12.10.13

Empties - September 2013!

Κι όμως καλά διαβάζεις! Είναι τα super καθυστερημένα empties Σεπτεμβρίου! Ελπίζουμε να μας συγχωρέσεις για την καθυστέρηση, αλλά όπως σου έχουμε ξαναπεί είμαστε από τις τυχερές που φέτος πνίγονται στη δουλειά ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.



Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως! Γι’ αυτό πάμε αμέσως να σου δείξουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους το μήνα που μας πέρασε!


#1  2-phase Eye and Lip Make-up Remover - Specifics - Seventeen
Δεν είναι η πρώτη φορά που τελειώνουμε ένα τέτοιο μπουκαλάκι. Πρόκειται για το ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών δύο φάσεων της σειράς specifics της Seventeen και μας άφησε για μία ακόμη φορά απόλυτα ικανοποιημένες. Περιέχει Βιταμίνη Ε και Προβιταμίνη Β5 και αφαιρεί απαλά και χωρίς κόπο ακόμη και το αδιάβροχο ή μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Έχει ευχάριστη μυρωδιά και αν και φοράμε φακούς και έχουμε σχετικά ευαίσθητα μάτια δεν μας προκάλεσε κανένα ερεθισμό.





#2 Waterproof Eye Makeup Remover - Sephora
Ένα ακόμη διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών που μας άρεσε πολύ. Αυτό το δοκιμάσαμε για πρώτη φορά και μας εξέπληξε θετικά. Αφαιρεί επίσης κάθε είδους μακιγιάζ αποτελεσματικότατα χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο και χωρίς να ερεθίσει τα μάτια μας.










 #3 Seaweed Mattifying Day Cream - The Body Shop
Σας έχουμε μιλήσει γι’αυτή την κρέμα ημέρας άπειρες φορές. Είναι πλέον μέρος της καθημερινής μας πρωινής ρουτίνας και πολύ δύσκολα θα την αλλάζαμε. Είναι ιδανική για λιπαρές-μεικτές επιδερμίδες. Απορροφάται πανεύκολα, ενυδατώνει το δέρμα και αφήνει matte αποτέλεσμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Λατρεία!


#4 Terpsichore - Brightening and Revitalizing Hair Wash - Fresh Line
Αρχικά να σου πούμε ότι λατρέψαμε το όνομα. Δεν συναντάς κάθε μέρα σαμπουάν με τόσο εμπνευσμένα ονόματα! Αμέσως μετά ξετρελαθήκαμε με την μυρωδιά του. Συνδυασμός εσπεριδοειδών με κανέλα, περισσότερο θέλεις να το φας παρά να το βάλεις στα μαλλιά σου. Και τα συστατικά του; Πορτοκάλι, μανταρίνι, κίτρο, δάφνη, λεμόνι, φασκόμηλο, τσουκνίδα, άνθος πορτοκαλιάς, ξύδι και d-πανθενόλη. Παρόλο όμως που είναι κατάλληλο για βαμμένα, θαμπά μαλλιά, μάλλον δεν ήταν το κατάλληλο για τα δικά μας πολύ αφυδατωμένα  και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα νιώθαμε ξηρά μετά το λούσιμο. Έτσι είμαστε ακόμη στο ψάξιμο του super ενυδατικού σαμπουάν που ίσως τα βοηθήσει, οπότε κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. 

#5 Gliss Hair Repair - Μάσκα Αναδόμησης
Τελειώσαμε όχι ένα αλλά δύο βαζάκια από αυτή τη μάσκα μαλλιών. Αν και στη συσκευασία αναφέρεται πως είναι κατάλληλη για καταπονημένα, πολύ ξηρά μαλλιά και αν και διαβάσαμε πολύ καλά σχόλια από πολλές άλλες bloggers, εμείς πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν ξετρελαθήκαμε. Έχει πολύ ευχάριστη μυρωδιά και είναι πολύ θετικό το ότι είναι μάσκα ενός μόνο λεπτού για εμάς που δεν έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο να αφιερώσουμε. Και πάλι όμως δεν βρήκαμε την ενυδάτωση που ψάχνουμε και τα μαλλιά μας δεν ήταν αρκετά μαλακά ή ευκολοχτένιστα μετά το λούσιμο. Προφανέστατα τελικά το πρόβλημα μάλλον το έχουν τα μαλλάκια μας που τα έχουμε καταταλαιπωρήσει και τώρα μας εκδικούνται. Εμείς λοιπόν χρειαζόμαστε ένα πολύ πιο δυνατό προϊόν.


 #6 Orzene Σαμπουάν Μπύρας
Υπόσχεται ενίσχυση όγκου σε λεπτά μαλλιά, αλλά μάλλον μας απογοήτευσε. Σίγουρα δεν είδαμε διαφορά στον όγκο των μαλλιών μας και επίσης ήταν αρκετά στυπτικό με αποτέλεσμα να τα ξηραίνει πολύ. Τα θετικά του σημεία είναι η όμορφη μυρωδιά του που μένει για ώρες στα μαλλιά και ο πλούσιος αφρός του που σίγουρα τα καθαρίζει σε βάθος. 









