4.6.14

Empties - May 2014!

Ξέρεις κάθε τέλος του μήνα, όταν ετοιμάζουμε το post με τα άδεια προϊόντα του μήνα, κάνουμε πάντα την ίδια σκέψη «Ποια θα αντέξει άραγε να τα διαβάσει ως το τέλος;» χιχι!



Αυτό το μήνα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε ως το τέλος είναι ακόμη περισσότερα. Αν αγαπάς τα τεράστια empties posts, have fun!

Revitalizing Fluid - ING
Είναι ένα επανορθωτικό υγρό με μαλακτικές ιδιότητες. Αν έχεις ταλαιπωρημένα, ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Εμείς το χρησιμοποιούσαμε μετά το λούσιμο κι έτσι ξεμπερδεύαμε τα μαλλιά μας πολύ πιο εύκολα. 

Μαντηλάκια για την Ευαίσθητη Περιοχή - Aloe - Carefree
Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή από την Carefree με αλόη, χωρίς οινόπνευμα. Το πακέτο περιέχει 20 μαντηλάκια και είναι μία πολύ καλή επιλογή για να νιώθεις λίγο πιο φρέσκια τις μέρες που αναγκαστικά μένεις έξω από το σπίτι πολλές ώρες.

Αφρόλουτρο Care Moments - Cocoa Butter & Macadamia - Bioten
Το κρεμώδες ντους της Bioten με βιολογικό shea butter, ενυδατικό βούτυρο κακάο και πλούσιο έλαιο macadamia, επαναφέρει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Το καλύτερο όμως είναι ότι μυρίζει μαγικά σαν γλυκιά καραμέλα γάλακτος.

Nourishing Mask with Fruit Acids - ING
Είναι μία μάσκα μαλλιών από την ING με οξέα φρούτων και πράσινο τσάι. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, αλλά στα δικά μας μαλλιά δεν παρατηρήσαμε κάποια ιδιαίτερη επανορθωτική δράση. Λειτούργησε μάλλον σαν ένα πολύ καλό conditioner.

Dermopur Gel Nettoyant - Castalia
Αγαπημένο gel καθαρισμού προσώπου από την Castalia. Είναι ιδανικό για νεανικές, λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή. Καθαρίζει την επιδερμίδα τέλεια, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και αφήνει μία υπέροχη αίσθηση δροσιάς. έχουμε ήδη αγοράσει το δεύτερο μπουκάλι.

Mild Cleanser - Panthenols
Με προβιταμίνη Β5, ουρία, χαμομήλι και ελαιόλαδο, αυτό είναι ένα απαλό καθαριστικό κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε αποκλειστικά για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής και το βρήκαμε αρκετά καλό. Plus έχει και ήπια αντισηπτική δράση.

Phytobaume Hydration - Express Conditioner - Phyto
Ένα conditioner για κανονικά προς ξηρά μαλλιά από τη Phyto. Για αν είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι το καλύτερο conditioner που έχουμε χρησιμοποιήσει, δεν είναι όμως και απογοητευτικό. άλλωστε την ιστορία των μαλλιών μας την ξέρεις. 

Softening Foot Cream - Menthol - Aroma Greenline
Είναι μία υπέροχη κρέμα ποδιών. Μαλακώνει και ενυδατώνει τις σκληρές περιοχές των ποδιών και έχει δροσιστική και αντισηπτική δράση. Έχει άρωμα μέντας και το αποτέλεσμα είναι απαλά πόδια και αίσθηση φρεσκάδας.

Σαμπουάν Ultimate Oil Elixir - Gliss - Schwarzkopf
Σαμπουάν θρέψης και εντατικής επανόρθωσης με υγροποιημένη κερατίνη. Έχει το κλασικό άρωμα των προϊόντων της Gliss και αφήνει τα μαλλιά πραγματικά ενυδατωμένα και λαμπερά. Μας άρεσε πολύ και θα το αγοράζαμε ξανά.

Σαπούνι Musk - Aromatics - Papoutsanis
Άλλο ένα σαπούνι με άρωμα βανίλια Μαδαγασκάρης. Δεν θα σου πούμε πολλά. Ξέρεις ήδη ότι είναι το αγαπημένο μας οικογενειακώς.

Purifying Gel - Kueshi
Άλλο ένα προϊόν σε μορφή gel για τον καθαρισμό του προσώπου που μας άρεσε πολύ. Καθαρίζει σε βάθος, περιέχει αλόη και χαμομήλι και αφήνει στο δέρμα μία αίσθηση άνεσης, φρεσκάδας και υγείας. Αξίζει να το δοκιμάσεις.

Take the Heat - Leave-in Cream - Aussie
Είναι η θερμοπροστατευτική κρέμα μαλλιών της Aussie. Δεν θα σου πούμε πολλά γιατί μπορείς να διαβάσεις τη γνώμη μας αναλυτικότατα εδώ.

