18.5.18

Active Warrior Limited Trend Edition by Catrice

Εμπνευσμένη από τo fashion trend athleisure και με στόχο την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, η Catrice δημιούργησε την limited trend edition συλλογή Active Warrior. Η συλλογή αποτελείται από προϊόντα με υψηλή απόδοση, μακράς διαρκείας και ανθεκτικά στον ιδρώτα, δηλαδή ό,τι ακριβώς χρειάζεται η super δραστήρια γυναίκα του σήμερα.  



Αρχικά ας σταθούμε λίγο στις πιο cool καλοκαιρινές συσκευασίες. Μας ξετρέλανε τόσο το μεταλλικό γαλάζιο χρώμα όσο και η λεπτομέρεια με τις σταγόνες. 




Φυσικά το πρώτο προϊόν που δοκιμάσαμε είναι το Epic Sex-proof Lip Ink. Η απόχρωση 010, AdReDnaline είναι ένα φλογερό κόκκινο/πορτοκαλί. Με μία πρώτη ματιά νομίζεις πως είναι ένα ακόμη liquid lipstick, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα lip tint, αρκετά πρωτοποριακό, κατά τη γνώμη μας. Κι αυτό γιατί είναι κάτι περισσότερο από μακράς διαρκείας. Αφήνει ένα αρκετά έντονο stain στα χείλη, το οποίο πραγματικά δεν φεύγει με τίποτα. Αυτό μπορείς να το θεωρήσεις το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος, γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το κραγιόν σου ακόμη κι αν το φοράς 24 ώρες. Μπορείς όμως να το θεωρήσεις και το μεγαλύτερο μειονέκτημά του, γιατί ακόμη και με διφασικό προϊόν ντεμακιγιάζ δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να το αφαιρέσουμε. Όσον αφορά στη σύνθεσή του είναι πολύ ελαφριά και έχει άνετη αίσθηση στα χείλη.

Wonderland Tip: Χρησιμοποίησέ το, όπως έκαναν με τα κραγιόν τους οι μαμάδες μας, και σαν blush. Απλώνεται εύκολα και έχει απίστευτη διάρκεια. Και μην ξεχνάς ότι τα μονοχρωματικά looks είναι super trendy.




To Instant Blurring Stick (010, transparent) είναι ένα προϊόν σε πρακτική stick συσκευασία και μέγεθος ιδανικό για να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Υπόσχεται αυτό που όλες ονειρευόμαστε, ένα soft-focus effect στη στιγμή σαν να έχεις μόλις περάσει στην επιδερμίδα σου το αγαπημένο σου φίλτρο. Αν και stick, έχει σχετικά πουδρένια υφή και δίνει matte αποτέλεσμα. Μειώνει την εμφάνιση των πόρων και χαρίζει μία πιο λεία όψη στην επιδερμίδα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν primer κάτω από το foundation, αλλά και να το έχεις μαζί σου για touch-ups όποτε το μακιγιάζ σου το χρειάζεται.

Wonderland Tip: Εφάρμοσέ το στη ζώνη του Τ ή στα σημεία που οι πόροι σου είναι πιο διεσταλμένοι ακόμη και τις μέρες που δεν είσαι σε mood να χρησιμοποιήσεις καθόλου foundation. Θα κάνει το no-make up look σου ένα τσακ πιο flawless.




To Make Up Freezing Spray (010, gym tonic) θα γίνει ο καλύτερός μας φίλος αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν primer για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για το foundation, σαν setting spray για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου και να του διασφαλίσεις διάρκεια και ανθεκτικότητα, αλλά και για ένα φρεσκάρισμα on the go μέσα στη μέρα σου. Από εμάς παίρνει extra points γιατί το “ψεκαστηράκι” του ψεκάζει το προϊόν απόλυτα ομοιόμορφα.

Αν λοιπόν αγαπάς τον αθλητισμό και την άσκηση ή αν απλά αναζητάς προϊόντα που θα αντέχουν στις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού που έρχεται, η Active Warrior είναι η συλλογή που πρέπει να τσεκάρεις. Ποιο προϊόν σου κίνησε περισσότερο την περιέργεια;

Μέχρι το επόμενο post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design