16.10.13

Tangle Teezer - Review!

Σίγουρα έχεις διαβάσει και ακούσει ήδη πολλά για την περίφημη πλέον Tangle Teezer. Κάπως έτσι έγινε και με εμάς. Ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε και τελικά δεν αντέξαμε και υποκύψαμε στον πειρασμό. 



Διαλέξαμε λοιπόν την compact εκδοχή με το υπέροχο leopard σχέδιο και κάναμε την παραγγελία μας από το beautybay.com που την βρήκαμε και σε προσφορά στα 11 ευρώ. Από το συγκεκριμένο site έχουμε παραγγείλει ξανά και ήμασταν πολύ ικανοποιημένες. Αυτή τη φορά όμως το πακέτο μας καθυστέρησε. Πέρασε περίπου ενάμισης μήνας, αλλά τελικά το πακέτο μας έφτασε.

Η συγκεκριμένη βούρτσα λοιπόν υπόσχεται ότι ξεμπερδεύει τα μαλλιά με ευκολία χωρίς να τα σπάει και να τα καταστρέφει και πως μπορεί αν χρησιμοποιηθεί τόσο σε στεγνά όσο και σε βρεγμένα μαλλιά.


Την ιστορία των δικών μας μαλλιών πάνω κάτω την ξέρεις. Είναι πολυαγαπημένα αλλά και πολυταλαιπωρημένα. Πολλές αλλαγές χρωμάτων και σχεδόν καθημερινό styling με θερμότητα για πολύ καιρό (μέχρι που τελικά βάλαμε μυαλό). Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί η tangle teezer τράβηξε την προσοχή μας.

Την χρησιμοποιούμε λοιπόν κάθε μέρα για περίπου δύο μήνες τώρα και ήρθε η ώρα να σου πούμε τη γνώμη μας.

Στα αρνητικά της:
· Δεν είναι ιδιαίτερα βολική γιατί είναι στο μέγεθος της παλάμης μας και δεν έχει λαβή. Μας πήρε κάποιο χρόνο να τη συνηθίσουμε.
· Αν τα μαλλιά σου είναι πυκνά όπως τα δικά μας, ίσως νιώσεις κι εσύ πως τα ξεμπλέκει μόνο επιφανειακά (ειδικά όταν είναι βρεγμένα).

Στα θετικά της:
· Είναι σίγουρα πιο στιλάτη από την κλασική σου βούρτσα.
· Χάρη στο μικρό της μέγεθος, αλλά και το καπάκι (που την κρατάει καθαρή) είναι η καταλληλότερη επιλογή για την τσάντα σου για να την έχεις πάντα μαζί σου.
· Σίγουρα μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και την ταλαιπωρεί λιγότερο σε σχέση πάλι με την κλασική βούρτσα.


Εμείς λοιπόν τη βάλαμε στην καθημερινή μας ρουτίνα αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχουμε αποφασίσει εάν πρόκειται για μία αγορά που άξιζε ή όχι. Εσύ την έχεις χρησιμοποιήσει; Υπήρξε στη wish list σου; Θέλουμε πολύ να διαβάσουμε τη γνώμη σου.

Μέχρι το επόμενο post

8 σχόλια:

  1. Είχα παραγγείλει την no tagle brush από το beautybay.
    H παραγγελία μου έγινε τον Αύγουστο και το πακέτο μου έφτασε πριν μία εβδομάδα!
    Τους είχα στείλει αρκετά e-mails ώστε να δω τι έχει γίνει.Ευτυχώς ήταν πολύ εξυπηρετικοί :)
    Ωραίο το review σας :)

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Εμείς είχαμε παραγγείλει παλιότερα την Naked 2 και είχε έρθει μέσα σε 15 μέρες. Η tangle teezer όμως άργησε πολύ!

      Διαγραφή
  2. Θέλω να την αγοράσω εδώ και αρκετό καιρό κυρίως γιατί έχω πολύ μακριά μαλλιά και πολύ πυκνά! Αλλά με αυτό που μου λέτε ότι φαίνεται σα να τα ξεμπερδεύει επιφανειακά με προβληματισατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς να είμαστε ειλικρινείς δεν σου την προτείνουμε αφού έχεις μακριά και πυκνά μαλλιά. Δεν νομίζουμε πως θα σε βολέψει. Αν πάλι αποφασίσεις να την πάρεις, θέλουμε πολύ να μας πεις πως σου φάνηκε.

      Διαγραφή
  3. ειχα σκεφτει να την αγορασω αλλα πραγματικα πιστευω δεν θα με βολεψει το οτι δεν εχει λαβη.... οπως την βλεπω ομως την ζηλευω!!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά είναι όμορφη και στιλάτη, αλλά όχι ιδιαίτερα βολική.

      Διαγραφή
  4. κι εγώ έχω μπει στο πειρασμό να την αγοράσω, αλλά τα μαλλιά μου είναι πυκνά και σγουρά, δε ξέρω πόσο εύκολα θα τα χτενίζει/ξεμπερδεύει.. πάντως είναι..στυλάτη!

    ΥΓ. σας χάρισα το βραβειάκι-παιχνίδι #unpaixtable Blogger Award, που ξεκίνησε το all4blogs ツ
    http://beautyisanemotion.blogspot.gr/2013/10/the-unpaixtable-blogger-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όμορφη, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα σε βολέψει δυστυχώς. Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ για το βραβειάκι! Θα το ετοιμάσουμε σύντομα!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design