14.7.13

Saturday Morning Haul!

Είναι κάτι πρωινά Σαββάτου που ξυπνάς, σηκώνεσαι από το κρεβάτι, φτιάχνεις τον καφέ σου κι όμως ξέρεις πως δεν θέλεις να τον πιείς όπως κάθε άλλο πρωί στο μπαλκόνι σου. Σηκώνεις το τηλέφωνο, παίρνεις την κολλητή σου και σε μισή ωρίτσα έχετε συναντηθεί για καφεδάκι και κουβεντούλα… κι έτσι μαγικά έχει άλλη γεύση κι άλλο άρωμα ο πρωινός καφές του Σαββάτου.

Τώρα βέβαια, στη δική μας περίπτωση, όταν το σημείο συνάντησης είναι η Πλατεία Ελευθερίας που βρίσκεται στο κέντρο ενός μικρού παράδεισου από καταστήματα καλλυντικών και μάλιστα σε περίοδο προσφορών, γίνεται να αντισταθείς; Μην απαντήσεις! Θα σου πούμε εμείς… ΟΧΙ! Δεν γίνεται! Κι έτσι του χαλαρωτικού μας καφέ προηγήθηκε βολτούλα στα μαγαζιά και φυσικά  shopping!



Και τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας τα πραγματάκια που ανακαλύψαμε, τράβηξαν το ενδιαφέρον μας και φυσικά τα αγοράσαμε. 

Banana Miracle - Body Peeling Ζάχαρης με Βιταμίνη Ε από τη Donna Valente

Είναι η πρώτη φορά που το αγοράζουμε, αλλά έχουμε ακούσει τα καλύτερα από άλλες beauty bloggers. Μυρίζει τόσο ονειρεμένα που θέλεις να το φας! Θα το χρησιμοποιήσουμε αύριο κιόλας!

BB Divine Care - Carroten
Ένα ακόμη πολυσυζητημένο προϊόν η ΒΒ Cream της Carroten με SPF 25. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από τη BB της Garnier που χρησιμοποιούμε εδώ και δύο μήνες, αλλά δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό. Άλλωστε πώς να αντισταθείς όταν υπόσχεται κάλυψη, λάμψη και αντηλιακή προστασία;

Lotion Tonique - Sephora
Είμαστε επισήμως στην αναζήτηση της τέλειας (για το δικό μας πάντα δέρμα) τονωτικής λοσιόν. Είναι η τρίτη που θα δοκιμάσουμε μέσα στο καλοκαίρι. Εσείς την έχετε χρησιμοποιήσει; Πλεονεκτήματα με μια πρώτη ματιά: δεν περιέχει parabens και οινόπνευμα και η συσκευασία δείχνει πολύ βολική.

 Xpress Yourself Eyeliner - No K088 - MD Professionel
Ψάχναμε για ένα έντονο electric blue μολύβι ματιών. Είχαμε κάποιο στο μυαλό μας, αλλά δεν το βρήκαμε και ως κοντινότερη επιλογή καταλήξαμε σε αυτό. Δείχνει να γράφει έντονα. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

Soft Compact Powder - Manhattan
Ναι…Ναι… Έχουμε ήδη μία πολυαγαπημένη πούδρα, αλλά μας αρέσει πολύ να δοκιμάζουμε καινούρια (για μας) προϊόντα και αυτή η compact πούδρα της Manhattan βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μας και μας φάνηκε τόσο γλυκιά με το μικρό κρυφό συρταράκι της συσκευασίας της για το σφουγγαράκι. Πήραμε την απόχρωση 1-Naturelle.

Waterproof Eye Pencil - No 115 - Emily
Ένα ακόμη μολύβι ματιών. Αυτό είναι από την εταιρεία Emily, που δεν έχουμε ξαναδοκιμάσει. Είναι αρκετά μαλακό και αδιάβροχο. Διαλέξαμε μία ανοιχτή πολύ καλοκαιρινή απόχρωση του πράσινου.

Waterproof eye makeup remover - Sephora
Το ντεμακιγιάζ ματιών των Sephora επίσης δεν το έχουμε ξαναδοκιμάσει. Το πήραμε λοιπόν για να το τεστάρουμε και σίγουρα θα σας έχουμε σύντομα νεότερα. Αν το έχετε δοκιμάσει εσείς, περιμένουμε τις εντυπώσεις σας. P.S. Πόσο τέλειο χρώμα!


Idol Eyes - E130 Pixie - Wet n wild
Αυτό είναι ένα δοκιμασμένο και αγαπημένο από παλιά προϊόν. Η κρεμώδης σκιά ματιών της Wet n Wild σε μορφή μολυβιού. Διαλέξαμε την απόχρωση Pixie, ένα shimerry μπεζ. Το χρησιμοποιούμε σαν highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού και δίνει τέλεια λάμψη στο βλέμμα.

 Jolly Jewels Nail Lacquer - No 115 - Golden Rose
Λατρεμένη η σειρά Jolly Jewels από τη Golden Rose. Είναι μία σειρά από βερνίκια νυχιών με glitter σε διάφορες αποχρώσεις που μπορείτε να τα φορέσετε είτε σκέτα είτε πάνω από το αγαπημένο σας βερνίκι για extra λάμψη και ένα πιο funky look. Εμείς διαλέξαμε το Νο 115 που είναι γεμάτο πολύχρωμα glitter στα πιο χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα! Μας φτιάχνει τη διάθεση!

Αυτό ήταν το δικό μας Σαββατιάτικο shopping therapy... Πως σας φαίνονται οι επιλογές μας; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

 Μέχρι το επόμενο post


7 σχόλια:

  1. I would love to try the banana exfoliator!
    xoxo

    novelstyle.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το απολεπηστικό σώματος θέλω να το δοκιμάσω και εγώ γτ φαίνεται πολύ καλό.Η bb της garnier δεν μου άρεσε και πολύ εμένα αλλα το βερνίκι φαίνεταιιιι τέλειο..!!! φιλια Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To peeling πολύ καλό με super χαλαρωτικό άρωμα και πολύ συμφέρουσα τιμή! Το βερνίκι και όλη αυτή η σειρά της Golden Rose απλά έρωτας! Η ΒΒ της Garnier μας άρεσε αρκετά, αλλά μας αρέσουν και οι δοκιμές... Τι δεν σου άρεσε αλήθεια;

      Διαγραφή
  3. Τσα! Αν και Τρίτη, και όχι Σάββατο, σε διαβάζω επιτέλους. χαχα
    Το ντεμακιγιάζ των Sephora με απογοήτευσε στο παρελθόν κ έτσι έχω 2 χρόνια να το αγοράσω. Θέλω όμως να δοκιμάσω την ΒΒ της Carroten

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Χαχα! Θα τα δοκιμάσουμε και θα σου πούμε λεπτομέρειες!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design