1.9.13

Empties - August 2013!

Είναι το τέλος του μήνα και σου ετοιμάσαμε το καθιερωμένο empties post με τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους μέσα στον Αύγουστο. Για μας (ως αναγνώστριες άλλων blogs) είναι ένα από τα αγαπημένα μας είδη posts κυρίως γιατί τελειώνοντας ένα προϊόν σίγουρα έχεις μια αρκετά ολοκληρωμένη γνώμη να δώσεις.



Ας δούμε όμως ένα ένα τα προϊόντα που τελειώσαμε αυτό τον Αύγουστο.


#1 Wellaflex Mousse (No 4 Extra Strong) - Wella
Χωρίς αμφιβολία ή δεύτερες σκέψεις ο αγαπημένος μας αφρός μαλλιών εδώ και χρόνια. Το καλοκαίρι που αποφεύγουμε το styling με θερμότητα είναι η ιδανική λύση. Δίνει στα μαλλιά ελαστικότητα, κράτημα που διαρκεί για μέρες και τέλειο όγκο.











#2 Colour Protection - Advance Techniques - Avon
το καλοκαίρι τα ήδη ταλαιπωρημένα βαμμένα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερο και φυσικά το χρώμα τους ξεθωριάζει και χάνει τη λάμψη του. Το Colour Protection της Avon είναι μία αγωγή που «κλειδώνει» το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά και καθυστερεί σημαντικά αυτές τις αρνητικές συνέπειες της καλοκαιρινής ταλαιπωρίας.








#3 Natural Silky Compact Powder (No 6, Porcelain) - Seventeen
Άλλη μία compact πούδρα της Seventeen που αδειάσαμε. Σου την έχουμε δείξει σίγουρα πολλές φορές, αλλά είναι για μας μία από τις σταθερές αξίες. Είναι τόσο καλυπτική που συχνά τη χρησιμοποιούμε χωρίς κάποια άλλη βάση. Είναι σταθερή και απορροφά την περιττή λιπαρότητα αφήνοντας ένα matte τελείωμα.









 #4 Invisible (for black and white) - Nivea
Το έχεις ξαναδεί στα empties μας. Όπως έχουμε ξαναπεί με τα αποσμητικά μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και έτσι αυτά που μας άρεσαν συχνά κάνουν κύκλους. Έχει απαλό ευχάριστο άρωμα και κρατάει τις υποσχέσεις του, δηλαδή δεν αφήνει αυτά τα ενοχλητικότατα λευκά σημάδια στα ρούχα. Δεν έχει όμως 48ωρη διάρκεια όπως λέει στη συσκευασία.










#5 Stress Protect - Nivea Men
Κάντο δώρο στο αγόρι σου! Θα το αγαπήσετε και οι δύο! Έχει απίστευτο άρωμα, πολύ καλή διάρκεια και δεν περιέχει οινόπνευμα.













 #6 Eye Contour Cream - Specifics - Seventeen
Ανήκει στις αγαπημένες μας κρέμες ματιών που έχουμε αγοράσει αρκετές φορές. Αυτή τη φορά (ίσως λόγω αφόρητης ζέστης) δεν την τελειώσαμε ολοκληρωτικά αλλά παρατηρήσαμε μία αλλαγή στο χρώμα και τη μυρωδιά της κι έτσι υποθέσαμε ότι έληξε και όσο προϊόν είχε μείνει το πετάξαμε. Είναι ιδιαίτερα ενυδατική και σε εμάς τουλάχιστον λειτουργεί πολύ καλά κυρίως προληπτικά κατά των λεπτών γραμμών. Σίγουρα θα την ξαναγοράσουμε. 


#7 Revitalising 2-in-1 Gel Cleanser - Anew Rejuvenate - Avon
Είναι ένα αναζωογονητικό gel καθαρισμού για το πρόσωπο. Ο χαρακτηρισμός 2-σε-1 αναφέρεται στο ότι είναι ταυτόχρονα ένα καθαριστικό που κάνει αφρό και πλένεις με αυτό το πρόσωπό σου, αλλά περιέχει και μικροσκοπικούς κόκκους, οπότε κάνει και ένα ελαφρύ peeling στην επιδερμίδα. Μας άρεσε αρκετά.









#8 Deep Cleansing Masque - Seventeen
Είναι μία από τις αγαπημένες μας μάσκες προσώπου. Είναι ιδανική για μικτό προς λιπαρό δέρμα. Χάρη στην πράσινη άργιλο που είναι το βασικό συστατικό της προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απορροφά το περιττό σμήγμα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Το Aloe Vera Gel και το Propylene Glycol που περιέχει ενυδατώνουν την επιδερμίδα και την αφήνουν βελούδινη και φωτεινή.
Tip: Εάν το δέρμα σου είναι λιπαρό χρησιμοποίησε προϊόντα που περιέχουν πράσινη άργιλο και θα δεις θαύματα!





Αυτά ήταν τα προϊόντα που τελειώσαμε μέσα στον Αύγουστο. Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάτι από αυτά; Υπάρχει κάποιο προϊόν που αγοράζεις ξανά και ξανά. Θα χαρούμε να διαβάσουμε τα σχόλιά σου!

Μέχρι το επόμενο post

7 σχόλια:

  1. Λατρευω wella! Κ η Λακ το ίδιο καλή είναι! Bisous dolls!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή την πούδρα από Seventeen πρέπει να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή, μου αρέσει που έχει αρκετή κάλυψη! :)

    Αν θέλετε βγάλτε τη λεκτική επαλήθευση στα σχόλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design