30.1.14

Λιπαρή ή με Τάση Ακμής Επιδερμίδα; - Dermopur από την Castalia

Εδώ και περίπου ένα μήνα η Castalia βρίσκεται κάτω από το Beauty Wonderland μικροσκόπιό μας. Αυτή λοιπόν είναι η αρχή από μία σειρά reviews για τα προϊόντα που δοκιμάζουμε, τεστάρουμε, χρησιμοποιούμε καθημερινά και θέλουμε να σου παρουσιάσουμε. 



Η σειρά Dermopur είναι μία σειρά για την καθημερινή φροντίδα της λιπαρής και με τάση ακμής επιδερμίδας. Εμείς δοκιμάσαμε το gel καθαρισμού και την κρέμα προσώπου.



Gel Nettoyant
Είναι ένα αφρίζον gel καθαρισμού χωρίς σαπούνι και το χρησιμοποιούμε κάθε πρωί. Μας άρεσε γιατί καθαρίζει την επιδερμίδα απαλά, αλλά σε βάθος και βοηθά ουσιαστικά στη ρύθμιση της λιπαρότητας. Δεν μας ξετρέλανε η μυρωδιά του, που τη λες κάπως ιδιαίτερη.














Crème Matifiante
Είναι μία κρέμα προσώπου που ρυθμίζει την υπερπαραγωγή λιπαρότητας και ενυδατώνει την επιδερμίδα δίνοντας ένα λαμπερό, αλλά matte αποτέλεσμα, ιδανικό για να βασίσεις πάνω του το μακιγιάζ σου. 








Η γνώμη μας: Αν έχεις λιπαρό δέρμα με τάση για ατέλειες και αντιμετωπίζεις προβλήματα όπως ακμή, μαύρα στίγματα, ερεθισμούς και ανεπιθύμητη γυαλάδα, δεν γίνεται να μην αγαπήσεις τα προϊόντα της σειράς. Λειτουργούν πραγματικά σμηγματορυθμιστικά και δεν θα αλλάξουν τον τύπο της επιδερμίδας σου, αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουν αν αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες του αποτελεσματικά.

Αν θα μπορούσες αλήθεια να διορθώσεις κάτι στην επιδερμίδα σου, τι θα ήταν αυτό;

Μέχρι το επόμενο post

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Περίπου 15 ευρώ το καθένα, αλλά οι τιμές ποικίλουν πολύ από φαρμακείο σε φαρμακείο, με τα online φυσικά να συμφέρουν πολύ.

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design