4.5.14

Empties - April 2014!

Ωραιότατος ο Απρίλιος και πολύ όμορφα περάσαμε, αλλά θα είναι ψέματα αν πούμε ότι δεν χαιρόμαστε που ήρθε ο Μάιος και μας φέρνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και τις διακοπές. Ώρα για empties Απριλίου λοιπόν!




Δεν είναι λίγα, αλλά σου έχουμε δείξει και περισσότερα. Κάποια από αυτά είναι στις σταθερές επιλογές μας που σημαίνει ότι τα έχεις δει πολλές φορές εδώ γι’αυτό θα είμαστε πιο συνοπτικές. Έτοιμη; Ξεκινάμε;

Μωρομάντηλα - Baby Care Chamomile
Τελειώσαμε μία μικρή (20 τεμάχια) και μία μεγάλη (70 τεμάχια) συσκευασία μωρομάντηλων Baby Care. Περιέχουν εκχυλίσματα χαμομηλιού, είναι αρκετά υγρά και μυρίζουν όμορφα. Δεν περιέχουν σαπούνι, parabens και οινόπνευμα. Σίγουρα θα τα ξαναπάρουμε.

Extra Delicate - Powder Fresh - Neutro Roberts
Δεν σου το έχουμε δείξει πολλές φορές! :P Μόνο εδώ, εδώ και εδώ! :P Καταλαβαίνεις λοιπόν πως μας αρέσει πολύ και συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε να το αγοράζουμε. Έχει πουδρένια μυρωδιά και προσφέρει διακριτική προστασία με πολύ καλή διάρκεια. 

Express Beauty with Grape - Apivita
Αντιρυτιδική μάσκα ματιών με εκχυλίσματα σταφυλιού από την Apivita. Είναι ουσιαστικά ακριβώς αυτό που λέει, express beauty! Αν νιώθεις πως τα μάτια σου χρειάζονται επείγουσα ανανέωση, ένα φακελάκι αρκεί για να νιώσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια πιο δροσερή, σφριγηλή και φρέσκια. 


Dead Sea Mud Mask - Ventus
Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό με λάσπη νεκράς θάλασσας και ιχνοστοιχεία. Γράφει πως είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Το δικό μου όμως λιπαρότατο δέρμα δεν την άντεξε. Σε λιγότερα από 5 λεπτά ένιωθα έντονο τσούξιμο σαν αν καιγόταν το πρόσωπό μου, φοβήθηκα και την έβγαλα. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν φυσιολογικό, αλλά για μένα δεν ήταν υποφερτό.

Vitamin ESink-in moisture Mask - The Body Shop
Είναι μία ενυδατική μάσκα προσώπου με βιταμίνη Ε από τη The Body Shop. Είναι απίστευτα ενυδατική, μυρίζει πολύ όμορφα και αφαιρείται μόνο με ένα χαρτομάντηλο. Θα την πάρουμε σίγουρα ξανά.

Υγρά Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ - Septona
Τα ξαναβλέπεις εδώ. Τα είχαμε αγοράσει σε προσφορά 1+1 κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που τα χρησιμοποιήσαμε πάλι. Δεν θα τα αγοράζαμε ξανά. Δεν μας άρεσε το έντονο άρωμα και τα βρήκαμε πιο στεγνά από ότι θα θέλαμε. 

Σαπούνια Musk - Aromatics - Papoutsanis
Εδώ και κάποιους μήνες σου τα δείχνουμε σταθερά στα empties μας. Απλά τα αγαπάμε και θα συνεχίζουμε να τα αγοράζουμε. Τέλειο άρωμα και πολύ ενυδατικά. 

Δίσκοι Νταμακιγιάζ - Pom Pon
Άλλο ένα προϊόν που σου έχουμε δείξει χίλιες φορές. Τους έχουμε βολευτεί και είναι σταθερή επιλογή μας. 

Honey Treatment Wax - Beauty Formulas
Κάτι περισσότερο από μία αγαπημένη μάσκα μαλλιών. Πραγματικά στεναχωρηθήκαμε που μας τελείωσε και θα την αντικαταστήσουμε αμέσως! Είναι μάσκα εντατικής θεραπείας με μέλι. Αφήνει τα μαλλιά λαμπερά, ζωντανά και εμφανώς πιο δυνατά. Το απλά μοναδικό άρωμά της (honey! honey! honey!) μένει στα μαλλιά μας για ώρες!

Ultimate Oil Elixir Serum - Gliss Hair Repair - Schwarzkopf
Λαδάκι μαλλιών που υπόσχεται εντατική επανόρθωση κατά του σπασίματος της τρίχας. Δεν είναι άσχημο, αλλά ούτε και κάτι εντυπωσιακό σαν αποτέλεσμα. Αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά χωρίς να τα βαραίνει. Έχει πολύ εύχρηστη συσκευασία spray και έχει το κλασικό άρωμα όλων των προϊόντων Gliss. 

Take the Heat - Leave-in Cream - Aussie
Είναι μία θερμοπροστατευτική κρέμα από την Aussie που πέρα από το όμορφο άρωμά της, μας απογοήτευσε. Αναλυτικότερο review θα βρεις εδώ

Ideal Soft - Νερό Καθαρισμού Micellaire - L'Oreal
Άλλο ένα απογοητευτικό προϊόν για εμάς. Αν και αγαπάμε τα νεράκια καθαρισμού, το συγκεκριμένο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ

Οδοντόκρεμα - Aim White Now
Αν και αλλάζουμε οδοντόκρεμες κάθε τόσο, στη συγκεκριμένη έχουμε την τάση να επιστρέφουμε συχνά. Έχει ελαφριά αποτελέσματα λευκότερων δοντιών και ευχάριστη γεύση φρεσκάδας.

