13.4.18

Empties – March 2018

Το post με τις άδειες συσκευασίες του μήνα που πέρασε είναι εδώ. Αν και αρκετά καθυστερημένα, δεν γινόταν να μη σου μιλήσουμε για όλα αυτά που χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους το Μάρτιο.

Έλα λοιπόν να δούμε παρέα ποια προϊόντα τελειώσαμε εύκολα, ποια δύσκολα και κυρίως ποια θα επιλέξουμε να αγοράσουμε ξανά. 


Όπως κάθε empties post της Wonderland που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και αυτό, ξεκινά με σαπουνάκια. Τα χρησιμοποιούμε κλασικά για να πλένουμε τα χέρια μας, αλλά και για να πλένουμε τα πινέλα μας. Χρησιμοποιήσαμε λοιπόν συνολικά οκτώ μπάρες, όλες από την Papoutsanis, τρεις τύπου Μασσαλίας από τη σειρά Καραβάκι, και πέντε από τη σειρά Aromatics με άρωμα μανόλια, musk (βανίλια Μαδαγασκάρης), λεβάντα και marine (θαλασσινή αύρα).


Συνεχίζοντας με μερικά ακόμη καθημερινά απαραίτητα, τελειώσαμε την αγαπημένη μας αυτή την περίοδο οδοντόκρεμα, τη Whitening Repair & Protect από τη Sensodyne.  Δεν θα δεις θαύματα στο κομμάτι της λεύκανσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνει και τίποτα. Εμείς την προτιμάμε γιατί αφήνει έντονη αίσθηση φρεσκάδας και μας έχει βοηθήσει με τις ευαισθησίες των δοντιών μας. Φυσικά τελειώσαμε δύο ακόμη συσκευασίες δίσκους ντεμακιγιάζ από την Pom Pon και έχουμε ήδη αγοράσει την επόμενη. Τελειώσαμε επίσης ένα υγρό σαπούνι χεριών από τη σειρά G&H Protect+ της Amway που μυρίζει υπέροχα καθαριότητα και κάνει super δουλίτσα. Με δυσκολία όμως τελειώσαμε τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ (make-up remover wipes) από τη Byphase. Η ποσότητα είναι τεράστια και η συσκευασία πολύ βολική, αλλά είναι πολύ στεγνά και πραγματικά δεν αφαιρούν τίποτα. Τα χρησιμοποιήσαμε κυρίως για να καθαρίζουμε τα χέρια μας μετά από swatches. Σχετικά αδιάφορο μας φάνηκε το αποσμητικό spray Cute από τη La Rive. Έχει υπερβολικά ελαφρύ άρωμα και γενικά δε μας εντυπωσίασε σαν διάρκεια και αποτελεσματικότητα. Επίσης, ένα ακόμη αντισηπτικό χεριών από τη Mini Cutie, αυτή τη φορά με άρωμα βανίλια, έφτασε στο τέλος του. Μας αρέσουν πολύ και έχουμε ένα πάντα στην τσάντα μας. Η αγαπημένη μας μυρωδιά όμως είναι η φράουλα. Ένα προϊόν που δεν περιμέναμε να δουλέψει και μας εξέπληξε θετικά είναι τα Dream Dots. Πρόκειται για patches/αυτοκολλητάκια που τα εφαρμόζεις το βράδυ τοπικά πάνω στο σπυράκι και πραγματικά το επόμενο πρωί η διαφορά είναι κάτι περισσότερο από αισθητή. Τέλος, το Vanilla Soothing Lip Therapy από τη Fresh Line έγινε ένας mini εθισμός μας μέσα στο μήνα. Μυρίζει σαν κέικ βανίλιας και αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα.


Μέχρι την τελευταία σταγόνα χρησιμοποιήσαμε δύο αφρόλουτρα. Το cream bath από τη σειρά Aromatics της Papoutsanis με άρωμα παραδοσιακές καραμέλες γάλακτος μυρίζει έντονα καραμέλα και βανίλια και αν σου αρέσουν τα γλυκά αρώματα, θα το αγαπήσεις. Εμείς όμως ξεχωρίσαμε ένα τσακ περισσότερο το body wash από τη σειρά G&H Nourish+ της Amway με κολοκύθα, μέλι και shea butter. Το άρωμά του είναι επίσης γλυκό, αλλά συγχρόνως και δροσερό και ο αφρός του εντυπωσιακά πλούσιος και κρεμώδης.


Φυσικά τελειώσαμε και το πρώτο αντηλιακό για φέτος. Το Helioderm Lait Fluide sans parfum SPF 50+ από την Castalia είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Προσφέρει υψηλή προστασία, δεν έχει άρωμα και κυρίως έχει τόσο λεπτόρρευστη υφή που σχεδόν δεν το αισθάνεσαι στην επιδερμίδα σου.


Τα σαμπουάν του μήνα δεν ήταν οι πιο πετυχημένες μας επιλογές. Τόσο το Extraordinary Oil από την Elvive, LOreal, όσο και το Mythic Olive από τη σειρά Botanic Therapy της Garnier μυρίζουν υπέροχα και θα τα λατρέψεις αν τα μαλλιά σου χρειάζονται ενυδάτωση. Για τα δικά μας μαλλιά όμως δεν ήταν αρκετά καθαριστικά και τα άφηναν βαριά και χωρίς όγκο.


