15.2.14

Meet Catrice - Arts Collection Palette!

Η γνωστή στις beauty maniacs εταιρία καλλυντικών Catrice πριν από περίπου ένα μήνα ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Hondos Center. Εννοείται πως δεν χάσαμε την ευκαιρία και τρέξαμε να ρίξουμε κι εμείς μια ματιά. Το stand ήταν δυστυχώς σχεδόν άδειο, καταφέραμε όμως να ξετρυπώσουμε αυτό που θέλαμε περισσότερο, την παλέτα Arts Collection.



Αρχικά η συσκευασία της είναι υπέροχη. Είναι μαύρη με ροζ-μωβ και χρυσά σχέδια και κλείνει μαγνητικά.


Περιέχει έξι σκιές σε φυσικά γήινα χρώματα που ξεκινούν από λευκό και φτάνουν σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Μπορείς έτσι να κάνεις εξίσου εύκολα κάθε είδους μακιγιάζ, από ένα φυσικό καθημερινό μέχρι ένα εντυπωσιακό smokey. Όλες οι σκιές έχουν ένα ανεπαίσθητο shimmer και γράφουν αρκετά καλά. Αν μάλιστα συνηθίζεις να χρησιμοποιείς eye primer θα βρεις την απόδοση και τη διάρκειά τους απόλυτα ικανοποιητικές. Τις συνοδεύει ένα πινελάκι-βουρτσάκι δύο όψεων που εμείς βέβαια δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα.


Στην παλέτα θα βρεις ακόμη ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση και ένα highlighter με ροζ υποτόνους , καλύπτοντας έτσι και τα προϊόντα που χρειάζεσαι για τα μάγουλα.


Τέλος, περιέχει και ένα mini μολύβι ματιών που στην αρχή δεν του δώσαμε πολλή σημασία, αλλά αργότερα μας εξέπληξε. Είναι ένα μαλακό μαύρο με μικροσκοπικά glitter και έχει απίστευτη ένταση χρώματος. Πιο μαύρο δηλαδή δεν γίνεται! Μας αρέσει πολύ!

Μοναδική έλλειψη ίσως της παλέτας είναι ότι θα προτιμούσαμε να έχει και ένα υποτυπώδη έστω καθρέφτη που θα την έκανε ακόμη πιο ιδανική για ταξίδια.

Φυσικά κερδίζει extra πόντους λόγω της τιμής της, καθώς μας κόστισε μόνο 10 ευρώ, τιμή που σίγουρα είναι πολύ χαμηλή για την ποσότητα και την ποιότητα των προϊόντων.

Έχουμε ήδη προσθέσει στη wish list μας το επόμενο προϊόν από την Catrice, την παλέτα με τα concealers που αυτή τη φορά τη βρήκαμε μόνο σε tester και δεν θα μας γλυτώσει. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από την εταιρεία; Θα μας το πρότεινες; Θα χαρούμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου.

Μέχρι το επόμενο post


9 σχόλια:

  1. Eιναι πολυ ωραιες! εγω εχω βαλει στο ματι την αλλη που κυκλοφορει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πήρα κι εγώ και την έχω λατρέψει, είναι τόσο όμορφη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πηρα κι εγω αυτην την παλετα! μα ποσο ωραια ειναι! πραγματικα αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ όποτε πάω στα hondos όλο άδειο είναι το stand της catrice!!!και εκνευρίζομαι!θα αρχίσω να πιστεύω ότι δεν το ανανεώνουν ποτέ εδώ!τι να πω...πολύ ωραία η παλέτα κορίτσια!Πολύ ωραίες οι σκιές!Με γεια σας!Φιλάκια!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε απόλυτα! Ψάχνουμε την παλέτα με τα concealers και πάντα λείπει!

      Διαγραφή
  5. πολύ ωραίο post! μου άρεσαν πολύ 2 όζες που αγόρασα, έχουν διάρκεια και καλή απόδοση! επίσης μου άρεσε πολύ η σκιά Intesif' eye wet and dry Shadow, Black or White Swan?!
    kisses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design