Make-Up Remover Pads
Δίσκοι ντεμακιγιάζ από τα ΑΒ Βασιλόπουλος. Το πακέτο περιέχει 100. Είναι πολύ οικονομικοί και κάνουν μία χαρά τη δουλειά τους χωρίς να χνουδιάζουν ή να διαλύονται.

Genovate Antiageing & Regenerating Night Cream - Bioten
Είναι η αντιγηραντική και ανανεωτική κρέμα νύχτας της σειράς Genovate από τη Bioten. Είναι μία πολύ πλούσια κρέμα που αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ίσως σου φανεί λιγάκι βαριά. Αυτό δεν μας ενόχλησε όμως γιατί είναι κρέμα νύχτας.

Deep Cleansing Mask - Seventeen
Είναι ένα φακελάκι (2 χρήσεις) μίας μάσκας για βαθύ καθαρισμό της Seventeen με πράσινη άργιλο και αλόε βέρα. Είναι ιδανική για μικτό-λιπαρό δέρμα και μία από τις αγαπημένες μας. Απορροφά το περιττό σμήγμα, ενυδατώνει σε βάθος και αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη και φωτεινή.

Moisturizing Shampoo - Sleek Care - HC Prestige
Είναι ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε σαν μέρος της θεραπείας κερατίνης. Παλιότερα σου είχαμε δείξει τη μάσκα της σειράς που ήταν πολύ αγαπημένη μας. Το σαμπουάν όμως δεν μας ξετρέλανε. Είναι πάρα πολύ ενυδατικό και έχει τέλειο άρωμα που θυμίζει κομμωτήριο και μένει στα μαλλιά για ώρες. Όμως δεν μας δίνει την αίσθηση καθαριότητας που θέλουμε.

1 Min Wonder Ampoules - Pantene Pro-V
Ένα πακετάκι περιέχει τρεις αμπούλες και κάθε αμπούλα είναι αρκετή για μία χρήση. Είναι από τα λίγα προϊόντα που άφησαν τα μαλλιά μας τόσο ενυδατωμένα και απίστευτα απαλά. Αμέσως μετά, το ξεμπέρδεμα είναι παιχνιδάκι. Βέβαια δεν είδαμε κάποια μακροχρόνια βελτίωση και δυστυχώς βρίσκουμε την τιμή τους υπερβολική.

Cucumber Peel-off Mask - Ventus
Αγαπάμε τις peel-off μάσκες. Είναι τρομερά διασκεδαστικές, ειδικά για beauty βραδιές με φίλες. Η συγκεκριμένη περιέχει αγγούρι που την κάνει super δροσερή και ενυδατική. το αποτέλεσμα είναι δέρμα λείο και full ενυδατωμένο. 

Face & Eyes Make-Up Remover - Olive Oil - Herbarium
Γαλάκτωμα καθαρισμού με ελαιόλαδο. Δεν ε΄χει λιπαρή σύνθεση και απομακρύνει αποτελεσματικά και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Έχει λίγο ενοχλητικά έντονο άρωμα. Και ξέρεις, δεν αγαπάμε πολύ τα γαλακτώματα (Ιδιοτροπίες!)

Hydration - Natural Serum - Apivita
Είναι ένα serum για ενυδάτωση από την Apivita με αλόη και υαλουρονικό οξύ. Η αλόη βελτιώνει αυτόματα την αίσθηση ενυδάτωση της επιδερμίδας και το υαλουρονικό οξύ βοηθά την ενυδάτωση να φτάσει σε βάθος. Έχει ελαφριά υφή και απορροφάται αμέσως.

Trocken Dry Shampoo - Algemarina
Το θεματάκι μας με τις λιπαρές ρίζες προφανώς το ξέρεις. Άλλο ένα ξηρό σαμπουάν λοιπόν στα άδεια προϊόντα κι αυτό το μήνα. Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι πολύ αποτελεσματικό. Απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει όγκο στα μαλλιά τη δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο. Έχει ευχάριστο (αν και λίγο έντονο) άρωμα. Μας άρεσε αρκετά!

 Express Beauty with Propolis - Apivita
Από την express beauty σειρά της Apivita χρησιμοποιήσαμε τη μάσκα με πρόπολη για νεανικά, λιπαρά δέρματα και μας άρεσε πολύ. Αφήνει το δέρμα super απαλό και ρυθμίζει τη λιπαρότητα.

Τριπλή Φροντίδα fresh - L'Oreal
Είναι μία απλή 24ωρη ενυδατική κρέμα που αν όμως έχεις λιπαρή επιδερμίδα θα την αγαπήσεις. Είναι σε μορφή gel και είναι super ενυδατική. Απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, κι έτσι μπορείς σχεδόν αμέσως να εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου. Plus, έχει ελαφριά, δροσερή μυρωδιά.

