8.6.14

All About the Estee Lauder Bazaar 2014!

Το καθιερωμένο bazaar της Estee Lauder σίγουρα το έχεις ακουστά. Γίνεται δύο φορές το χρόνο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Χαλάνδρι. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας, οπότε αν σε ενδιαφέρει μόλις που προλαβαίνεις!


Μπορείς να βρεις προϊόντα από πολλές εταιρείες όπως Clinique, Bobbi Brown, Estee Lauder, Mac, Bumble & Bumble, Pupa, La Mer. Καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, αρώματα΄αντηλιακά, προϊόντα για τα μαλλιά, όλα σε απίστευτες τιμές. Τα περισσότερα είτε ανήκαν σε limited edition συλλογές είτε καταργήθηκαν κι έτσι δεν θα τα βρεις πια στα καταστήματα, άρα δεν ωφελεί ιδιαίτερα να πας προετοιμασμένη με shopping list. 

Τις πρώτες μέρες ο κόσμος σχηματίζει ουρές έξω από το χώρο του bazaar από τα ξημερώματα και οι ώρες αναμονής είναι εξωπραγματικές και φυσικά η ταλαιπωρία είναι μεγάλη. Τις επόμενες μέρες όμως ο κόσμος μειώνεται, μπαίνεις μέσα ευκολότερα και ψωνίζεις πιο άνετα. Φυσικά τα περισσότερα 'ενδιαφέροντα' προϊόντα έχουν ήδη εξαφανιστεί. Η επιλογή λοιπόν είναι δική σου.

Εμείς με τις 'ουρές' και την αναμονή δεν τα πάμε πολύ καλά. Γι'αυτό και φέτος πήγαμε στις αρχές της δεύτερης εβδομάδας λειτουργίας του και για αν είμαστε ειλικρινείς, δεν ξετρελαθήκαμε. Τα περισσότερα ράφια ήταν άδεια και τα προϊόντα μακιγιάζ προσώπου (foundations, concealers, πούδρες) ήταν πλέον διαθέσιμα μόνο σε πολύ σκούρες αποχρώσεις, πολύ μακριά από τη δική μας επιδερμίδα. 
Βέβαια μάλλον ήμασταν άτυχες, γιατί είδαμε κοπέλες που πήγαν μέρες μετά από εμάς και βρήκαν αρκετά πράγματα, άρα σίγουρα ανανεώνουν κάποιες φορές τα προϊόντα που εξαντλούνται. 

Δεν φύγαμε βέβαια με άδεια χέρια. Αυτά είναι λοιπόν εν συντομία τα προϊόντα που επιλέξαμε εμείς. 

Αποσμητικό Cool + Dry - STR8


Baked Eyeshadow - Luminys - PUPA

Οδοντόκρεμα Sensitive Smile - Pearl Drops

Even Better Clinical - Dark spot Corrector - Clinique

Even Better Eyes - Dark Circle Corrector - Clinique


Eau De Toilette, Signorina - Salvatore Ferragamo

Εσύ έχεις πάει σε αυτό ή κάποιο αντίστοιχο bazaar; Αν ναι, πως σου φάνηκε; Αν όχι, θα πήγαινες;

Μέχρι το επόμενο post


5 σχόλια:

  1. Ομορφα τα πραγματακια που πηρατε! Εγω πηγα την 1η μερα που ανοιξε το μπαζαρ και πραγματικα βρηκα θησαυρους εκει μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα που τέτοια δεν γίνονται στη Θεσσαλονίκη! Ας ελπίσουμε να μας κάνουν κι εμάς τη χάρη κάποια στιγμή! Με γεια! Η σκιά φανταστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Αν όχι, κανόνισε ταξιδάκι για bazaar και καφεδάκι στην Αθήνα την επόμενη φορά! :)

      Διαγραφή
    2. Δεσμεύομαι όταν ξανακατέβω Αθήνα με το καλό να σας πω να βρεθούμε! Με bazaar ή χωρίς! :P

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design