#7  2phase Restoring Spray - Life Box - Kyana
Είναι ένα μαλακτικό νερό μαλλιών από την Kyana. Βοηθά στην προστασία του χρώματος, αλλά και στην αναδόμηση των αδύναμων μαλλιών και σίγουρα αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Έχει πάρα πολύ ωραίο άρωμα και δεν βαραίνει καθόλου την τρίχα.











#8 Shower Gel Musk - Aromatics - Papoutsanis
Το αφρόλουτρο από τη σειρά Aromatics του Παπουτσάνη με το απίθανο άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης που σε ταξιδεύει σίγουρα το έχεις ξαναδεί στα αγαπημένα μας αν μας παρακολουθείς καιρό. Δυστυχώς λοιπόν μας τελείωσε. Το αγαπάμε τρελά και θα το αγοράσουμε ξανά σίγουρα. Προς το παρόν όμως βρήκαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάποια άλλα αρώματα της ίδιας σειράς.








#9 Intimate Wash - Aloe - Carefree
Είναι ένα απαλό υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή από την Carefree. Δεν περιέχει σαπούνι, αλλά φυσική aloe vera και καθαρίζει απαλά χωρίς να επηρεάζει το φυσιολογικό pH. Μας άρεσε αρκετά αλλά νομίζουμε ότι έχουμε ήδη βρει έναν καλύτερο αντικαταστάτη. Είναι όμως σίγουρα μία καλή οικονομική επιλογή.









#10 Extra Delicate - Powder Fresh - Deo Spray - Neutro Roberts
Αγαπημένο αποσμητικό με ονειρεμένο άρωμα πούδρας. Έχει πολύ καλή διάρκεια και είναι πολύ αποτελεσματικό στην προστασία κατά του ιδρώτα και της κακοσμίας. Επίσης δεν περιέχει οινόπνευμα. Το χρησιμοποιήσαμε και το τεστάραμε όλο το καλοκαίρι και ανακηρύχθηκε και επισήμως το αγαπημένο μας. Εννοείται βέβαια πως ως ανήσυχα πνεύματα που είμαστε, μόλις μας τελείωσε αυτή τη φορά αγοράσαμε κάποιο άλλο για περεταίρω δοκιμές.





 #11 XXL Nail Thickener και 24/7 Nail Base - Studio Nails - Essence
Δύο βάσεις για τα νύχια από την Essence που μας άρεσαν πολύ. Η πρώτη είναι ιδανική αν τα νύχια σου είναι ταλαιπωρημένα και προσπαθείς να τα μακρύνεις.  Θα δεις πολύ γρήγορα, ίσως και από την πρώτη χρήση,  να δυναμώνουν και να σκληραίνουν. Η δεύτερη γεμίζει αποτελεσματικά τυχόν γραμμές στα νύχια και παρέχει την τέλεια λεία βάση για το βερνίκι που θα επιλέξεις. Επιπλέον μυστικό: εάν τη χρησιμοποιήσεις σαν top coat μπορεί να δώσει matte τελείωμα σε οποιοδήποτε αγαπημένο σου βερνίκι. Και φυσικά είναι δύο πολύ οικονομικές επιλογές.






#12 Acetone con Olio - Mateus
Είναι ένα απλό, οικονομικότατο ασετόν με λάδι που αφαιρεί απλά και γρήγορα κάθε βερνίκι. 















#13 Αμυγδαλέλαιο
Φυσικό αμυγδαλέλαιο που μπορείς να βρεις σε λογικότατη τιμή στο φαρμακείο τη γειτονιάς σου. Το λατρεύουμε και το χρησιμοποιούμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από ντεμακιγιάζ μέχρι homemade μάσκες προσώπου αλλά και μαλλιών. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις χρήσεις του, ρίξε μια ματιά στο σχετικό post εδώ.








#14 Colossal Volum’ Express Mascara - Cat Eyes - Maybelline
Άλλο ένα προιόν που σίγουρα έχεις ξαναδεί σε αγαπημένα ή empties μας. Προσφέρει στις βλεφαρίδες ικανοποιητικό όγκο, απίθανο μήκος και καμπύλη και τις διαχωρίζει τέλεια. Ιδανική για πραγματικά γατίσιο βλέμμα. Κρατάς μυστικό; Είμαστε ακόμη σε διαδικασία δοκιμών, αλλά μπορεί και να έχουμε βρει την ακόμη καλύτερη που θα ρίξει τη ‘βασίλισσα’ από το θρόνο της. Θα δούμε… 


#15 Coverall Pressed Powder - Wet n Wild
Αν ψάχνεις μία πούδρα για ανάλαφρο αποτέλεσμα ή απλό σετάρισμα του foundation τότε αυτή δεν είναι η κατάλληλη για σένα. Αν όμως υπάρχουν μέρες που δεν θέλεις καν αν χρησιμοποιήσεις foundation και θέλεις η πούδρα σου να σου παρέχει μεγάλη κάλυψη τότε είναι η ιδανική. Δεν δείχνει ιδιαίτερα βαριά, είναι όμως πολύ καλυπτική και έχει πολύ καλή διάρκεια. Θα την αγοράσουμε ξανά χωρίς πολλή σκέψη.







