17.4.14

Haulάκι από το Titan!

Αν παρακολουθείς τη σελίδα μας, μας έχεις δει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό να γκρινιάζουμε για τις (βασανιστικές) επισκέψεις στον οδοντίατρο. Σαν σωστές makeup addicts όμως δεν γίνεται να μην  εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία και αφού σε κάθε επίσκεψη περνάμε έξω από το Titan, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να μπούμε μέσα και έτσι καταλήξαμε με αυτό το mini haulάκι.



Πάμε λοιπόν να σου δείξουμε τα πραγματάκια που διαλέξαμε.

Βερνίκι Νυχιών - Annie - No 345
Βερνίκια από την Annie έχουμε κι άλλα στη συλλογή μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένες. έχουν τέλεια απόδοση χρώματος και αρκετά καλή διάρκεια. Το συγκεκριμένο είναι σε γκρι-μωβ απόχρωση, ένα χρώμα που αγαπάμε και ταιριάζει με τα πάντα.

3D Fantastic Lash Mascara - Golden Rose
Μία μάσκαρα από τη golden Rose για την οποία έχουμε ακούσει τόσα πολλά που δεν γινόταν να την προσπεράσουμε και να μη τη δοκιμάσουμε. Θα παραμείνει όμως για λίγο καιρό στο συρτάρι μας γιατί έχουμε βάλει στόχο να τελειώσουμε τις αρκετές που έχουμε ήδη ανοιχτές. Μόλις την τεστάρουμε θα σου ετοιμάσουμε αναλυτικό review.

Eyeliner - Ingrid cosmetics
Άλλο ένα προϊόν που πήραμε αλλά θα περιμένει λιγάκι στο συρτάρι μας. Άλλο ένα προϊόν για το οποίο έχουμε ακούσει/διαβάσει τα καλύτερα. Αν εσύ το έχεις δοκιμάσει, θα θέλαμε πολύ να διαβάσουμε τη γνώμη σου.

Eye Pencils - Mineral Cosmetics
Τέσσερα μολυβάκια ματιών από τη Mineral Cosmetics, από πάνω προς τα κάτω Νο 13, 02, 09, 20. Τα έχουμε ήδη δοκιμάσει. Είναι αρκετά μαλακά και έχουν αρκετά καλή απόδοση χρώματος, αλλά όχι την καλύτερη διάρκεια.

Αυτά λοιπόν είναι τα πραγματάκια που αγοράσαμε από το Titan. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Έχεις κάποιο άλλο να μας προτείνεις να δοκιμάσουμε στην επόμενή μας 'επίσκεψη στον οδοντίατρο';

Μέχρι το επόμενο post



9 σχόλια:

  1. Αχ αυτο το τιταν σκέτος πειρασμός είναι για όλες τις κοπέλες...αν ποτέ με βγάλει ο δρομος στην Αθήνα θα το επισκεφτώ αμεσως:) πολύ ωραία πραγματάκια, καλοφόρετα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα σας,κορίτσια!!μεγειαα σας!!βερνικια annie εχω κι εγω αρκετα στη συλλογη μου και με εχουν αφησει ικανοποιημενη!!περιμενω εντυπωσεις απο τη μασκαρα!!Καλη Ανασταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειχα παρει την μασκαρα αυτη απο το τιταν του πειραια, την ανοιξα και ηταν τελειως ξεραμενη μεσα!!! ευτυχως πηρα τηλεφωνο την ιδια μερα και δεχτηκαν να μου την αλλαξουν. επειδη ομως η συσκευασια ειναι τετοια που δν μπορεις να την ανοιξεις να την δοκιμασεις αν ειναι καλη πριν την παρεις, ως αλλαγη μου εδωσαν παρομοια μασκαρα απο την μαρκα classics. ειμαι αρκετα ευχαριστημενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ! Πάλι καλά! Περιμένουμε να τελειώσουμε μερικές από τις ήδη ανοιχτές και μετά θα την ανοίξουμε. Ελπίζουμε πως θα είναι όλα ΟΚ.

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραία χρωματάκια τα μολύβια! λεω και εγω να κοιταξω για αυτα τα βερνικια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design