Από τη σειρά Extraordinary Oil της Elvive, LOreal τελειώσαμε και το αντίστοιχο conditioner και μας άρεσε αρκετά γιατί μυρίζει εξίσου όμορφα με το σαμπουάν και αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα. Τελειώσαμε επίσης τη μάσκα μαλλιών της σειράς Hyalucare από την Orzene. Είναι μία μάσκα μαλλιών που έχουμε αγοράσει αρκετές φορές και θα την αγοράσουμε ξανά στο μέλλον. Αφήνει τα μαλλιά μας εμφανώς πιο ενυδατωμένα και πιο δυνατά.


Κλείνουμε το κεφάλαιο μαλλιά με δύο προϊόντα που για εμάς δεν δούλεψαν καθόλου. Το Go Go Dry Shampoo από την Kallos Cosmetics ούτε απομάκρυνε τη λιπαρότητα, ούτε έδινε extra όγκο στα μαλλιά μας. Όσον αφορά τη μάσκα αργίλου από τη σειρά Extraordinary Δράση Αργίλου της Elvive, LOreal, σε αντίθεση με το σαμπουάν της ίδιας σειράς που μας είχε εντυπωσιάσει, μάλλον μας απογοήτευσε. Βρήκαμε άβολη τη διαδικασία χρήσης μίας μάσκας πριν το λούσιμο και πραγματικά αποπνικτική τη μυρωδιά της, η οποία αργεί πολύ να φύγει από τα μαλλιά. Είμασταν όμως διατεθειμένες να τα παραβλέψουμε και τα δύο αν παρατηρούσαμε μία κάποια διαφορά στη λιπαρότητα της ρίζας. Κάτι, που όπως καταλαβαίνεις, δεν έγινε. Την  τελειώσαμε λοιπόν με μεγάλη δυσκολία και φυσικά δε θα την αγοράσουμε ξανά.


Και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για καθαριστικά προσώπου μιας και το Μάρτιο τελειώσαμε τρία. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με αυτό που δεν μας άφησε θετικές εντυπώσεις. Το Refreshing Face Wash από την Organic Surge δεν ήταν αρκετά καθαριστικό για τη λιπαρή μας επιδερμίδα, δεν έκανε σχεδόν καθόλου αφρό και μύριζε βότανα λίγο παράξενα. Μετά από μερικές χρήσεις αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε στα πινέλα μας, αλλά ούτε εκεί τα κατάφερε. Το Vitalizing Liquid Soap από τη Mey of Switzerland, από την άλλη, μας άφησε αρκετά ικανοποιημένες. Κάνει αρκετό αφρό και αφήνει την επιδερμίδα μας καθαρή χωρίς να την ξηραίνει. Το Tea Tree Exfoliating Facial Wash από τη Beauty Formulas όμως έκλεψε αυτό το μήνα την καρδιά μας. Αρχικά γιατί ότι μυρίζει τεϊόδεντρο το αγαπάμε, αλλά κυρίως γιατί ότι περιέχει τεϊόδεντρο ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα μας. Το συγκεκριμένο κάνει πλούσιο αφρό και καθαρίζει σε βάθος. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, αξίζει να το δοκιμάσεις.


Για το ντεμακιγιάζ των ματιών μας, το Ντεμακιγιάζ Ματιών Express 2 σε 1 από τη σειρά Skinactive της Garnier είναι πλέον η σταθερή μας επιλογή. Κάνει την όλη διαδικασία εύκολη και γρήγορη, χωρίς τρίψιμο και ταλαιπωρία. Στο συρτάρι μας θα βρεις σχεδόν  πάντα και μία Moisture Bomb Tissue Mask επίσης από τη Skinactive σειρά της Garnier. Είναι μία υφασμάτινη μάσκα εμπλουτισμένη με ενυδατικό serum και πραγματικά χαρίζει super ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Αν νιώθεις την επιδερμίδα σου κουρασμένη και θαμπή, θα σου δώσει τη λάμψη και την αναζωογόνηση του χρειάζεσαι.


Τέλος. μέσα στο Μάρτιο τελειώσαμε τρία προϊόντα μακιγιάζ. Το Hydrating Water-Cream Foundation της σειράς Toleriane Teint της La Roche-Posay είναι ιδανικό για κανονικά και ξηρά δέρματα. Δεν είναι ιδιαίτερα καλυπτικό, αλλά χαρίζει φρεσκάδα και ομοιομορφία. Το Camouflage Cream Concealer από την Catrice είναι πολύ καλυπτικό, αλλά και αρκετά βαρύ γι’αυτό το χρησιμοποιούμε μόνο τοπικά για να καλύψουμε ατέλειες και όχι κάτω από τα μάτια. Το Pro Longwear Concealer από τη MAC είναι ένα από τα top αγαπημένα μας concealers. Καλύπτει και φωτίζει υπέροχα το βλέμμα με την ελάχιστη ποσότητα. Να σου πούμε βέβαια, πως όσο αγαπάμε το προϊόν, τόσο μισούμε τη συσκευασία. Έχει ακόμη μέσα προϊόν για κάποιες χρήσεις, αλλά δεν μπορούμε να καταφέρουμε να το βγάλουμε. Είναι ένα concealer που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις. Εμείς ήδη το αγοράσαμε ξανά.

Αυτά είναι όλα όσα τελειώσαμε εμείς αυτό το Μάρτιο. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Εσύ ποιο προϊόν τελείωσες μέσα στο μήνα που πέρασε και θα το αγοράσεις σίγουρα ξανά;

Μέχρι το επόμενο post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design