και βιταμίνη Ε, χωρίς parabens και οινόπνευμα. Τα βρήκαμε μόνο ένα ευρώ και φυσικά τα πήραμε.

Silk & Gloss - Studio Line - L’Oreal
Το καλοκαίρι αγαπάμε πολύ το wavy look στα μαλλιά με πολύ όγκο. Χρησιμοποιούμε πολύ το salt spray της LOreal, αλλά για κάποιο λόγο είναι τρομερά δυσεύρετο. Αποφασίσαμε λοιπόν να δοκιμάσουμε ένα νέο προϊόν. Είναι ένα spray για σπαστά μαλλιά της σειράς Studio Line. Πρώτες εντυπώσεις: μάλλον νέα αγάπη.

Dry Mist - Garnier Ambre Solaire
Eίναι το αντηλιακό που επιλέξαμε για κάθε μέρα στην πόλη. Το χρησιμοποιήσαμε ήδη και οι εντυπώσεις μας είναι πολύ θετικές. Έχει SPF 30 και είναι ανθεκτικό στο νερό. Έρχεται σε συσκευασία spray, απορροφάται άμεσα και δεν είναι καθόλου λιπαρό.

Αποσμητικά Dove, Originals και Neutro Roberts, Dermazero
Ξέρεις πως έχουμε μία αδυναμία στο αποσμητικό Extra Delicate της Neutro Roberts, αυτή τη φορά όμως δεν το βρήκαμε. Αγοράσαμε λοιπόν το κλασικό Dove που το ξέραμε ήδη και το εμπιστευόμαστε και σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε και το Neutro Roberts DermaZero που δεν το είχαμε προσέξει ξανά ως τώρα.

Και κάπου εδώ συγκρατηθήκαμε και σταματήσαμε τα ψώνια. Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Θα χαρούμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου.

Μέχρι το επόμενο post


10 σχόλια:

  1. Με γειά !!! Το ξυραφακι θελω κ εγω να το παρω!!! Φιλία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με γεια σου!!! εχω κ εγω την μπανανα απο donna valente αλλα δυστυχως μου τελειωνει πολυυυ γρηγορα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αφρόλουτρο από dove το έχω λατρέψει! Να τα χαρείτε όλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρευω τα ξυραφακια!! Δεν τα αλλαζω με τιποτα!!
    http://cremebeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζουμε πως κι εμείς καταλήξαμε σε αυτά πλέον. Είναι πολύ βολικά.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design