2.2.14

Cherrybox Ιανουαρίου - Fresh New Beginning!

Το Cherrybox Ιανουαρίου είναι το πρώτο κερασοκουτάκι του 2014, αλλά και το πρώτο που παραγγείλαμε εμείς. 



Αυτό λοιπόν είναι ένα ελαφρώς καθυστερημένο post για αν σου δείξουμε τι βρήκαμε εμείς μέσα στο κουτάκι μας και να σου πούμε τις πρώτες μας εντυπώσεις από τα προϊόντα που ήδη χρησιμοποιούμε.


Πάμε να τα δούμε λοιπόν ένα ένα.

 ΚΥΑΝΑ - Σιλικόνη (50ml)
Το χειμώνα ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας περισσότερο χρησιμοποιώντας θερμότητα. Η σιλικόνη της αγαπημένης KYANA λοιπόν δεν είναι απλά χρήσιμη, αλλά απαραίτητη. Είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, εμποδίζει τη δημιουργία ψαλίδας και αφήνει τα μαλλιά λαμπερά χωρίς να τα βαραίνει. 

Charme DOrient - Απολεπιστικό Pad Προσώπου
Αρχικά μας φάνηκε λιγάκι παράξενο που βρήκαμε ένα τέτοιου τύπου προϊόν στο κουτάκι μας. Αλλά  αμέσως μετά σκεφτήκαμε «Γιατί όχι;» και αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε. Είναι πολύ βολικό και σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου προϊόν peeling θα κάνει την απολέπιση πραγματικά ευχάριστη διαδικασία. 

GG Line - Αδιάβροχο Μολύβι Ματιών Silky Eye
Είναι ένα μαλακό αδιάβροχο μολύβι ματιών με καλή απόδοση χρώματος και αρκετά ικανοποιητική διάρκεια. Εμείς είχαμε το Νο 06, ένα ανοιχτό πράσινο που δεν είναι πολύ του γούστου μας. Σίγουρα θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε σε μαύρο.

Gabrini - Βερνίκι Νυχιών (13ml)
Ένα βερνίκι νυχιών από μία εταιρεία που ως τώρα δεν γνωρίζαμε. Στο κουτάκι μας βρήκαμε το Νο 36, ένα χειμωνιάτικο μωβ-ροζ. Έχει flat πινελάκι που κάνει την εφαρμογή εύκολη, καλή απόδοση χρώματος και στεγνώνει σχετικά γρήγορα. Δεν τεστάραμε πραγματικά τη διάρκεια γιατί μετά από τρεις μέρες θέλαμε να αλλάξουμε χρώμα κι έτσι το ξεβάψαμε.

Fisika Soaps - Πορτοκάλι (110gr)
Ένα σαπούνι φτιαγμένο με χυμό και φλούδα πορτοκαλιού και αιθέριο έλαιο περγαμόντου! Το πορτοκάλι έχει αναζωογονητικές ιδιότητες, ανακουφίζει τους ανοιχτούς πόρους και δίνει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, ενώ το περγαμόντο δρα κατά της υπερέντασης, της λιπαρότητας και της ακμής. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί μας ενθουσιάζουν τόσο τα φυσικά προϊόντα;

Αυτά έκρυβε το δικό μας κουτάκι. Η αλήθεια είναι πως οι εντυπώσεις μας είναι μάλλον ουδέτερες, ούτε ξετρελαθήκαμε, ούτε απογοητευτήκαμε. Σίγουρα κάποια προϊόντα μας άρεσαν περισσότερο από άλλα και ίσως κάποιο επόμενο μήνα να το ξαναδοκιμάζαμε.
Εσένα πως σου φάνηκε;

Μέχρι το επόμενο post


2 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design