3.5.14

Αγαπημένα Απριλίου 2014!

Ήρθε επισήμως ο Μάιος. Για εμάς αυτό σημαίνει πολλά και διάφορα, όπως έξαρση την ανοιξιάτικης αλλεργίας (20 φτερνίσματα το λεπτό), πολύ stress και τρέξιμο (εξετάσεις βλέπεις), αλλά και μακιγιάζ με πολύ πολύ χρώμα και λουλουδάτα αρώματα.



Κρατάμε λοιπόν μόνο τα θετικά, σκεφτόμαστε πως είμαστε πλέον έναν ακόμη μήνα πιο κοντά στο καλοκαίρι και αποχαιρετάμε τον Απρίλιο με τα πέντε πιο αγαπημένα μας προϊόντα για το μήνα που πέρασε. 

#1 Exfoliating Facial Scrub - honey & almond - Donna Valente
Λατρεμένo απολεπιστικό προσώπου από τη Donna Valente. Το συγκεκριμένο είναι σε κρεμώδη μορφή (υπάρχει και αντίστοιχο σε μορφή gel-θα βρεις λεπτομέρειες εδώ). Περιέχει εκχυλίσματα από μέλι, έλαιο αμυγδάλου και κόκκους από κέλυφος αμυγδάλου και πυρήνα ελιάς. Οι κόκκοι του είναι μικροί, αλλά σε μεγάλη συγκέντρωση και απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική. 
Το άρωμά του, αν είσαι λάτρης του αρώματος του μελιού, όπως εμείς, θα σε ξετρελάνει. Είναι μεθυστικό! Τέλος, είναι και οικονομικότατο. Η συσκευασία των 210 ml κοστίζει 5,70.

#2 White Musk Libertine - Fragrance Mist - The Body Shop
Μία πιο πρόσφατη εκδοχή του κλασικά παιδικού μας αγαπημένου White Musk από τη The Body Shop είναι το white Musk Libertine. Μας αρέσουν πολύ τα body mists της εταιρείας. Δεν έχουν την απίστευτη διάρκεια, αλλά τα αρώματα τους είναι μοναδικά. Το Μάρτιο λοιπόν το συγκεκριμένο ήταν σχεδόν κάθε μέρα στην τσάντα μας για να φρεσκάρουμε το άρωμά μας. Βασικές του νότες η ορχιδέα, η σαντιγί και το λουκούμι! Σκέτη γλύκα!


#3 Longstay Eye Shaper - No 29 - Seventeen
Είναι ένα πολύ ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό μολύβι ματιών από την Seventeen. Έχει πολύ καλή απόδοση και είναι πολύ σταθερό. Το φορέσαμε πολύ τον Απρίλιο και σίγουρα θα το χρησιμοποιούμε και όλο το καλοκαίρι. 



#4 Eyeshadow Palette - No 500 Les Ombres Turandot - Guerlain
Μία limited edition τετραπλή παλέτα σκιών από τη Guerlain που την έχουμε πολύ καιρό (αν θυμάμαι καλά ήταν στη Χριστουγεννιάτικη συλλογή του 2012), αλλά το μήνα που μας πέρασε την ανακαλύψαμε ξανά και τη χρησιμοποιήσαμε πολύ. 
Έχει τέλεια χρυσή μεταλλική συσκευασία που έρχεται μέσα σε μαύρη βελουτέ θήκη. έχει το δικό της καθρέφτη και κλείνει μεταλλικά. Οι σκιές που περιέχει είναι δύο matte και δύο ιριδίζουσες σε αποχρώσεις bronze και καφέ. Οι συνδυασμοί που μπορείς να πετύχεις είναι πολλοί και εντυπωσιακοί. Η απόδοσή των χρωμάτων είναι άψογη και η διάρκειά τους πάρα πολύ καλή. True love!


#5 Mat Liquid Lipstick - No 104 - Erre Due
Πόσο αγαπάμε τα matte χρώματα στο έχουμε ξαναπεί. Πόσο αγαπάμε τα υγρά κραγιόν επίσης το έχουμε ξαναπεί. Εεεεε, αυτό το δύο σε ένα υγρό κραγιόν με matte αποτέλεσμα από την Erre Due γινόταν να μην το αγαπήσουμε; Είναι μία υπέροχη φωτεινή κερασί απόχρωση, έχει άψογη απόδοση και θα φύγει από τα χείλη σου μόνο αν το αφαιρέσεις εσύ. 

Αυτή ήταν η δική μας top πεντάδα για τον Απρίλιο που πέρασε. Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Πως σου φάνηκε; Τι χρησιμοποίησες εσύ περισσότερο τον προηγούμενο μήνα;

Μέχρι το επόμενο post




7 σχόλια:

  1. εχουμε το ιδιο body mist. είναι πολύ καλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλο ποστ!!οσο για το απολεπιστικο προσωπου,ειναι χιλιολατρεμενο.και οικονομικο και αποτελεσματικο και με απιθανη μυρωδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Lipstick της Erre Due μου άρεσε πολύ! θα το κοιτάξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το body mist αυτό έχει απίστευτο άρωμα! Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design