9.5.14

Somebody is Hauling again! - part 1

Θα το παραδεχτούμε. Όταν είμαστε υπό πίεση ξεσπάμε στα ψώνια. Είναι μία από τις top χαλαρωτικές διαδικασίες για μας και οι τελευταίοι μήνες είχαν αρκετή πίεση. Καταλαβαίνεις λοιπόν αναπόφευκτα πως πήγαμε για ψώνια.



Ανυπομονούμε λοιπόν να σου δείξουμε τα πραγματάκια που διαλέξαμε να αγοράσουμε.


Sebium H2O - Bioderma
Είναι το πασίγνωστο νεράκι καθαρισμού micallaire της Bioderma στην εκδοχή για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Αυτή την περίοδο δοκιμάζουμε το κλασικό και σύντομα θα σου πούμε τη γνώμη μας, αλλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στο να δοκιμάσουμε κι αυτό.

Απαλό Ντεμακιγιάζ Ματιών και Χειλιών - L'Oreal
Κλασικό και επίσης πολύ ακουστό το διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών από τη L'Oreal. Υπόσχεται πως απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.

Refreshing Body Spritzer - Raspberry & Blackberry - I love... 
Ένα body mist από την I love... με super duper φρέσκο, φρουτένιο και καλοκαιρινό άρωμα βατόμουρο. Για body mist έχει αρκετά καλή διάρκεια. Το έχουμε ήδη μόνιμα στην τσάντα μας. 



Deep Black Kajak - eye pencil 01 - Erre Due
Ένα μαλακό μολύβι ματιών από την Erre Due σε κλασική μαύρη απόχρωση. γράφει πανεύκολα, η χρωματική του απόδοση είναι τέλεια και το αποτέλεσμα είναι τέλειο, βαθύ μαύρο χρώμα. Μπορείς να το μουτζουρώσεις με ένα smudging brush και θα έχεις πολύ εύκολα ένα υπέροχο smokey look. 


Luxury Waterproof Eye Pencil - Erre Due
To No 01 είναι ένα μαύρο μολύβι ματιών και το Νο 21 μία υπέροχη σκούρα μωβ μεταλλική απόχρωση. Είναι μαλακά, έχουν τέλεια χρωματική απόδοση και είναι πάρα πάρα πολύ σταθερά. Το μόνο αρνητικό που μπορούμε να βρούμε είναι ότι θέλουν λίγη προσοχή στη χρήση γιατί η μύτη τους σπάει σχετικά εύκολα.


Silky Eye Pencil - No 99 - Erre Due
Ναι! Ναι! Αγαπάμε τα μολύβια ματιών της Erre Due.! Το συγκεκριμένο είναι μία ιδιαίτερη πράσινη απόχρωση από τη σειρά Silky και πραγματικά η υφή του είναι μεταξένια. Μπορούμε ήδη να το φανταστούμε σε υπέροχα καλοκαιρινά μακιγιάζ!


Lasting Contour Eye Pencils - Erre Due
Αυτή είναι η αγαπημένη μας σειρά από τα μολύβια ματιών της Erre Due. Γράφουν πολύ έντονα και διαρκούν απλά μέχρι αν αποφασίσεις εσύ να τα αφαιρέσεις. Το Νο 24 είναι μία ζεστή καφέ απόχρωση ιδανική για καθημερινά ή πρωινά μακιγιάζ. Το Νο 22 είναι απλά έρωτας με την πρώτη ματιά. Είναι ένα φυσικό μπεζ χρώμα, τέλειο για την εσωτερική γραμμή του ματιού. Δίνει ένταση στο βλέμμα και το κάνει να δείχνει πιο ξεκούραστο.



Color Tattoo 24HR - Maybelline
Επιτέλους προσθέσαμε στη συλλογή μας και τις πρώτες μας Color Tattoo. Είναι οι πολύ γνωστές κρεμώδεις σκιές της Maybelline. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μόνες τους ή ως βάση για πιο έντονο και σταθερό αποτέλεσμα κάτω από της αγαπημένες σου σκιές σε σκόνη. Εμείς διαλέξαμε τρία ευκολοφόρετα χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα looks.

