16.2.14

Beautytestbox's 1st Birthday - Όλη η μαγεία της ομορφιάς είναι εδώ

Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε στο party για τα πρώτα γενέθλια του αγαπημένου μας κόκκινου κουτιού. Το Beautytestbox έγινε ενός έτους και ήταν μεγάλη μας τιμή - και απόλαυση παράλληλα - να βρεθούμε και εμείς καλεσμένες εκεί. 

Σίγουρα κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου λεπτομέρειες για το τι συνέβη εκεί, αλλά αν δε στα πούμε θα σκάσουμε! Για αυτό δεν είναι οι φίλες άλλωστε; ;)


Το πάρτυ διοργανώθηκε σε ένα υπέροχο χώρο, τα κομμωτήρια TEO hair design στη Γλυφάδα, τέλεια διακοσμημένο, τον οποίο εμείς γνωρίζαμε πρώτη φορά. Φυσικά και εντυπωσιαστήκαμε απίστευτα!

Όπως καταλαβαίνεις, αφού ανυπομονούσαμε να πάμε, φτάσαμε από τους πρώτους! Μας υποδέχτηκε η γλυκύτατη Κατερίνα του Beautytestbox και έτσι η μαγεία σιγά σιγά ξεκίνησε... 

Εκεί γνωρίσαμε από κοντά και την Έφη Ανέστη από το beauty diaries  και μαζί της είδαμε πως είναι να κάνεις όμορφα πράγματα! Γνωρίσαμε τα κορίτσια των Sismade , ανθρώπους που μας έχουν στηρίξει και βοηθήσει όλο αυτό τον καιρό, ενώ κουσκουδιάσαμε και ανταλλάξαμε beauty, και όχι μόνο, ιδέες με καλές και αγαπημένες φίλες bloggers! 

Δοκιμάσαμε διάφορες λιχουδιές από έναν τέλειο μπουφέ (από τον οποίο ένα συντριβάνι σοκολάτας που έρεε δε σταμάτησε να μας φωνάζει "Eat me!" καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς) και σβήσαμε τα 1α κεράκια του Beautytestbox σε μία κατακόκκινη τούρτα! 

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ένα κουτάκι γεμάτο αγαπημένα προϊόντα για δοκιμή που μας περίμενε στην έξοδο του κτιρίου. 

Σίγουρα ήταν μια αξέχαστη βραδιά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. 

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Κατερίνα αλλά και όλη την ομάδα του Beautytestbox χρόνια πολλά, δημιουργικά, γεμάτα ομορφιά, μαγεία και αγάπη! Πολλές πολλές επιτυχίες και πολλές όμορφες και ονειρικές στιγμές όπως αυτές που ζήσαμε και εμείς μαζί σας! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που είμαστε μέρος της παρέας σας και ελπίζουμε να φτάσετε πολύ πολύ ψηλά! 

Τα άλλα νέα τα άκουσες;  Νέο junior κουτάκι έρχεται... Απανταχού μαμάδες ενωθείτε και συντονιστείτε στο www.beautytestbox.com!















Μέχρι το επόμενο post






6 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design