19.8.15

Vitamin E by The Body Shop - Περιποίηση και Δροσιά!

Σήμερα ήπιαμε το καφεδάκι μας με φίλες και κλασικά το συνοδεύσαμε με ‘κοριτσίστικες’ beauty συζητήσεις. Κι έτσι όπως σκαλίζαμε συρτάρια και συσκευασίες, ανταλλάσσαμε γνώμες και άτυπα reviews για προϊόντα, μια φίλη ρώτησε για τη σειρά Vitamin E από τη The Body Shop και θυμηθήκαμε πως έχουμε δύο προϊόντα εδώ και αρκετό καιρό στην κατοχή μας, αλλά δεν σου έχουμε ακόμη μιλήσει για αυτά.


Η Vitamin E είναι μία από τις παλιότερες σταθερές σειρές της εταιρείας, αλλά ομολογούμε πως δεν της είχαμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή. Μερικούς μήνες πριν, όμως, για τη γιορτή της μητέρας, η The Body Shop κυκλοφόρησε τα προϊόντα της Vitamin E σε συλλεκτικές συσκευασίες με θέμα την Αγγλία. Union Jack, Big Ben, διπλά κόκκινα λεωφορεία και vintage τηλεφωνικοί θάλαμοι είναι ένα concept που του έχουμε αδυναμία.

Κάπως έτσι καταλήξαμε να φεύγουμε από το κατάστημα με δύο νέα προϊόντα περιποίησης και δεν το έχουμε μετανιώσει καθόλου. Επιλέξαμε λοιπόν την Aqua Boost Sorbet και το Eyes Cube. Περιέχουν φυσικά βιταμίνη Ε, σιτέλαιο και shea butter. Ας τα δούμε όμως ένα ένα.



Η Aqua Boost Sorbet είναι μία ενυδατική κρέμα προσώπου με sorbet υφή. Αν δεν έχεις δοκιμάσει ως τώρα κάποιο από τα body sorbets που έχουν μία αντίστοιχα ιδιαίτερη υφή, πρέπει να σου πούμε πως είναι πολύ ελαφριά, αλλά προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματική ενυδάτωση. Σκέψου πως κάθε βαζάκι περιέχει περισσότερα από δύο εκατομμύρια ενυδατικά μικροσφαιρίδια που συγκρατούν εκατοντάδες φορές το βάρος τους σε νερό για να προσφέρουν στην επιδερμίδα 24ωρη ενυδάτωση.

Αν και παράξενος, ο καλύτερος τρόπος να σου την περιγράψουμε είναι πως μοιάζει μάλλον με ένα matte gel.  Δεν έχει λοιπόν κρεμώδη υφή και δεν είναι καθόλου λιπαρή. Αντιθέτως, το αποτέλεσμα που αφήνει είναι matte όψη και μία αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Εξίσου δροσερό και φρέσκο είναι και το άρωμά της που είναι το κλασικό άρωμα της σειράς.

Η υφή της την κάνει ιδανική για όλες τις επιδερμίδες (όνειρο για εμάς τις λιπαρές), αλλά και πολύ βολική για το καλοκαίρι που τα προϊόντας με βαριά, κρεμώδη σύσταση δεν συνδυάζονται εύκολα με τις θερμοκρασίες της εποχής. Μόνη έλλειψη η απουσία δείκτη αντηλιακής προστασίας, που δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα γιατί πάντα χρησιμοποιούμε extra το αγαπημένο μας αντηλιακό προσώπου.

H Aqua Boost Sorbet έρχεται σε γυάλινο βαζάκι των 50 ml και κοστίζει 15,50 ευρώ.




Το αγαπημένο πλεόν Eyes Cube είναι ένα stick κατά της κούρασης των ματιών. Έχει τη μορφή στέρεου balm και μόλις έρθει σε επαφή με τη θερμοκρασία της επιδερμίδας αποκτά κρεμώδη υφή που απορροφάται σε δευτερόλεπτα. Η συσκευασία του είναι super βολική και πανεύκολη στη χρήση.

Υπόσχεται πως αναζωογονεί την περιοχή των ματιών, μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της κούρασης. Σαν αίσθηση είναι δροσερό και φρέσκο και αφήνει την περιοχή κάτω από τα μάτια πραγματικά ενυδατωμένη.

Αν ξενύχτησες λιγάκι παραπάνω το προηγούμενο βράδυ και νιώθεις τα μάτια σου βαριά ή αν υποφέρεις από εποχιακές αλλεργίες που σου προκαλούν μικροπρηξηματάκια, θα σου προσφέρει άμεση ανακούφιση και θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος.

Το Eyes Cube stick είναι στα 4 gr και κοστίζει 10,50 ευρώ.

Extra Tip: Για extra απόλαυση και δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες βάλε και τα δύο προϊόντα για λίγο στο ψυγείο πριν τα χρησιμοποιήσεις και θα μας θυμηθείς.

Εσύ, αλήθεια, σε ποια προϊόντα βρίσκεις δροσιά και αναζωογόνηση αυτό το καλοκαίρι στην πόλη;

Μέχρι το επόμενο post

10 σχόλια:

  1. Fainontai teleia kai to be honest kai mono gia tin suskeuasia mpikan wish list ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο συμφωνούμε! Είμαστε κι εμείς 'θύματα της συσκευασίας'! χεχε!

      Διαγραφή
  2. Την aqua boost sorbet την έχω δοκιμάσει και είναι αγαπημένη!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται σούπερ δροσερά, ό,τι πρέπει για τέτοιες θερμοκρασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά ιδανικά για τις τρελές ζέστες του καλοκαιριού που δεν αντέχεις σχεδόν τίποτα στο πρόσωπό σου!

      Διαγραφή
  4. Η ενυδατική κρέμα προσώπου φαίνεται πολύ καλή!!
    Πολύ όμορφο post!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά με κάνατε να θέλω!!! Ωραίο post! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design