11.7.13

Mastic Spa - Review - Μυρίζει Ελλάδα!

Τι κάνετε; Εμείς σας ετοιμάσαμε ένα ακόμα μυρωδάτο review! Δοκιμάσαμε κάποια προϊόντα από την εταιρεία Mastic Spa και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώμη μας. 



Δυο λόγια για την Mastic Spa:
Πρόκειται για μία Ελληνική εταιρεία που εδρεύει (μα που αλλού;) στη Χίο και χρησιμοποιεί τη μαστίχα στον τομέα της κοσμετολογίας από το 1875, παράγοντας φυσικά και βιολογικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.
Το ξέρατε ότι η μαστίχα (καρπός του μαστιχόδεντρου) δεν παράγεται σε κανένα άλλο μέρος στον κόσμο παρά μόνο στο Νότιο τμήμα της Χίου;
Όσο για τις ιδιότητες τις μαστίχας… Τι να σας πρωτοπούμε… Είναι αντιοξειδωτική, αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδης, αντηλιακή, εντιμυκητιακή, αναπλαστική, ενυδατική…

Ας δούμε όμως τα προιόντα…

777 Anti - Wrinkle 24h Cream
Είναι μία 24ωρη κρέμα προσώπου για κανονικές - ξηρές επιδερμίδες που υπόσχεται αντιρυτιδική και συσφικτική δράση. Κάποια από τα βασικά συστατικά της είναι το γάλα, το δεντρολίβανο, το αιθέριο έλαιο βερίκοκου, το χαμομήλι και φυσικά η μαστίχα.
Επειδή εμείς λόγω ηλικίας και καλών γονιδίων ιδιαίτερο πρόβλημα με ρυτίδες ακόμη δεν έχουμε, δεν θα μπορούσαμε να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη γνώμη. Προτιμήσαμε λοιπόν να τη χρησιμοποιήσει η μαμά. Έχει λοιπόν πολύ ευχάριστο άρωμα και απορροφάται αρκετά εύκολα. Σίγουρα μετά από αρκετή χρήση παρατηρείς ότι το δέρμα σου είναι πιο σφιχτό. Κάποια διαφορά όμως στις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες δεν είδαμε. Εμάς, ούτως ή άλλως η γνώμη μας είναι πως τέτοιου είδους κρέμες λειτουργούν μάλλον καλύτερα ως πρόληψη και δεν μπορούν αν κάνουν θαύματα όταν τα σημάδια του χρόνου ήδη υπάρχουν.

 Aqua Mare 27
Είναι μία ενυδατική κρέμα λάμψης και φωτεινότητας της σειράς Superb Age Youth 17-27. Περιέχει βιολογικά αιθέρια έλαια και φυσικά φίλτρα αντηλιακής προστασίας, έχοντας έτσι SPF 15. Βασικά συστατικά της η μαστίχα και το βιολογικό έλαιο κάνναβης. Τη βρήκαμε αρκετά ενυδατική (μάλλον καταλληλότερη για ξηρότερα δέρματα). Το άρωμά της μας θύμισε μάλλον τη μυρωδιά του γιαουρτιού.

Cocoa Butter Cream Wine
Είναι μία λεπτόρευστη κρέμα σώματος με μαστίχα, κρασί, βούτυρο κακάο και έλαιο θυμαριού και να σας πούμε επισήμως ότι την αγαπάμε! Στο άρωμά της δεν επικρατεί κάποιο από τα συστατικά, αλλά ο συνδυασμός, όσο περίεργο και αν ακούγεται, μοιάζει να μυρίζει πούδρα. Και η μυρωδιά μένει στο δέρμα για ώρες. Απορροφάται σχετικά γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και πιο ελαστική.

Hydrazone
Μία 24ωρη υδατική κρέμα της σειράς aqua mastic therapy που χρησιμοποιείται κάτω από την συνηθισμένη ενυδατική μας κρέμα για ακόμη περισσότερη ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Βασικά συστατικά της η μαστίχα, νερό από την ιαματική πηγή ‘Αγιάσματα Κεράμου΄, συμπλέγματα βιταμινών Α και Ε, καλέντουλα και αλόη. Είναι ένα από τα προϊόντα που μας εξέπληξαν θετικά και θα σας πούμε γιατί. το δέρμα μου (Jenny speaking) είναι αρκετά λιπαρό και συνήθως όταν δοκιμάζω κρέμες που δεν είναι εξειδικευμένες για λιπαρά δέρματα το αποτέλεσμα είναι μία έντονη αίσθηση λιπαρότητας και φυσικά μία ενοχλητική γυαλάδα. Κάτι τέτοιο περίμενα και όταν χρησιμοποίησα τη hydrazone. Αντιθέτως, απορροφήθηκε από την επιδερμίδα μου πανεύκολα, χωρίς να αφήσει ίχνος λιπαρότητας. Μας ξετρέλανε το έντονο άρωμα μαστίχας.

Γενικά λοιπόν άλλα προϊόντα λειτούργησαν τέλεια στο δέρμα μας και άλλα όχι σαν φυσικό αποτέλεσμα του ότι κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες.
Στα προϊόντα Mastic Spa ...
μας άρεσε
* το ότι χρησιμοποιούνται φυσικά και βιολογικά συστατικά για την παρασκευή τους και μάλιστα χαρακτηριστικά προϊόντα της χώρας μας.
*το ότι δεν περιέχουν parabens.
* η έντονη αλλά ταυτόχρονα υπέροχη μυρωδιά τους.
* οι πρωτότυπες, πολυτελέστατες και πρακτικές συσκευασίες τους.
δεν μας άρεσε
* η τιμή τους. Ρίχνοντας μια ματιά στο site γιατί σκοπεύουμε να ξαναπάρουμε κάποια προϊόντα αλλά και να δοκιμάσουμε μερικά ακόμη (αυτή η κρέμα ματιών και τα serum δεν βγαίνουν απ’το μυαλό μου!) είδαμε και τις τιμές και η αλήθεια είναι πως μας φάνηκαν αρκετά ‘τσιμπημένες’. Είναι και δύσκολες οι εποχές…

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από τα προϊόντα της Mastic Spa; Αν ναι, πως σας φάνηκαν; Αν όχι, θα τα δοκιμάζατε;

Μέχρι το επόμενο post

3 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design