29.11.13

Another Body Shop Haul - We can’t resist!

Κοίτα να δεις πως τα φέρνει μερικές φορές η μοίρα! Έχεις κατέβει στο κέντρο για την καθιερωμένη μηνιαία επίσκεψή σου στο Zampple και έτσι ο δρόμος σε φέρνει μπροστά από ένα κατάστημα The Body Shop σε βδομάδα -30%! Αν αυτό δεν είναι μοιραίο, τότε τι είναι;



 Εμείς πάντως λίγα ψώνια τα κάναμε και φυσικά θέλουμε να σου τα δείξουμε!





Θέλαμε ένα body mist που να μην έχουμε ακόμη δοκιμάσει, έτσι για πειραματισμό και πολύ πολύ εύκολα καταλήξαμε στο Indian Night Jasmine. Έχει υπέροχο πικάντικο άρωμα που σίγουρα ξεχωρίζει.















Δεύτερη επιλογή μας το Camomile Eye Make-up Removal. Λατρεύουμε τα προϊόντα ντεμακιγιάζ και μας αρέσει να δοκιμάζουμε διάφορα. φυσικά το ντεμακιγιάζ ματιών από την πιο πρόσφατη σειρά της The Body Shop με βάση το χαμομήλι τράβηξε την προσοχή μας. Θα το τεστάρουμε και θα σου έχουμε νέα σύντομα!











Elderflower Eye Gel: Είναι ένα δροσιστικό καταπραϋντικό gel ματιών που βάζει στο στόχαστρο τους μαύρους κύκλους και τα ενοχλητικά πρηξιματάκια που μας ταλαιπωρούν. Οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Fingers crossed λοιπόν!













Το Coconut Hands Cleanse Gel είναι για μας παλιό και δοκιμασμένο και έχει κερδίσει μία μόνιμη θέση στην τσάντα μας. Είναι η απαραίτητη καθημερινή αντισηπτική προστασία για τα χέρια μας και επιπλέον μυρίζει καλοκαίρι!









White Musk Libertine - Solid Perfume: Μας κίνησε απίστευτα την περιέργεια. Είναι ένα σχετικά νέο άρωμα που ξέραμε ότι μας αρέσει πολύ, αλλά σε μία τελείως καινούρια μορφή για εμάς. Είναι άρωμα σε στερεή μορφή, κάτι ανάμεσα σε gel και butter. Μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου και να ανανεώνεις το αγαπημένο σου άρωμα. 







Το Skin Clearing Facial Wash από τη σειρά Tea Tree δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις στο δικό μας blog. Είναι το λατρεμένο μας gel καθαρισμού για λιπαρές επιδερμίδες. Το μπουκάλι της φωτογραφίας το αγοράσαμε για να αντικαταστήσουμε αυτό που τελειώνει για μία ακόμη φορά στο ντουλάπι του μπάνιου μας. Αν έχεις αντίστοιχο τύπο δέρματος στο συστήνουμε ανεπιφύλαχτα. 





Αυτά είναι τα πραγματάκια που διαλέξαμε εμείς αυτή τη φορά. Σίγουρα θα επιστρέψουμε και για μια ματιά στις χριστουγεννιάτικες σειρές. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Πως σου φάνηκαν;

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. I'm addicted too!!! χαχα Τα λατεύω τα body shop!!:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Indian Night Jasmine μου αρέσει τόσο πολύ!Το καλοκαίρι ήμουν ανάμεσα σ'αυτό και στο moringa και τελικά για λίγο με κέρδισε το 2ο!Το White Musk Libertine - Solid Perfume πόσο το πήρατε?πολύ ενδιαφέρον φαίνεται!!!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Camomile Eye Make-up Remover το είχα παλιότερα και ήταν απαίσιο! Ελπίζω με το επαναλανσάρισμα της σειράς να άλλαξαν και τη σύνθεσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γειά σας όλα!!Φαίνονται υπέροχα.Ερωτησούλα:To καθαριστικό προσώπου είναι δυνατό?Εννοώ στεγνώνει πολύ την επιδερμίδα μετά την χρήση ώστε να ''τραβάει''?Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design