14.4.14

Apivita Review και ήρθε η Άνοιξη!

Λίγο η άνοιξη, λίγο ο ήλιος, λίγο η ανεβασμένη διάθεση, ήρθε η ώρα να περιποιηθούμε λιγάκι περισσότερο την επιδερμίδα μας και έτσι κι εμείς ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε και να τεστάρουμε προϊόντα της Apivita (που ξέρεις ότι την αγαπάμε ήδη) και τώρα ήρθε η ώρα να σου πούμε τη γνώμη μας. 



Ετοιμάσου λοιπόν να την αγαπήσεις κι εσύ!

Handcare - Ενυδατική Κρέμα Χεριών
Είναι μία ενυδατική κρέμα χεριών με γιασεμί και λευκό τσάι, μπορείς λοιπόν να φανταστείς πόσο υπέροχα μυρίζει. Έχει πολύ ελαφριά σύνθεση και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Το αποτέλεσμα είναι απαλά και ενυδατωμένα χεράκια. Επιπλέον θα σε βοηθήσει να δυναμώσεις και τα νύχια σου. Από εμάς παίρνει extra πόντους για το minimal αλλά girly design της συσκευασίας.

Face Mask with Royal Jelly
Λατρεμένη μάσκα προσώπου για σύσφιξη και ανάπλαση με βασιλικό πολτό. Δεν είναι η πρώτη φορά που τη δοκιμάζουμε κι έτσι είναι ήδη μία από τις αγαπημένες μας. Είναι μία μάσκα που αξίζει να βάλεις στη ρουτίνα της περιποίησης σου. Αφήνει την επιδερμίδα φανερά πιο λαμπερή και ανανεωμένη και νιώθεις το δέρμα σου πιο απαλό και σφριγηλό από την πρώτη κιόλας χρήση.  

Propolis
Βιολογικό διάλυμα πρόπολις και με δυο λόγια για εμάς ένα προϊόν αποκάλυψη! Έχει αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, επουλωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Μην αφήσεις λοιπόν την άσχημη μυρωδιά του να σε ξεγελάσει. Αν το εφαρμόσεις τοπικά πάνω στο ανεπιθύμητο σπυράκι, θα το δεις να ξεραίνεται την ίδια κιόλας μέρα. Δηλώνουμε απλά ενθουσιασμένες!

Express Beauty with ginkgo biloba
Μία μάσκα ματιών σε φακελάκια. Περιέχει ginkgo biloba και εκχυλίσματα από αγγούρι και χαμομήλι. Είναι η γρήγορη λύση μετά από μία πολύ κουραστική μέρα ή ένα άσχημο ξενύχτι. Απαλύνει τους μαύρους κύκλους και αφήνει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ενυδατωμένη και λαμπερή. 

Natural Soap with Propolis
Ένα μαύρο σαπούνι με πρόπολη και θυμάρι που είναι ιδανικό για τη λιπαρή, νεανική επιδερμίδα με τάση για ακμή.  Έχει ήπια αντισηπτική δράση, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. 

Μέλι Θυμαρίσιο
Εσύ το ήξερες πως στα φαρμακεία μπορείς να βρεις και μέλι από την  Apivita; Το μέλι τονώνει και προστατεύει τον οργανισμό. Εμείς λατρεύουμε τόσο τη γεύση του όσο και τη μυρωδιά του. Αν πάλι μπορείς να αντισταθείς και να μην το φας, σου προτείνουμε να το χρησιμοποιήσεις σε homemade μάσκες και απολεπιστικά. Είναι τέλειο και για την επιδερμίδα σου.

Lip Care με Πρόπολη
βιταμίνη Α, έλαιο αβοκάντο, έλαιο ελιάς, μελισσοκέρι, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ, καστορέλαιο, αιθέριο έλαιο γεράνι και jojoba είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως η επανόρθωση των σκασμένων ή ξηρών χειλιών μας γίνεται παιχνιδάκι. 

Την Apivita την αγαπάμε γι'αυτό αυτό είναι μόνο το πρώτο μόνο μέρος από το review των προϊόντων της που χρησιμοποιούμε και δοκιμάζουμε. Γράψε μας στα σχόλια αν θέλεις να σου μιλήσουμε σε επόμενο post και για άλλα προϊόντα από την Apivita! Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Ποιο είναι το δικό σου Apivita favourite;

Μέχρι το επόμενο post



9 σχόλια:

  1. Μόλις έγινα μέλος αυτού του υπέροχου blog. Αν θες follow back το blog μου λέγεται: http://kids-ofreneia.blogspot.gr/ ♥ Καλή σου μέρα:')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου άρεσαν πολύ όλα!Γενικά συμπαθώ την apivita, αλλά είχα μια άσχημη εμπειρία με κάποιο προϊόν τους και από τότε είμαι επιφυλακτική. Η μάσκα πάντως με ψήνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας κάθονται πάντα όλα τα προϊόντα το ίδιο. Σίγουρα αναζήτησε αυτά που είναι κατάλληλα για το δικό σου δέρμα. :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το post σας κορίτσια!!! Το μόνο που έχω δοκιμάσει απ'αυτά τα προϊόντα είναι το lipbalm και είναι εξαιρετικό τόσο στην ενυδάτωση, όσο και στο άρωμα!!! Αυτά από εμένα,πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design