13.9.13

GLOWBOX Σεπτεμβρίου - Simply Falling!




Λίγες μέρες πριν παραλάβαμε κι εμείς το Glowbox Σεπτεμβρίου με λίγο περισσότερη καθυστέρηση αυτή τη φορά από τους προηγούμενους μήνες. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σου το παρουσιάσουμε και να σου πούμε τη γνώμη μας.


Το κουτί μας περιείχε πέντε προϊόντα όλα σε travel size συσκευασίες. Ας τα δούμε όμως ένα ένα.

Biotherm - Aquasource 48h Deep Hydration (15ml)
Ενυδατική κρέμα ημέρας για εντατική ενυδάτωση με σύσταση με κυτταρικό νερό, thermal plankton και το συστατικό μανόζη. Μας άρεσε η gel υφή της γιατί απλώνεται εύκολα και απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα ή να αφήνει περιττή λιπαρότητα.

Kiehl’s - Amino Acid Shampoo (30ml)
Με βασικά συστατικά τα αμινοξέα, το λάδι καρύδας και την πρωτεΐνη σιταριού Έχει πολύ ελαφρύ άρωμα καρύδας, κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει τα μαλλιά αρκετά ενυδατωμένα.

Kiehl’s - Crème de Corps (30ml)
Κρέμα σώματος με συστατικά όπως η αντιοξειδωτική Β-καροτίνη, το βούτυρο καρύδας και το σησαμέλαιο. Έχει λίγο παράξενη μυρωδιά, αλλά είναι πολύ ενυδατική και καθόλου λιπαρή.

Lancôme - Advanced Génifique (7ml)
Ένα serum που υπόσχεται να επέμβει στους μηχανισμούς γήρανσης και να ενεργοποιήσει τα δέκα ορατά και απτά χαρακτηριστικά της νεότητας. Ήμαστε πλέον σε ηλικία να αρχίσουμε να τα ψάχνουμε λιγάκι αυτά. δεν το έχουμε δοκιμάσει βέβαια ακόμα αρκετά για να σου μιλήσουμε για αποτελέσματα αλλά  μπορούμε να σου πούμε ότι έχει λεπτόρευστη ευχάριστη υφή και απορροφάται πολύ εύκολα.

Yves Saint Laurent - Mascara Volume Effet Faux Cils Babydoll (2ml)
 Είναι μία μάσκαρα που στις δικές μας βλεφαρίδες χαρίζει σχεδόν τα πάντα, όγκο, μήκος, καμπυλότητα και διαχωρισμό. Είναι η μάσκαρα που χρειάζεσαι αν σου αρέσει το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων. Μας άρεσε πολύ πολύ και σκεφτόμαστε να την αγοράσουμε και full size!

Αυτό ήταν λοιπόν το δικό μας κουτάκι. Η αλήθεια είναι πως είμαστε αναποφάσιστες ακόμα για το εάν θα ανανεώσουμε τη συνδρομή μας και τον επόμενο μήνα. Θα σου πούμε αμέσως τι μας προβληματίζει.
1. Τα προϊόντα μας ήταν όλα σε μικρές travel size ποσότητες. ΟΚ, γνωρίζουμε τη φιλοσοφία των συνδρομητικών κουτιών περί δοκιμής, αλλά και η δοκιμή δύο - τριών χρήσεων δεν είναι αρκετή για να έχεις άποψη. Θα θέλαμε να δούμε έστω ένα full size προϊόν.
2. Η ενυδατική κρέμα της Biotherm ήταν δώρο με γνωστό περιοδικό λίγες μέρες πριν. Bad timing?
3. Τέσσερα προϊόντα περιποίησης και μόνο ένα μακιγιάζ! Γίνεται να μην έχουμε παράπονο;
4. Για ένα ακόμη μήνα παραλάβαμε όλες ακριβώς το ίδιο κουτάκι. Γιατί συμπληρώσαμε προσωπικό προφίλ τότε;

Από την άλλη (για να μην γκρινιάζουμε μόνο) οι εταιρείες σ’αυτό το κουτί σίγουρα ήταν πιο ενδιαφέρουσες από το προηγούμενο και έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πιο high end προιόντα.

Αυτές ήταν οι δικές μας σκέψεις. Σίγουρα τον επόμενο μήνα θα χρειαστεί να κάνουμε μία mini σύσκεψη πριν για το εάν θα κάνουμε την παραγγελία μας.  Εσένα πως σου φάνηκε το Glowbox αυτού του μήνα; Θα έπαιρνες το ρίσκο και τον Οκτώβρη; Βοήθησέ μας να αποφασίσουμε!

