10.2.14

Επαγγελματική Φροντίδα για τα μαλλιά σου στο σπίτι; Ήρθε από την KYANA!

Το σημερινό post δεν χρειάζεται δεν χρειάζεται ιδιαίτερο πρόλογο. Την ΚΥΑΝΑ την γνωρίζουμε πλέον καλά και την αγαπάμε. Όταν λοιπόν πριν από περίπου ένα μήνα χτύπησαν την πόρτα μας καινούρια προϊόντα για δοκιμή, απλά δεν κρατιόμασταν να τα δοκιμάσουμε και να σου μιλήσουμε γι’αυτά. 



Έλα λοιπόν να δούμε παρέα τα μυρωδάτα πραγματάκια που δοκιμάσαμε.




Shampoo Αναδόμησης - Repair Now - Evo Zen Series
Οφείλει τη φρουτένια μυρωδιά του στα οξέα φρούτων που αναζωογονούν και ενυδατώνουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Κάνει ικανοποιητικό αφρό και νιώθεις ότι τα μαλλιά σου καθαρίζουν σε βάθος. Προστατεύει από τους επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Από την ίδια σειρά έχουμε παλιότερα δοκιμάσει τη σιλικόνη και επίσης μας άρεσε πολύ. 









Serum - Herboria Max
Στα serum μαλλιών έχουμε μια αδυναμία. Από τη σειρά Herboria Max είχαμε ήδη δοκιμάσει το σαμπουάν και τη μάσκα μαλλιών και η ιδέα ενός αντίστοιχα καλού serum μας ενθουσίασε. Είναι εμπλουτισμένο με αποστάγματα κίτρου και πρωτεΐνη μεταξιού. Παρατηρήσαμε πως αφήνει τα μαλλιά μας αισθητά πιο λαμπερά και ζωντανά.










Antifrizz Spray - Herboria Max
Από την ίδια σειρά ένα εξειδικευμένο προϊόν κατά του φριζαρίσματος  με εκχυλίσματα baboo και ρητίνες με σταθεροποιητικές ιδιότητες που βοηθούν στον καλύτερο έλεγχο της τρίχας. Δυστυχώς είναι ένα προϊόν για το οποίο δεν μπορούμε να σου πούμε πολλά γιατί όταν έχεις λιπαρά μαλλιά όπως τα δικά μας το φριζάρισμα δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα. 










Lac - Herboria Max
H λακ της ίδιας σειράς ήταν για μας μία ευχάριστη έκπληξη. Είναι οικολογική χωρίς προωθητικό αέριο και ήμασταν αρχικά λίγο προκατειλημμένες ως προς την αποτελεσματικότητά της, όμως μας διέψευσε. Δίνει ελαστικό κράτημα χωρίς να κολλάει και να αφήνει ενοχλητικά κατάλοιπα στα μαλλιά.









Conditioner Rasberry - Professional Salon Series
Για το τέλος αφήσαμε το πιο αγαπημένο μας προϊόν. Η Professional Salon είναι γενικά η αγαπημένη μας σειρά από την KYANA και αυτό κυρίως λόγω των απίθανων αρωμάτων που έχουν όλα τα προϊόντα της σειράς. Το συγκεκριμένο είναι μία μαλακτική κρέμα μαλλιών με σύμπλεγμα βιταμινών Α, Ε, F και Η, ιδανικό για βαμμένα μαλλιά. Και φυσικά με απίστευτο άρωμα βατόμουρο! 

P.S. Από αυτή τη σειρά δοκίμασε, αν έχεις ποτέ την ευκαιρία, τα σαμπουάν πικραμύγδαλο και καρύδα. Δεν γίνεται να μη σε ξετρελάνουν!


Αυτά είναι τα προϊόντα που δοκιμάσαμε εμείς αυτό τον καιρό από την KYANA. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο προϊόν περιποίησης μαλλιών δεν θα άλλαζες με κανένα; Ποιο θα μας πρότεινες χωρίς δεύτερη σκέψη; Περιμένουμε τις προτάσεις σου.

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. Koritsia teleio to postaki kai ta proionta,,exw kanei kai egw review gia ta sygkekrimena, rixte mia matia
    http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/2014/01/kyana-professional-hair-products.html
    Filakia polla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικά πολύ καλά προϊόντα!
    Η λακ αποκάλυψη και για εμένα!
    Το σπρέυ για το φιζάρισμα εγώ βρήκα έναν άλλο τρόπο να το αξιοποιήσω, χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design