18.6.14

Time4beauty.gr Products & What we think of them!

Πριν από κάποιες μέρες χτύπησε την πόρτα μας ένα πακετάκι ομορφιάς με προϊόντα για δοκιμή. Το κατάστημα καλλυντικών Time4beauty.gr μας έστειλε λοιπόν πολύ γενναιόδωρα κάποια πραγματάκια και αφού τα χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθημερινά, ήρθε η ώρα να σου πούμε την πάντα ειλικρινή άποψή μας.



Ας δούμε λοιπόν τα προϊόντα ένα ένα.



Βερνίκι Νυχιών Νο 490 - Sixteen & Βερνίκι Νυχιών Nο 644 - Beauty Line Cosmetics
To No 490 από τη Sixteen είναι ένα απίθανο καλοκαιρινό μπλε-μωβ χρώμα και το Νο 644 από τη Beauty Line ένα γλυκό ροζ-ροδακινί.Έχουμε ήδη στη συλλογή μας αρκετά βερνίκια από αυτές τις δύο εταιρείες κι έτσι ξέραμε τι να περιμένουμε. Έχουν και τα δύο εύχρηστα πινελάκια και καλή απόδοση χρώματος (θέλουν, βέβαια, και δεύτερο χέρι.) στεγνώνουν σχετικά γρήγορα και διαρκούν για μέρες. Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα από τα δύο, μάλλον θα κέρδιζε με μικρή διαφορά αυτό της Sixteen γιατί βρίσκουμε πιο ελκυστικό το μπουκαλάκι, αλλά και γιατί ξέρουμε πως η εταιρεία έχει τεράστια ποικιλία χρωμάτων.
Τιμή: 1,5 € το ένα


2 in 1 Waterproof Eyeliner, No 15 - Davis
Αυτή είναι μία εταιρία που δεν τη γνωρίζαμε. Το Νο 15 είναι ένα μολύβι ματιών σε μία πολύ όμορφη bronze απόχρωση. Είναι τόσο μαλακό όσο χρειάζεται για να γράφει εύκολα στο μάτι, αλλά και για να “μουτζουρώνεται” αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις σαν σκιά. Αν είναι αδιάβροχο, όπως λέει, δεν το έχουμε τεστάρει είναι η αλήθεια. Σαν υφή μας θύμισε αρκετά τα μολύβια ματιών της Seventeen που ξέρεις ότι τους έχουμε αδυναμία.
Τιμή: 1 €

The MAX Volume Curves Mascara in Brown - Sixteen
Αυτή η μάσκαρα από τη Sixteen είναι το μόνο προϊόν που μας απογοήτευσε. Έχει girly ροζ συσκευασία και καμπυλωτό τρίχινο βουρτσάκι. Υπόσχεται να δώσει στις βλεφαρίδες μας όγκο και καμπύλη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει. Πέρα από το καφέ χρώμα, δεν έχει κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες μας. Μάλλον θα τη χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τις μέρες που θέλουμε ένα απόλυτα φυσικό no make up look.
Τιμή: 3,5 €

Ultra Volume Green Mascara - Beauty Line Cosmetics
Η αλήθεια είναι πως ούτε αυτή η μάσκαρα μας ξετρέλανε. Δεν προσφέρει σχεδόν καθόλου μήκος ή όγκο στις δικές μας βλεφαρίδες. Όμως έχει ένα υπέροχο πράσινο χρώμα. Τι κάνουμε λοιπόν εμείς; Χρησιμοποιούμε μία μαύρη μάσκαρα για μήκος και όγκο όπως τα θέλουμε και σαν δεύτερη στρώση χρησιμοποιούμε την Ultra Volume Green Mascara για super καλοκαιρινό χρώμα.
Τιμή: 4,5 €


