13.7.14

Panthenols Summer Offer!

Για την Panthenols σου έχουμε  μιλήσει πολλές φορές ως τώρα. Η εταιρεία συνδυάζει αξιόλογη ποιότητα, προσιτές τιμές και είναι Ελληνική. Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε από μία εταιρεία δερμοκαλλυντικών;


Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν η Panthenols μας ετοίμασε ένα νεσεσέρ ομορφιάς που περιέχει δύο προϊόντα σε super τιμή, μόνο 19,90. 



Στο δικό μας νεσεσέρ βρήκαμε το αντιρυτιδικό set.


Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου και Ματιών
Μία κρέμα προσώπου και ματιών 24ωρης προστασίας με τέσσερις δράσεις. Με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ, ελαιόλαδο και ginkgo biloba είναι ταυτόχρονα ενυδατική, αντιρυτιδική, αντιγηραντική και τονωτική. Σαν σύνθεση είναι ελαφριά και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι λαμπερή υγιή επιδερμίδα.


Ενισχυμένος Ορός Προσώπου και Ματιών
Οι οροί προσώπου της Panthenols είναι ξεκάθαρα από τους αγαπημένους μας. Ο συγκεκριμένος προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, αναζωογόνηση αλλά και αντιγηραντική δράση. Έχει ελαφριά, δροσερή υφή και απορροφάται πολύ εύκολα.

Η συνδυαστική χρήση των δύο προϊόντων μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του προσώπου σου αυτό το καλοκαίρι. Θα βρεις το νεσεσέρ της προσφοράς στο πιο κοντινό σου φαρμακείο.

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. Την έχω δοκιμάσει την ενυδατική προσώπου και ματιών και είναι πραγματικά πολύ καλή, πολύ δροσερή και μυρίζει και υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο και να σου άρεσε η ενυδατική πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και τον ορό. Εμείς τον αγαπάμε ακόμη περισσότερο.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design