#16 Miracle Skin Perector - BB Cream - Garnier
Μία από τις καλύτερες BB creams που δοκιμάσαμε. Η light ταίριαξε σαν απόχρωση τέλεια στο δέρμα μας και είναι ιδανική για μεικτά προς λιπαρά δέρματα καθώς έχει matte αποτέλεσμα που διαρκεί. Ενυδατώνει, προσφέρει μέτρια κάλυψη και κάνει το δέρμα να δείχνει ξεκούραστο. Μοναδικό μειονέκτημα ο συνδυασμός της συσκευασίας με την πολύ λεπτόρευστη σύσταση του προϊόντος. Μέχρι να μάθεις να τη χειρίζεσαι, έχεις χάσει ήδη αρκετό προϊόν και επίσης δεν ενδείκνυται για ταξίδια και μετακινήσεις γιατί είναι επικίνδυνο να λερώσει το αγαπημένο σου νεσεσέρ.



Αυτά είναι τα empties μας για το Σεπτέμβριο που πέρασε. Ελπίζουμε να μην σε κουράσαμε με το ελαφρώς τεράστιο post, αλλά θέλαμε να σου πούμε τη γνώμη μας για όλα και βρήκαμε ευκαιρία. Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Πως σου φάνηκε; Έχεις κάποιο άλλο να μας προτείνεις;

Μέχρι το επόμενο post



16 σχόλια:

  1. Teleios sugxronismos!k egw xthes anevasa to post me ta empties!!!!
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2013/10/empties-7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοριτσια ωραιο ποστ! Θα σας προτεινα να δοκιμασετε τη σειρα προιοντων της Gliss στην λευκη συσκευασια, με liquid keratin! Εχω κ εγω ξηρα, βαμμενα μαλλια κ ειναι απλα καταπληκτικα ολα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην τελευταία αγορά σαμπoυάν είμασταν ανάμεσα σε αυτό και στην καφέ συσκευασία. Τελικά πήραμε τη δεύτερη :P Αλλά σίγουρα επόμενη επιλογή θα είναι η λευκή! <3

      Διαγραφή
  3. Αχ τι ωραία πραγματάκια!!!
    Πήρα ιδέες για τη wishlist..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη bb την έχω και εγώ αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν μου αρέσει... Με απογοήτευσε αρκετά δυστυχώς και πάλι όμως προσπαθώ να την τελειώσω για να μην την πετάξω! Το σαπουνάκι carefree ωραιότατο και έρχεται και μαζί με τα σερβιετάκια μερικές φορές. Εγώ απο εκεί το δοκιμασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμάς μας αρέσει και ως προς την κάλυψη και ως προς την απόχρωση. Σε τί σε απογοήτευσε; Πάντως αποδεικνύεται συνεχώς πως όλα είναι υποκειμενικά :)

      Διαγραφή
  5. Πολυ ομορφη αναρτηση κοριτσια, την bb cream την εχω και μου αρεσει αρκετα...αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει με την συσκευασια του...ειναι αρκετα λεπτορευστο και μου φευγει συνεχεια πολυ περιεργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια απορία έχουμε και εμείς! Είναι όντως πολύ λεπτόρrευστη και πάντα χάνεται προϊόν :( Αλλά κατά τα άλλα, τέλεια!

      Διαγραφή
  6. το αφρόλουτρο το αγαπώ!!!εμένα η μάσκα της gliss μου άρεσε πολύ πάντως!όλα πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ το αφρόλουτρο το μύρισα τις προάλλες στο σούπερ μάρκετ κι έπαθα!Τόσο ωραία μυρωδιά! Ό,τι πρέπει για χειμώνα!Αν ψάχνετε για σαμπουάν εγώ τελευταία χρησιμοποιώ το Elvive της L'oreal ολική αναδόμηση 5.Μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη μου εδώ:
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπέρα η μασκα και εμένα μου άρεσε αρκετα , το ασετον το είχα και εγω και μου άρεσε , επίσης το orzene μου αρέσει πολυ , έχω αυτο για βαμμένα μαλλια . ωραία ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα δικα μου πολυ ταλαιπωρημενα-αφυδατωμενα-ξηρα μαλλια με ταση να φριζαρουν, βοηθησε πολυ το σαμπουαν avon advance techniques iq moisture! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η bb κρεμα της garnier ειναι η αγαπημενη μου !!!

    Novembre Beaute by Natassa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design