13.7.13

GLOWBOX Ιουλίου ...and the memories are just waiting to happen!

Έχουμε στα χέρια μας εδώ και τέσσερις μέρες το Glowbox του Ιουλίου και αν και είχαμε κάποια posts να προηγούνται στο μυαλό μας, δεν μπορούμε να κρατηθούμε και να μη σας το δείξουμε! 



Αυτό το μήνα το Glowbox για μία ακόμη φορά δεν μας απογοήτευσε και φυσικά μας έπεισε να αποφασίσουμε ότι θα παραγγείλουμε και του Αυγούστου χωρίς πολλή σκέψη.

Εφτά προϊόντα βρήκαμε αυτό το μήνα στο κουτάκι μας, ένα full size και έξι travel size σε μεγέθη κατά τη γνώμη μας αρκετά ώστε να σχηματίσουμε άποψη για το αν μας ταιριάζουν ή όχι.

Έξι από τα εφτά προϊόντα είναι προϊόντα περιποίησης, ακριβώς τα απολύτως απαραίτητα για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις. Έτσι το Glowbox μας έφτιαξε το kit των διακοπών μας.


Ένα ακόμη χαρακτηριστικό αυτού του κουτιού είναι τα απίστευτα αρώματα. Έχουμε ξετρελαθεί, δεν μπορούμε να διαλέξουμε ποιο απ’όλα μυρίζει πιο όμορφα και λυπόμαστε τόσο που δεν υπάρχει τρόπος ένα click να σας μεταφέρει και τις μυρωδιές.

Σαν τρελές makeup maniacs να κάνουμε μόνο τη μικρούλα παρατήρηση ότι θέλουμε να δούμε στα επόμενα κουτιά και περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ (ίσως τα μισά;)

Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς βρήκαμε στο  δικό μας κουτάκι…

AHAVA - Mineral Hand Cream (40ml)
Love at first sight (ή μάλλον first smell)! Έχετε δοκιμάσει ποτέ ένα προϊόν και να ξέρετε αυτόματα ότι θα γίνει αγαπημένο σας; Κάτι τέτοιο συνέβη σ’εμάς όταν δοκιμάσαμε αυτή την κρέμα χεριών. Πλούσια ενυδατική, υποαλεργική με βάση τα ενεργά μεταλλικά στοιχεία του νερού της Νεκράς Θάλασσας, η κρέμα χεριών της Ahavaείναι ιδανική ακόμη και για ευαίσθητα δέρματα. Και φυσικά έχει τόσο υπέροχο άρωμα (μας θυμίζει νότες από γιασεμί) που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μυρίζουμε τα χέρια μας.

BIODERMA- Sensibio H2 (100ml)
Μας συστήνεται ως το μαγικό νερό καθαρισμού και υπόσχεται πως αφαιρεί απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ από το πρόσωπο αλλά και τα μάτια έχοντας άριστη δερματική οφθαλμική ανοχή.
Φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε, αλλά προσωπική άποψη δεν έχουμε ακόμα γιατί αυτή την περίοδο τεστάρουμε άλλα προϊόντα καθαρισμού κι έτσι δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Μήπως το έχετε χρησιμοποιήσει εσείς;

ERRE DUE - Exclusive Nail Lacquer
Είναι ένα από τα βερνίκια νυχιών της νέας σειράς της Erre Due. Ήμασταν τυχερές και στο δικό μας κουτάκι υπήρχε το Νο 229, Baby Blue, ένα τέλειο παστέλ γαλάζιο, που είναι έτσι κι αλλιώς από τα αγαπημένα μας χρώματα. Όχι βέβαια πως αν δεν πετύχατε αυτό το χρώμα χάσατε γιατί η αλήθεια είναι πως όλη η σειρά έχει απίστευτα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά χρώματα, το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Εμείς το έχουμε ήδη αγοράσει και σε άλλα χρώματα. Χάρη στο βουρτσάκι τους έχουν πολύ εύκολη και γρήγορη εφαρμογή και τέλεια κάλυψη και απόδοση χρώματος. Δεν είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένες όμως από τη διάρκεια.

FRESHLINE - Terpsichore Shampoo (75ml)
Ένα σαμπουάν δημιουργημένο με μια ελληνική παραδοσιακή συνταγή με βότανα και αιθέρια έλαια. Πορτοκάλι, μανταρίνι, κίτρο, δάφνη, λεμόνι, φασκόμηλο, τσουκνίδα, άνθος πορτοκαλιάς και D-Panthenol. Είναι ιδανικό για θαμπά, βαμμένα μαλλιά και υπόσχεται να επαναφέρει τη ζωντάνια και τη λάμψη τους. Δεν το έχουμε ακόμη δοκιμάσει γιατί πάλι είμαστε σε διαδικασία δοκιμής άλλου σαμπουάν, αλλά λόγω της βολικής συσκευασίας του σκοπεύουμε να το πάρουμε μαζί μας στις διακοπές. Δύο πρώτες παρατηρήσεις: 1. Λατρέψαμε το ότι έχει το όνομα της αρχαίας μούσας του χορού (super πρωτότυπο). 2. Έχει μία ασύγκριτη μυρωδιά με κυρίαρχο άρωμα αυτό των εσπεριδοειδών. Δεν έχουμε ως τώρα συναντήσει σαμπουάν με ωραιότερο άρωμα. Μακάρι να μένει στα μαλλιά!

