21.4.14

Darphin Perfecting Body Scrub - Make the difference!

Πρέπει να ομολογήσω πως κάθε φορά που το άλλο μισό του OurBeautyWonderland (aka Jenny) προσπαθούσε να με πείσει να χρησιμοποιώ scrub σώματος κατά τη διάρκεια του μπάνιου, όλες της οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό. Έχοντας περιστασιακά δοκιμάσει κάποια απολεπιστικά προϊόντα δεν είχα και την καλύτερη άποψη. Όλα αυτά μέχρι τη μέρα που βρήκα το Darphin Perfecting Body Scrub στο exclusive κουτάκι μου από το Beautytestbox στο πάρτυ γενεθλίων του.  



Το συγκεκριμένο προϊόν, που λες, το ερωτεύτηκα! Για πολλούς και διάφορους λόγους!
Είναι ένα απολεπιστικό προϊόν με νιφάδες από σπόρους βερίκοκου. Προσφέρει διπλή δράση απολέπισης: από τη μία πλευρά οι νιφάδες σπόρων βερίκοκου απολεπίζουν απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα ενώ παράλληλα τα εκχυλίσματα φύλλων ροδάκινου βοηθούν ώστε να απελευθερωθούν από το δέρμα διάφορες άχρηστες ουσίες που απομένουν στην επιφάνεια του. Και σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ και το shea butter που περιέχει, κάνει το δέρμα να ακτινοβολεί!


Η ιδανική του χρήση είναι δύο φορές την εβδομάδα. Ξεκινώντας από το κάτω μέρος του σώματος εφαρμόζεις με κυκλικές ανοδικές κινήσεις προς το πάνω μέρος δίνοντας έμφαση σε πιο σκληρές περιοχές του σώματος όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες. Ακόμη όμως και στα πιο μαλακά μέρη του σώματος είναι εντυπωσιακό το ότι δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!



Οι νιφάδες από σπόρους βερίκοκου που περιέχει έχουν το ιδανικό μέγεθος για scrub σώματος καθώς δεν είναι τόσο μεγάλες ώστε να ερεθίζουν ή τραυματίζουν το δέρμα αλλά ούτε τόσο μικρές ώστε να μην είναι αποτελεσματικές στην απολέπιση. Η μεθυστική μυρωδιά του σε ζαλίζει και σε κάνει να αφεθείς ολοκληρωτικά στην αίσθηση που αφήνει πάνω στο σώμα σου!



Η συσκευασία του είναι των 200 ml και κοστίζει 29 ευρώ και μπορείς να το βρεις αποκλειστικά στα Sephora!



Αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσεις! Αφέσου στα χέρια της Darphin και μυήσου στον κόσμο των αισθήσεων…

Περιμένουμε και τη δική σου γνώμη!


Μέχρι το επόμενο post


2 σχόλια:

  1. πω πω ''ακουγεται'' δελεαστικο!!!μετα απο τοσο καλο review προστεθηκε στην wishlist μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Και μυρίζει ακόμη δελεαστικότερα! Αν το δοκιμάσεις, περιμένουμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design