19.6.14

Haul! Haul! Haul it all!

Όπως θα κατάλαβες από τον τίτλο αυτό είναι άλλο ένα haul post. Μαζέψαμε τα πραγματάκια που αγοράσαμε τον τελευταίο μήνα και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σου.



Δεν είναι πολλά. Κάποια τα έχουμε ήδη δοκιμάσει και μπορούμε να σου πούμε και τις πρώτες μας εντυπώσεις, άλλα όμως δεν τα έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμη και αν εσύ τα έχεις δοκιμάσει, θα χαρούμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου στα σχόλια.



Macadamia Mask
Είναι μία μάσκα μαλλιών με macadamia oil και κερατίνη, για όλους τους τύπους μαλλιών, που ανακαλύψαμε στο Beauty Town. Υπόσχεται να αυξήσει την ελαστικότητα και την αντοχή της τρίχας, να δώσει γυαλάδα και να προστατέψει τα μαλλιά σου από τη θερμότητα. Με δυο λόγια, υπόσχεται ενυδάτωση και αναδόμηση. Δεν την έχουμε δοκιμάσει ακόμα για να σου πούμε αν τηρεί τις υποσχέσεις της. Επίσης είναι Ελληνικό προϊόν και τα 1000ml κοστίζουν 9,90€. τη βάλαμε χωρίς δεύτερη σκέψη στο καλαθάκι μας μόλις τη μυρίσαμε. Έχει γλυκιά μυρωδιά που θυμίζει ζαχαροπλαστείο!



Honey Treatment Wax - Beauty Formulas
Εδώ μιλάμε για κλασική περίπτωση δοκιμασμένου και αγαπημένου προϊόντος. Είναι μία μάσκα μαλλιών (ναι! άλλη μία!) εντατικής θεραπείας με μέλι και γύρη. Περιέχει επίσης πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες. Μετά από μερικές χρήσεις τα μαλλιά είναι σίγουρα πιο υγιή, δυνατά και λαμπερά. Κοστίζει 4,90€ τα 500ml, επίσης στο Beauty Town. Όσο για το μελένιο της άρωμα, θέλεις απλά να τη φας με το κουταλάκι!


The Rocket Volum’ Express Waterproof Mascara - Maybelline
Είχαμε ακούσει πολλά, αλλά δεν είχε πέσει ποτέ στα χέρια μας. Την πετύχαμε όμως -50% στα Patistas Perfumeries και δεν γινόταν να την παραβλέψουμε. Επιλέξαμε την αδιάβροχη εκδοχή της. Δεν την έχουμε καν ανοίξει ακόμα και θα μείνει μάλλον για αρκετό καιρό στο συρτάρι να μας περιμένει γιατί έχουμε ήδη 6-7 ανοιχτές μάσκαρα η κάθε μία να τελειώσουμε. Με την προσφορά μας κόστισε περίπου 7€.


Liquid Keratin - Byphasse
Κι αυτό είναι ένα ακόμη προϊόν για τα μαλλιά που βρήκαμε στο Beauty Town. Είναι ένα spray υγρής κερατίνης που ψεκάζεις σε θαμπά μαλλιά. Υπόσχεται πως επαναφέρει τη φυσική τους λάμψη και τα αφήνει μεταξένια. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε! Κόστισε 4,80€ τα 250ml.


Waterproof & Longstay Eye Liner Pencil in 03, Bronze - Seventeen
Είναι ένα μαλακό μολύβι ματιών από τη Seventeen. Είναι αδιάβροχο και μακράς διαρκείας και η απόχρωση 03 είναι ένα υπέροχο bronze - λιγάκι μεταλλικό - χρώμα. Είναι απλά ιδανικό για οποιοδήποτε καλοκαιρινό μακιγιάζ μπορείς να φανταστείς. Πόσο αγαπάμε τα smokey μάτια σε bronze αποχρώσεις για τα βράδια του καλοκαιριού.

Lipsticks - MAC
Επόμενη στάση τα Hondos Center και πιο συγκεκριμένα η MAC. Φυσικά δεν μπορέσαμε να κρατηθούμε μακριά από τα κραγιόν και αυτές είναι οι τέσσερις αποχρώσεις που επιλέξαμε. Είναι περιττό να σου πούμε ότι τα αγαπάμε ήδη. 










Αυτά είναι τα προϊόντα που προστέθηκαν στη συλλογή μας τον τελευταίο καιρό στις από ‘δω κι εκεί βολτίτσες μας. Έχεις λοιπόν δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Μέχρι το επόμενο post  


20 σχόλια:

  1. Με γεια σας!! Υπέροχα όλα!!! Ενδιαφέρουσα η μάσκα μαλλιών και φυσικά καταπληκτικά τα κραγιόν mac!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυυ όμορφες οι αγορές σας!!!αχχχ αυτο το costa chiiiic <3 μοναδικοοοο!!να τα χαρειτε ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κραγιόν που επιλέξατε είναι τέλεια! Έχω το Costa Chic και το Rebel και τα αγαπώ πολύ! Ειδικά το Costa Chic είναι σούπερ καλοκαιρινό! Με' γεια σας! Να τα ευχαριστηθείτε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! όντως το Rebel το στοκάραμε για το χειμώνα τώρα που βρήκαμε την ευκαιρία.

      Διαγραφή
  4. Axxxxx με τρελαίνετε!!Ξέρετε ότι έχω αδυναμία στα κραγιόν!!
    Εχω το rebel...αλλά θέλω και το costa chic!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τη μάσκα με μέλι την εχω παρει και εγω και ειναι τελεια! πολύ ωραίες οι αγορές σας κορίτσια!
    Με γειααα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα όλα με γειά σας!!
    Μάσκα μαλλιών, κερατίνη και μάσκαρα τα έχω τα χρησιμοποιώ και τα αγαπώ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια! Καλά κάναμε λοιπόν και τα πήραμε! Ευχαριστούμε, Δέσποινα! :)

      Διαγραφή
  7. το relentessly red το ψαχνω μηνες..το θελω στη ζωη μου..ζηλεψα...υπεροχο ειναι..μεγια σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς το ψάχναμε καιρό. Το βρήκαμε στο κατάστημα της Ερμού τελικά. Υπέροχο χρώμα! Ευχαριστούμε! :)

      Διαγραφή
  8. Η Liquid Keratin έχει κάποια μυρωδιά; Εχοντας ακούσει τόσα καλά λόγια πήρα κι εγώ αλλά από μία άλλη μάρκα και ομολογώ πως το άρωμά της δε με τρελαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει έντονο άρωμα. Έχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά που μας θυμίζει μάλλον κλασικό μαλακτικών ρούχων. :S

      Διαγραφή
  9. οοοο Θεέ μου τι φοβερά κραγιόν!!!!!!!!!!! ερωτας!!!!! αν και όλα τα υπόλοιπα φυσικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραία όλα! Τη μάσκαρα και την υγρή κερατίνη θέλω πολύ να τα δοκιμάσω! Να μας πείτε και για τη Macadamia μάσκα! Με γειααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design