MONOITIKI TAHITI - Tiare Naturel (30ml)
Ένα από τα προϊόντα που χαρήκαμε πολύ όταν είδαμε μέσα στο κουτί μας γιατί είχαμε ήδη διαβάσει πολλά γι’αυτό και ήταν εδώ και καιρό στη λίστα των προϊόντων που θέλαμε να δοκιμάσουμε. Είναι ένα πολυχρηστικό λαδάκι που περιέχει λάδι καρύδας και εκχύλισμα από το λουλούδι Tiare που είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Σαν άρωμα μας θυμίζει αυτό της γαρδένιας, αλλά αρκετά πιο γλυκό. Το χρησιμοποιήσαμε ήδη στο σώμα μετά το ντους, είναι πολύ ενυδατικό, αλλά όχι λιπαρό και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα το χρησιμοποιήσουμε και στα μαλλιά. Αν το έχετε ήδη χρησιμοποιήσει, πείτε μας!

NIVEA - Hawaiian Flower (50ml)
 Είναι το νέο αφροντούς της Νivea με έλαια μαργαριταριών που προσφέρουν ενυδάτωση και απαλότητα και το απίθανο τονωτικό άρωμα του χαβανέζικου λουλουδιού Frangipani. Μας άρεσε τρομερά το άρωμά του, αλλά και η τόσο καλοκαιρινή συσκευασία του. Σίγουρα θα μπει κι αυτό στο νεσεσέρ των διακοπών μας. Ααααα! Και μία παράκληση! Αγαπητή Nivea, θέλουμε body lotion με αυτό το άρωμα!

NIVEA - Stress Protect (25 ml)
Τι πιο απαραίτητο το καλοκαίρι από ένα αποσμητικό; Στο κουτί μας βρήκαμε το Stress Protect, ένα roll on αποσμητικό με ενεργά συστατικά και σύμπλεγμα συστατικών ψευδαργύρων που υπόσχεται φρέσκια, δροσερή και μοσχοβολιστή επιδερμίδα ακόμα και σε καταστάσεις άγχους και για 48 ολόκληρες ώρες! Έτυχε να το έχουμε ήδη δοκιμάσει (το πήραμε από το Zampple) κι έτσι μπορούμε να σας πούμε τη γνώμη μας. Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι αρκετά αποτελεσματικό κατά του ιδρώτα. Δεν έχει άσχημη διάρκεια, σε καμία περίπτωση όμως δεν διαρκεί 48 ώρες. Για να είμαστε ειλικρινείς,  εμείς είμαστε περισσότερο fans των αποσμητικών σε μορφή spray.

Last but not least, το κουτί μας αυτό το μήνα είχε και ένα extra προϊόν σε φακελάκι δείγματος. Είναι το νέο conditioner σώματος της Nivea που χρησιμοποιείται μέσα στο ντους μετά το αφρόλουτρο, ξεβγάζεται και ουσιαστικά αντικαθιστά την κρέμα σώματος. Και αυτό είναι ένα προϊόν που πήραμε πριν κάποιους μήνες από το Zampple και το χρησιμοποιούμε εδώ και καιρό για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη. Έχει το κλασικό άρωμα της Nivea. Σίγουρα είναι ένας πρωτότυπος, γρήγορος και ευχάριστος τρόπος να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας. Ιδανικό εάν σας πιέζει ο χρόνος και δεν θέλετε να περιμένετε να απορροφηθεί η ενυδατική σας για να ντυθείτε. Σίγουρα επίσης είναι αποτελεσματικό, προσφέρει ενυδάτωση και αφήνει την επιδερμίδα πολύ πολύ απαλή. Εμείς βέβαια αγαπάμε τη διαδικασία της ενυδατικής κρέμας μετά το ντους, είναι μία από τις μικρές καθημερινές πολυτέλειες μας και δεν θέλουμε να την αλλάξουμε. Πιθανότατα να το χρησιμοποιούμε όμως όταν βιαζόμαστε πολύ.

Αυτό ήταν το δικό μας Glowbox για το μήνα Ιούλιο. Εσείς το έχετε παραλάβει ήδη, σκέφτεστε να παραγγείλετε κάποιο επόμενο μήνα ή είναι μια ιδέα που δεν σας ελκύει; Εμείς πρέπει να παραδεχτούμε πως ήδη ανυπομονούμε για το κουτί του Αυγούστου! Ναι, ναι, το Glowbox ήρθε και μας κέρδισε.

Μέχρι το επόμενο post

10 σχόλια:

  1. Κ εμείς το πήραμε!!
    Κάναμε κ ποστ με τις εντυπώσεις μας, είναι η δεύτερη φορά που το αγοράσαμε.. μακάρι να συνεχίσει έτσι... :)

    SistersBeaute

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για μας το δεύτερο είναι! Και ανυπομονούμε για το επόμενο! Συμφωνούμε στις εντυπώσεις; :)

      Διαγραφή
  2. Το δικό μου κουτάκι το παρέλαβα εχθές.! Χάρηκα για όλα τα προϊόντα που περιείχε.. Και έφτασε η στιγμή που ανυπομονώ να παραλάβω το επόμενο.! We love Glowbox λοιπόν.! <3

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to nero ths bioderma einai oti kalytero kykloforei , apla einai ligo akribo.me geia ola teleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Είναι τόσο καλό ε; Ανυπομονούμε να τελειώσουμε αυτό που χρησιμοποιούμε τώρα για να το δοκιμάσουμε!

      Διαγραφή
    2. Δεν θα έλεγα οτι είναι ιδιαίτερα ακριβό σε online φαρμακεία μπορεις α βρεις τα 500ml γύρω στα 12 ευρώ...

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά τιμή για την ποσότητα, αν είναι και καλό όπως μας λέτε οι περισσότερες. :)

      Διαγραφή
  4. to diko mou koutaki den exei er8ei akoma!! elpizv avrio na to exw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design