Μέχρι το επόμενο post




14 σχόλια:

  1. Το Glowbox συνεργάζεται με υπέροχες εταιρίες, ωστόσο, βλέποντας το κουτί ένα παράπονο θα το είχα και εγώ. Ένα προϊόν θα το ήθελα σε κανονικό μέγεθος!
    Τέλειο ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Είναι μάλλον που το πρώτο του κουτί έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά και μετά τα επόμενα δεν φαίνονται αντίστοιχα... Είμαστε ακόμη αναποφάσιστες! :)

      Διαγραφή
  2. Ομολογώ πως και εγώ απογοητεύτηκα λίγο..λόγω των travel size προϊόντων..παρόλα αυτά χάρηκα που περιείχε εταιρείες γνωστές..που δεν είχα ξαναδοκιμάσει!
    Σίγουρα θα ανανεώσω την συνδρομή μου..

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ... Μετράμε λοιπόν μία θετική ψήφο! Ευχαριστούμε, Αλεξάνδρα! :)

      Διαγραφή
  3. Κι εμένα το παράπονό μου ήταν οι μικρές συσκευασίες,ας είχαν τουλάχιστον 7 δείγματα όχι 5,τότε νομίζω θα ήμουν ικανοποιημένη.Ωστόσο επειδή ήταν όλα καλά προϊόντα και από καλές εταιρείες,εγώ θα έδινα άλλη μια ευκαιρία.Προσωπικά είχα 3μηνη συνδρομή και λήγει τον άλλο μήνα οπότε ανάλογα με το επόμενο θα αποφασίσω..
    Πάντως το προηγούμενο δε μου είχε αρέσει καθόλου,σίγουρα αυτό ήταν καλύτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες ε; Δεν έχεις κι άδικο! Κάτι τέτοιο θα κάνουμε κι εμείς μάλλον.

      Διαγραφή
  4. δεν το παρηγγειλα γιατι αποτι εχω καταλαβει μονο το 1ο αξιζε. αν σκεφτεις οτι ειναι κατα 2 ευρω ακριβοτερο απο τα αλλα συνδρομητικα κουτια θα επρεπε να εχουν κατι το παραπανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο ήταν σίγουρα καλύτερο από τα επόμενα έχεις δίκαιο. Μια καλή πρόταση θα ήταν νομίζουμε να είχε ένα επιπλέον προϊόν.

      Διαγραφή
  5. δεν το παρήγγειλα αν και το π΄ρωτο το ζήλεψα,πιστεύω πως ήταν το μόνο που άξιζε!και αυτά τα προιόντα τα παίρνεις και δωρεάν με κάποια αγορ,αδε νομίζω πως άξιζαν να τα πληρώσεςι,και ειδικά που ήταν όλα δείγματα...και όσο για την κρέμα την εχει ακόμη στα περίπτερα...!!!είναι κρίμα πάντως,φαινόταν πολλά υποσχόμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πούμε την αλήθεια περισσότερο ακόμη κι από τις ποσότητες δειγμάτων μας ενοχλεί η εμμονή στα προϊόντα περιποίησης. Ωραία είναι, αλλά πόσες κρέμες σώματος να δοκιμάσεις πια; Έχουμε κι εμείς το κόλλημά μας με τα καλλυντικά και δεν είμαστε αντικειμενικές μάλλον!

      Διαγραφή
  6. Συμφωνω με το profil και γιατι να το συμπληρωνεις? αφου ολα ειναι ιδια! Δεν εχω δοκιμασει καποιο κουτακι ισως και να το εκανα αλλα μετα σκεφτομαι οτι δινω λεφτα σε δειγματακια και δεν ξερω...Παντως εχει πολυ καλες εταιριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εμάς αυτό που μας τραβάει να συνεχίζουμε τις συνδρομές είναι περισσότερο το στοιχείο της έκπληξης...έχεις κάθε μήνα ν'ανοίξεις ένα κουτάκι και να ανακαλύψεις τι έχει μέσα...

      Διαγραφή
  7. Πιστεύω οτι μόνο το πρώτο είχε ενδιαφέρον δεν εχω πάρει κανένα και απ οτι βλέπω καλύτερα .πολλα δείγματα και δεν μου αρέσει καθολου αυτο αν το σκεφτείς δεν συμφέρει καθολου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design