1.6.14

Αγαπημένα Μαΐου 2014!

Καλό μήνα! Πρώτη Ιουνίου σήμερα και ήρθε επισήμως η ώρα για τα αγαπημένα Μαΐου κι αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ήρθε το Καλοκαίρι! ΟΚ, δεν αγαπάμε τη ζέστη, αλλά καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, παραλία και φυσικά διακοπές! Είσαι κι εσύ το ίδιο ενθουσιασμένη με εμάς;



Έτοιμη να δούμε παρέα τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα που μόλις έφυγε;


#1 Lasting Contour Eye Pencil - No 22 - Erre Due
Αν υιοθέτησες και αγάπησες το λευκό μολύβι στην κάτω εσωτερική γραμμή του ματιού, σίγουρα θα αγαπήσεις ακόμη περισσότερο αυτό το μολύβι. Δεν είναι λευκό, αλλά μπεζ. Δίνει ένταση στο βλέμμα και το κάνει να δείχνει καθαρό και ξεκούραστο, αλλά είναι πολύ πιο φυσικό από το λευκό. Το συγκεκριμένο μολύβι είναι ιδανικό γι’ αυτή τη χρήση. Είναι μαλακό, αλλά σταθερό και γράφει τέλεια. 

#2 Elnett Satin - Heat Protection Styling spray - L’Oreal
Όλο το Μάιο (και όχι μόνο) είναι το αγαπημένο μας θερμοπροστατευτικό προϊόν. Έχει συσκευασία spray που μοιράζει το προϊόν ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά. Προστατεύει από θερμοκρασία έως και 230° C, αποτρέπει το φριζάρισμα και βοηθάει το ίσιωμά σου να διατηρηθεί. Plus έχει πολύ ωραίο άρωμα.

#3 Camomile - Waterproof Eye&Lip Make-Up Remover - The Body Shop
Φοράμε φακούς επαφής και τα μάτια μας τα λες και super ευαίσθητα. Τα περισσότερα προϊόντα ντεμακιγιάζ λοιπόν τα ερεθίζουν και προκαλούν τσούξιμο. Αυτό το διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών από τη The Body Shop είναι απίστευτα απαλό με τα μάτια και ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματικό ακόμη και με την αδιάβροχη μάσκαρα. Αφήνει στα μάτια μια όμορφη αίσθηση ανακούφισης που σίγουρα τη χρειαζόμαστε όταν είμαστε βαμμένες όλη μέρα.


#4 Lipstick - Pink Plaid - MAC
Για τα κραγιόν της MAC δεν χρειάζεται να σου πούμε πολλά. Το Pink Plaid είναι μία υπέροχη καθημερινή ροζ απόχρωση με μπλε υποτόνους που ταιριάζει με τα περισσότερα μακιγιάζ και μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί ως το βράδυ.

#5 Galatea - Body Splash - Fresh Line
Το βρήκαμε στο Glowbox Μαΐου και ήταν αμέσως κεραυνοβόλος έρωτας. Το body splash της νέας σειράς Galatea από την Fresh Line είναι απλά το άρωμα του καλοκαιριού. Με καρύδα και αμύγδαλο θα σε μεταφέρει πολύ εύκολα σε εξωτικές παραλίες! Αχ!


#6 Color Tattoo - No 45 Infinite White - Maybelline
Αν δεν είδες το post για την Color Tattoo συλλογή μας, μπορείς να το βρεις εδώ. Αυτό το μήνα αυτόματα επιλέγαμε περισσότερο την Infinite White και τη χρησιμοποιήσαμε κυρίως σαν βάση κάτω από οποιαδήποτε σκιά κι αν διαλέγαμε. Δίνει ένταση στο χρώμα και extra φωτεινότητα και φυσικά ενισχύει τη διάρκεια της σκιάς. 

Αυτά ήταν τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα για το Μάιο. Τα ξεχωρίσαμε και τα χρησιμοποιήσαμε πολύ! Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Πως σου φάνηκε; Με ποιο προϊόν 'κόλλησες' εσύ το μήνα που μας πέρασε;

Μέχρι το επόμενο post


16 σχόλια:

  1. Θέλω να δοκιμάσω το Fresh Line!!Λατρεύω οτιδήποτε καρυδένιο και καλοκαιρνό!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το λατρέψεις τότε! Και για body splash έχει και πολύ καλή διάρκεια!

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ μπεζ μολύβι χρησιμοποιώ, κορίτσια, αν και όχι το συγκεκριμένο, πάντως το μπεζ δίνει πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα πα'το άσπρο. Το συγκεκριμένο είναι αρκετά σταθερό; Θα μ'ενδιέφερε πολύ! Για το κραγιόν τι να πω, τέλειο χρώμα! Καλό Μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, Δέσποινα! Το μολύβι είναι πράγματι πολύ σταθερό. Γενικά τα μολύβια από Erre Due είναι τα αγαπημένα μας από τα ευρείας.

      Διαγραφή
  3. πολύ όμορφα πραγματάκια!!!θέλω πολύ να δοκιμάσω το ξεβαφτικό!εχω ακούσει πολύ καλα λόγια για τη σειρά με το χαμομήλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα αγοράσουμε ξανά και ξανά!

      Διαγραφή
  4. Μου άρεσε πολύ το ντεμακιγιάζ του Body Shop! Δεν το έχω δοκιμάσει και επειδή φοράω κι εγώ φακούς επαφής το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Το body splash από την Fresh Line είναι και για μένα έρωτας!! Καλή αρχή στο καλοκαίρι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό καλοκαίρι, Μαρτίνα!!! Αφού φοράς κι εσύ φακούς επαφής θα αγαπήσεις σίγουρα όλη τη σειρά με το χαμομήλι. Αν τα δοκιμάσεις να μας πεις εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  5. πολύ ωραία τα αγαπημένα σασ αχ αυτό το άρωμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα κορίτσια, πολύ ωραία τα αγαπημένα σας αυτού του μήνα!

    xoxo! Beauty tips n reviews!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειες επιλογές κορίτσια!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω το Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover από τα The Body Shop!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε! Αν το δοκιμάσεις περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design