30.8.13

Αγαπημένα Αυγούστου 2013!

Μπορεί ένα post αγαπημένων προϊόντων να σου προκαλεί λιγάκι θλίψη όταν το γράφεις; Φυσικά μπορεί, όταν είναι τα αγαπημένα Αυγούστου που σημαίνει ότι ο λατρεμένος Αύγουστος έφτασε στο τέλος του. Δεν θα σου πούμε όμως ακόμη το τραγικό «Καλό Χειμώνα», ούτε καν Καλό Φθινόπωρο, γιατί όπως και να το κάνουμε η ζωή στην Ελλάδα έχει και τα πλεονεκτήματά της κι ένα από αυτά είναι ότι το καλοκαιράκι μόνο τυπικά μας αφήνει με το τέλος του Αυγούστου και όχι ουσιαστικά. Αρκεί να βγεις λιγάκι στο μπαλκόνι σου και νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μας. Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ!



Πάμε λοιπόν να δούμε ένα ένα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο αυτό τον Αύγουστο.

#1 Eyeshadow Base - Radiant
Τις super ζεστές μέρες του Αυγούστου νιώθεις συχνά το μακιγιάζ σου να λιώνει γι’αυτό αγαπήσαμε πολύ τη βάση σκιών της Radiant. Είναι διάφανη και δεν επηρεάζει τη χρωματική απόδοση της σκιάς που θα επιλέξεις. Δεν αφήνει τη σκιά να μαζέψει στο  βλέφαρο και τη διατηρεί αναλλοίωτη στη θέση της για πολλές ώρες. Χρειάζεται επίσης πολύ μικρή ποσότητα κατά τη χρήση της και θα την έχεις για πολύ καιρό.


#2 Softening Facial Mist - Sephora
To spray νερού για το πρόσωπο από τα Sephora δεν γίνεται να μην το αγαπήσεις το καλοκαίρι. Αφήνει το πρόσωπο απαλό χάρη στα εκχυλίσματα λωτού που περιέχει, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα και φυσικά σε δροσίζει τέλεια. Τέλος έχει μία υπέροχη απαλή πουδρένια μυρωδιά. Για μας ήταν απαραίτητο προϊόν τον Αύγουστο ιδιαίτερα στην παραλία.









#3 Κραγιον Νο 53 - Lovie
Είναι ένα γλυκό χρώμα μάλλον nude με ψυχρούς ροζ υποτόνους. Είναι τέλειο για να ολοκληρώσει ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ, αλλά συνδυάζεται το ίδιο εύκολα και με έντονα smokey eyes. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, είναι αρκετά ενυδατικό και έχει μέτρια διάρκεια. Το μόνο που δεν μας άρεσε είναι η συσκευασία του. 


#4 Pure Pressed Eyeshadow (Pecan/Chocolate) - Jane Iredale
Είναι μία τριπλή mini παλέτα σκιών από τη Jane Iredale κι εμείς δηλώνουμε απλά ερωτευμένες. Είναι η τριπλέτα που μπορείς να πάρεις μαζί σου σε ένα ταξίδι και να μην χρειαστείς καμία άλλη σκιά. Έχει δύο matte αποχρώσεις (ροδακινί και σοκολατί) και μία ελαφρώς shimmery (χρυσομπρονζέ). Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για το πιο απλό πρωινό μακιγιάζ αλλά και για ένα εντυπωσιακό βραδινό look. Η χρωματική τους απόδοση είναι τέλεια και εξίσου καλή είναι και η διάρκειά τους.




 #5 Idol Eyes Cream Eyeshadow Pencil (Pixie) - Wet n Wild
Η κρεμώδης σκιά σε μορφή μολυβιού της Wet n Wild είναι για μας αγαπημένη όλο το χρόνο. η απόχρωση pixie είναι μία ιριδίζουσα σαμπανιζέ απόχρωση και είναι ιδανική για να δίνει ένταση και φως στην εσωτερική γωνία του ματιού ή στο κόκκαλο του φρυδιού όποιο κι αν είναι το μακιγιάζ σου. Την χρησιμοποιήσαμε ασταμάτητα αυτό το μήνα.

Αυτά ήταν λοιπόν τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα για το μήνα Αύγουστο. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Τι χρησιμοποίησες περισσότερο μέσα στον Αύγουστο; Ανυπομονούμε να μάθουμε!

Μέχρι το επόμενο post

12 σχόλια:

  1. Είναι όλα πανέμορφα..
    Το κραγιόν το αγαπώ.. <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραιο post!! το κραγιονακι μου μπηκε στο ματι! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Το κραγιονάκι είναι πανέμορφο και οικονομικότατο!

      Διαγραφή
  3. η παλετιτσα πολυ ομορφη...πρεπει να την παρω οπωσδηποτε...ωραιο ποστ...

    http://mybeautymap.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τις πιο ευκολοφόρετες και εντυπωσιακές τριπλέτες που έχουμε δοκιμάσει. :)

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραία!!!πόσο κάνει η βάση για τη σκία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Αν θυμάμαι καλά περίπου 8,50 ευρώ. Είναι σχετικά ΟΚ η τιμή αν σκεφτείς ότι θέλει πολύ μικρή ποσότητα και πραγματικά κρατάει τη σκιά αναλλοίωτη μέχρι να αποφασίσεις να ξεβαφτείς. :)

      Διαγραφή
  5. Δεν θέλω να τελειώσει το καλοκαίριιιιιιιιιιι! :(
    Πολύ ωραία προιόντα!!Δεν εχω δοκιμάσει κάποιο..μου δίνεις ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχο το καλοκαίρι, αλλά και ο Σεπτέμβρης πολύ αγαπημένος! Αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά δεν θα χάσεις! Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο! :)

      Διαγραφή
  6. Πολυ ομορφα ολα, θελω πολυ να δοκιμασω τα κραγιον της lovie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ωραία όλα !!! πιο πολυ μου άρεσαν οι σκιες , τέλεια χρωματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design