Νο 45 - Infinite White

No 65 - Pink Gold

No 35 - On and Off Bronze


Lipstick - Pink Plaid - MAC
Εεε, για την ποιότητα, την απόδοση και τη σταθερότητα των κραγιόν της MAC μάλλον δεν χρειάζεται να σου πούμε πολλά. Το Pink Plaid ανήκει στη matte σειρά και είναι μία ψυχρή ροζ απόχρωση με μπλε-μωβ υποτόνους. Εμείς το βρίσκουμε ευκολοφόρετο για καθημερινό και πρωινό μακιγιάζ, αλλά και πολύ ταιριαστό για ένα έντονο smokey look στα μάτια.


Lipstick - Flat Out Fabulous - MAC
Κι επειδή όταν πρόκειται για MAC και κραγιόν δεν γίνεται να πάρεις μόνο ένα, διαλέξαμε και το Flat Out Fabulous και το έχουμε ήδη λατρέψει. Ανήκει στη retro matte σειρά και είναι ένα υπέροχο ψυχρό σκούρο φουξ με μπλε υποτόνους. Σίγουρα είναι η ιδανική απόχρωση αν θέλεις να εντυπωσιάσεις. 

Αυτές ήταν οι δικές μας επιλογές αυτή τη φορά. Μάλλον θα έρθει και δεύτερο μέρος haul για να μην βγει ακόμη πιο τεράστιο αυτό το post. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Αν ναι, θα χαρούμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου στα σχόλια. Αν όχι, αλλά θα ήθελες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για κάποιο προϊόν, πες το μας κι εμείς θα σου ετοιμάσουμε review! 

Μέχρι το επόμενο post











21 σχόλια:

  1. πολυ ομορφα πραγματα με γεια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελειο το body mist το εχω και γω και το αγαπω...το flat out fabulous το ψαχνω μηνες αλλα δεν το βρισκω..στο τελος τα παρατησα..τελειο φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το flat out fabulous είναι υπέροχο χρώμα. Ξαναβγες στην αναζήτηση! Κάπως έτσι ψάχναμε κι εμείς το Candy Yum Yum και τελικά ανακαλύψαμε ότι το stand της MAC στα Hondos τουλάχιστον του Πειραιά έχει λιγότερες ελλείψεις από τα καταστήματα της MAC.

      Διαγραφή
  3. Με γεια σας!!! είναι όλα πολύ όμορφα!το ντεμακιγιάζ της L'Oreal το χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολύ καιρό και το αγοράζω συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Color Tattoo είναι τέλειες, αγαπημένη μου είναι η rose gold αλλά σίγουρα θα αγαπήσετε και την μπρονζέ το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τις color tattoo κολλήσαμε τοοοόσο! Έρχεται post αποκλειστικά γι'αυτές γιατί είναι πλέον αγάπη!

      Διαγραφή
  5. Τα ζήλεψα όλα, πολύ ωραία πραγματάκια, με γεια σας κορίτσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω την pink gold και την τυρκουάζ και τις έχω λατρέψει, παλιά δε μ' άρεσαν οι κρεμώδεις σκιές αλλά πλέον έχουν εξελιχτεί! Δεν ήξερα ωστόσο ότι έχουν βγει body mist i love... μάλλον θα πω και εγώ i love!!! Με γεια όλα κοριτσάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα body mist της I love έχουμε βάλει στη wish list και την καρύδα! Είναι και σχετικά οικονομικά. Οι color tattoo είναι για εμάς η ανακάλυψη του μήνα, τις λατρέψαμε!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίες επιλογές! Ζήλεψα το body mist και το Flat out fabulous! Τι χρώμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία πραγματάκια !! Καλοφορετα!! Θα θέλα πολύ ενα review με το νεράκι της bioderma για τις μικτές επιδερμίδας :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Ανέβηκε review για το κλασικό νεράκι από Bioderma και τώρα ξεκινάμε δοκιμές και στο πράσινο και ετοιμάζουμε post! Coming soon!

      Διαγραφή
  9. Θα το πω για άλλη μια φορά... Τι όμορφα πραγματάκια που αγοράσατε?! Με γεια! Έχω τη ροζ color tattoo αλλά και η καφέ φαίνεται πολύ ωραία! Και τα μολύβια της erre due απλά απίστευτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο ταυτίζονται τα γούστα μας τελικά! Μάλλον πρέπει αν πάμε παρέα για ψώνια! χιχι! <3

      Διαγραφή
    2. Αυτό θα ήταν σίγουρα ξεχωριστή εμπειρία! χαχαχα :)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design