Double Colour Eye, No 20 - Davis
Είναι σκιά σε μορφή μολυβιού και μάλιστα διπλή. Η μία πλευρά είναι σε bronze-χρυσή απόχρωση και η άλλη σε μία όμορφη σαμπανιζέ. Έχουν μέτρια απόδοση χρώματος και είναι ιδανικές για καλοκαιρινά μακιγιάζ. Η ανοιχτόχρωμη απόχρωση είναι πολύ όμορφη και για λάμψεις (π.χ. στην εσωτερική γωνία του ματιού.)Σίγουρα προτείνουμε να τις χρησιμοποιήσεις με ένα καλό primer για να έχουν καλύτερη διάρκεια.
Τιμή: 1 €

Αρώματα Τύπου
Δοκιμάσαμε και δύο αρώματα τύπου επώνυμων αρωμάτων, το ένα απομίμηση του Happy της Clinique και το άλλο του La Vie est Belle της Lancome. Πρέπει αν σου πούμε ότι τα spray μπουκαλάκια των 10 ml είναι απίστευτα βολικά για την τσάντα. Μπορείς να τα έχεις παντού και να ανανεώνεις το άρωμά σου όποτε θέλεις. Και τα δύο αρώματα μυρίζουν πραγματικά πολύ ίδια με τα αυθεντικά και έχουν πολύ καλή διάρκεια.
Τιμή: 1,2 €/10 ml


Κραγιόν, Νο 424 - Sixteen
Είναι ένα πολύ ενυδατικό κραγιόν από τη Sixteen σε μία απαλή ροζ απόχρωση με πολύ ελαφριά γυαλάδα. Έχει αρκετά καλή απόδοση χρώματος και διάρκεια περίπου 2-3 ώρες. έχει έντονο άρωμα που μας θυμίζει βουτυροκακάο. Μας αρέσει αρκετά.
Τιμή: 2,3 €

Compact Powder, No 1 - DIDO
Για το τέλος αφήσαμε το προϊόν που μάλλον μας άρεσε περισσότερο από όλα. Είναι μία πούδρα σε compact μορφή από τη Dido. Η συσκευασία σε προδιαθέτει αρνητικά, αλλά το ίδιο το προϊόν είναι εξαιρετικό. Είναι τέλεια για αν σετάρουμε το foundation, δίνει στο δέρμα βελούδινη υφή και κρατάει τη λιπαρότητα μακριά για ώρες.
Τιμή: 2 €

Αυτά είναι τα προϊόντα που δοκιμάσαμε εμείς. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Σίγουρα το Time4beauty είναι μία πολύ καλή επιλογή αν ψάχνεις για οικονομικά καλλυντικά. Εμείς το γνωρίσαμε μέσα από το eshop του. Έχει όμως και δύο κανονικά καταστήματα στο Χαλάνδρι και τη Νέα Ιωνία, αν προτιμάς να βλέπεις τα προϊόντα από κοντά.

Μέχρι το επόμενο post


8 σχόλια:

  1. πολυ καλη η πουδριτσα,οντως!πολυ ομορφη παρουσιαση κοριτσια μουυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφα προιόντα! Η πράσινη μάσκαρα φαίνεται ωραία, ελπίζω να έχει καλή απόδοση χρώματος στις βλεφαρίδες...Επίσης αυτή την πούδρα της dido θέλω πολύ να τη δοκιμάσω :) Πολύ ωραία παρουσίαση κορίτσια, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ, Λίλα! Την πουδρίτσα να τη δοκιμάσεις. Αξίζει σίγουρα. Η μάσκαρα δεν έχει την καλύτερη απόδοση. Θέλει περισσότερες στρώσεις.

      Διαγραφή
  3. πολυ ομορφη παρουσιαση!για την πουδρα εχω ακουσει πολυ καλα λογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μολύβι μοιάζει όντως με της seventeen μιας και το έχω και το λατρέυω! από απόδοση και διάρκεια είναι καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει τόσο καλή απόδοση και διάρκεια όσο της Seventeen, αλλά αν σκεφτείς την τιμή του, είναι μια χαρά.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design