Express Beauty with Ginkgo Biloba - Apivita
Άλλη μία αγαπημένη μάσκα από την Apivita. αυτή είναι αποκλειστικά για την περιοχή των ματιών και περιέχει ginkgo biloba. Δρα κατά των μαύρων κύκλων, αλλά και των ενοχλητικών πρηξιμάτων κάτω από τα μάτια. 

Idealia Life Serum - Vichy
Δυστυχώς μας τελείωσε ο ορός Idealia Serum από τη Vichy. Μας άρεσε πραγματικά πολύ και σίγουρα κάποια στιγμή - όταν τελειώσουμε τις καινούριες δοκιμές - θα το ξαναπάρουμε. Δίνει τέλεια ενυδάτωση, απορροφάται αμέσως και η αίσθηση που αφήνει στο δέρμα είναι υπέροχη, ενώ το προστατεύει από κάθε εξωτερικό παράγοντα φθοράς. Μπορείς να δεις αναλυτικό review εδώ

Liquid Powder Mineral Foundation - No 02 - Golden Rose
Αυτό το υγρό foundation της Golden Rose στο έχουμε δείξει και σε αγαπημένα κάποιου προηγούμενου μήνα. Είναι πολύ καλυπτικό και χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο. Περιέχει βιταμίνες Α και Ε και έχει SPF 15. Το αποτέλεσμα είναι πουδρένιο και κρατάει τη λιπαρότητα μακριά αρκετές ώρες.

Stay Matte - Long Lasting Pressed Powder - No 002 Pink Blossom - Rimmel
Είναι η πασίγνωστη Stay Matte πούδρα από τη Rimmel που αν έχεις λιπαρό δέρμα οφείλεις να τη δοκιμάσεις, έτσι για να έχεις προσωπική άποψη. Η δική μας γνώμη είναι ότι δεν είναι κάτι το superwow! Είναι μία αρκετά καλή πούδρα για σετάρισμα, αλλά στο δικό μας δέρμα δεν έκανε κάποιο μαγικό με τη λιπαρότητα που δεν κάνουν άλλες. Για τα χρήματα που κοστίζει βέβαια είναι μια χαρά. 

Αν είσαι ακόμη εδώ μετά από 27 empties προϊόντα και συνεχίζεις να διαβάζεις είμαστε πολύ περήφανες, πιστή beauty!

Μήπως, αν και το επόμενο empties postείναι τόσο τεράστιο, να το 'σπάσουμε'σε δύο μέρη; Πες μας τη γνώμη σου σε σχόλιο! Πες μας επίσης ποια προϊόντα τελείωσες εσύ μέσα στο Μάιο.

Μέχρι το επόμενο post












14 σχόλια:

  1. τι ωραία προϊόντα όλα αγαπάμε τα μεγάλα ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία empties και εμένα το σαπούνι απο παπουτσάνης είναι το αγαπημένο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραιο emptieees!!μου αρεσουν τα μεγαλα post,δεν με κουραζουν απο εσας!!!κι εγω αγαπω τον ορο της idealia απο vichy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Δανάη, τα σχόλιά σου μας φτιάχνουν τη μέρα! Ευχαριστούμε! Αγαπάμε Vichy!

      Διαγραφή
  4. κι εγώ που νόμιζα ότι το δικό μου ποστ με empties ήταν τεράστιο!!!
    τον ορό της vichy θέλω πολύ να τον αγοράσω γιατί από δειγματάκια που δοκίμασα μου άρεσε πολύ, η μασκούλα της seventeen είναι αγαπημένη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα! Κάθε φορά και μεγαλύτερο μας φαίνεται! Ο ορός σίγουρα αξίζει!

      Διαγραφή
  5. Μια χαρά είναι τα μεγάλα post, don't worry!!μου αρεσε η μάσκα της apivita για τα μάτια, θα τη δοκιμασω!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Αν τη δοκιμάσεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου!

      Διαγραφή
  6. Αντέχουμε αντέχουμε δώστε κι άλλο !!! Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα μεγάλα ποστ εφόσον γράφετε λίγα και περιεκτικά για κάθε προϊόν! Μπράβο!! Το Golden Rose foundation το έχω αλλά δυστυχώς σε πολύ σκούρα απόχρωση και είναι κρίμα γιατί είναι τόσο καλό και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Μήπως να πάρω την πιο ανοιχτή και να τα βάζω μαζί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρόμαστε πολύ! Κρίμα για το foundation! Να το αναμειγνύεις με κάποιο πιο ανοιχτό είναι μία πολύ καλή ιδέα.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design