Οδοντόκρεμα - Sensodyne Prosmalto
Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά μία σχετικά καλή οδοντόκρεμα για αποτέλεσμα δροσερής αναπνοής. Έχει πολύ πολύ ελαφριά γεύση. 

Άρωμα Τύπου Magnetism Escada - Αρωματοσκόπιο
Ένα άρωμα τύπου από το αγαπημένο μας Αρωματοσκόπιο. Ολόιδιο άρωμα με το original Magnetism και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Μας άρεσε πολύ!

Demaquillant Douceur - Lierac
Ένα micellaire νεράκι από την Lierac. Έχει πολύ όμορφο απαλό άρωμα και δεν ερεθίζει καθόλου τα μάτια. Είναι αρκετά αποτελεσματικά με το απλό μακιγιάζ, δεν τα καταφέρνει όμως πολύ καλά με το αδιάβροχο μακιγιάζ.

Κρέμα Ανάπλασης για Σκασμένες Πτέρνες - Dr Scholl
Από την άθλια κατάσταση της συσκευασίας καταλαβαίνεις πόσο πολύ την έχουμε χρησιμοποιήσει. Τη λατρεύουμε και αν έχεις πρόβλημα με σκασμένες φτέρνες το καλοκαίρι θα την λατρέψεις κι εσύ γιατί λειτουργεί και επανορθώνει πολύ πολύ γρήγορα.

Moisture Match - Garnier
Μία ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση που μας άρεσε αρκετά. Είναι ιδανική για πολύ ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. αφήνει το δέρμα πολύ ενυδατωμένο και νιώθεις την ενυδάτωση να κρατά για ώρες. Θα θέλαμε όμως να είχε και SPF. 

Smoothing Primer - Sephora
To primer των Sephora σου το έχουμε δείξει πολλές φορές. Για εμάς είναι ένα love-hate προϊόν. Άλλες μέρες κάθεται τέλεια στο δέρμα μας και είναι ιδανικό και άλλες δεν στρώνει σωστά με τίποτα. Δεν έχουμε ιδέα γιατί. Όταν πάντως συνεργάζεται αρμονικά με το δέρμα μας είναι ιδανικό.

Mosaic Bronzer - Natural Glow - MUA
Ναι! Αυτή η συσκευασία που τα γράμματα ε΄χουν σβηστεί τελείως είναι ένα από τα αγαπημένα μας bronzer, αυτό της Make Up Academy. Είναι πολύ πολύ οικονομικό και σε πολύ καλή ποιότητα. Έχει καλή απόδοση χρώματος και είναι σε μορφή μωσαικού με αποτέλεσμα να δίνει πολύ φυσικά αποτέλεσμα. Μας αρέσει πολύ και φυσικά το αντικαταστήσαμε ήδη!

Αυτά είναι τα πραγματάκια που χρησιμοποιήσαμε εμείς μέχρι το τέλος το μήνα που μας πέρασε. Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Εσύ τι προϊόντα τελείωσες μέχρι τέλους τον Απρίλιο; 

Μέχρι το επόμενο post



12 σχόλια:

  1. Απαπα! λίγα πράγματα! χαχα! τώρα αν σου πω πως δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά!!
    θα κοιτάξω να βρω την μάσκα με το μέλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Όντως λίγα! Η μάσκα είναι από τα προϊόντα που αγοράζουμε ξανά και ξανά. Να αμς πεις εντυπώσεις αν τη δοκιμάσεις!

      Διαγραφή
  2. Λατρεύω baby care! Τα χρησιμοποιώ κυρίως σε ταξίδια είναι τόσο απαλά!!! όσο για το νεράκι της L'oreal συμφωνώ και επαυξανώ! Όσο για το primer sephora μια από τα ίδια, την πρώτη φορά δε μ' άρεσε καθόλου, τις επόμενες κάτι γινόταν... μάλλον είναι ανάλογα την εποχή και το foundation!!!! Φιλιά πολλά κορίτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτο μου φαίνεται που καταφέρατε και τελειώσατε bronzer! Αυτό σημαίνει ότι είναι όντως πολύ καλό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το τελειώσαμε και το αγοράσαμε ξανά. Είναι ένα πολύ καλό bronzer για καθημερινό μακιγιάζ και σε super τιμή.

      Διαγραφή
  4. Λατρευω το αποσμητικό !!!! Επιςης λατρευω τα μεγάλα σας empties !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτη φορά βλέπω συσκευασία bronzer τόσο τελειωμένη!χιχιχιχ Πραγματικά φαίνεται πόσο σας άρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολλα πραγματακια οπως παντα!! :D τα μαντηλακια απο septona ουτε εμενα μ αρεσουν :/ την Honey Treatment Wax - Beauty Formulas που την βρισκουμε? ελεγα να παρω το νερακι απο Loreal αλλα τωρα δεν ειμαι σιγουρη χΔ ειναι ευκολο να μου πειτε τιμουλα για την κρεμα ''Dr Sholl'' ? φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωωωω! Που το ξετρύπωσες αυτό το post! χιχι! Τη μάσκα μαλλιών τη βρήκαμε στο Beauty Town και η κρέμα ποδιών είναια ρκετά οικονομική, κάπου ανάμεσα σε 5-7 ευρώ. Φιλιά!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design