7.8.15

Our Vacation Bag: Skincare & Haircare Products! (2015 edition)

Διανύουμε πλέον τον τελευταίο και πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού και ήρθε επιτέλους και η δική μας σειρά να αφήσουμε για λίγο την πόλη και να πάμε τις ολιγοήμερες διακοπές μας. Πριν από μερικές μέρες φτιάξαμε μαζί το νεσεσέρ με τα προϊόντα μακιγιάζ που θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές, αν δεν έχεις διαβάσει ακόμη αυτό το post, θα το βρεις εδώ (και εδώ θα βρεις το αντίστοιχο περσινό post των διακοπών.)


Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να πακετάρουμε τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών που θα έρθουν μαζί μας στις διακοπές φέτος.


Το νεσεσέρ που επιλέξαμε για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο είναι μεγαλύτερο από αυτό των προϊόντων μακιγιάζ και το είχαμε πάρει μαζί με κάποιο σετάκι από τη Phyto. Κυρίως επιλέγουμε να πάρουμε μαζί μας travel size συσκευασίες και για να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στις αποσκευές μας, αλλά και για να τις αξιοποιούμε και να δοκιμάζουμε νέα προϊόντα.

Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε το skincare & haircare νεσεσέρ μας παρέα.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το πρόσωπο. Θα πάρουμε μαζί μας δύο καθαριστικά προσώπου: το Face Wash της σειράς Hesperides από τη Fresh Line και τον Cleansing, κρεμώδη αφρό καθαρισμού με ελιά και λεβάντα από την Apivita. Επίσης μαζί μας έρχεται και η Flash Rinse 1 Minute Facial Mask από τη Ren.  Που ξέρεις, μπορεί να χρειαστούμε μία extra περιποίηση και πάντα μπορείς να κλέψεις ένα λεπτάκι για πιο λαμπερή επιδερμίδα. 


Φυσικά δεν γίνεται να λείπει από τις beauty αποσκευές μας το αγαπημένο μας Clarisonic. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού μας καθαρισμού και κάνει όλη τη διαδικασία γρηγορότερη, ευκολότερη και αποτελεσματικότερη. 


Μετά τον καθαρισμό χρειαζόμαστε ενυδάτωση. Επιλέγουμε λοιπόν να πάρουμε μαζί μας το Advanced Serum της σειράς Herbal Recovery της Jurlique, την Idealia της Vichy και την Advanced Night Repair Eye Cream της Estee Lauder που είναι εδώ και καιρό στη βασική καθημερινή ρουτίνα της περιποίησής μας. Επιπλέον, για μια extra δόση ενυδάτωσης και δροσιάς θα έρθει μαζί μας και το Beauty Elixir από την Caudalie


Περνάμε στο σώμα και διαλέξαμε να πάρουμε μαζί μας τέσσερα travel size αφρόλουτρα: το Tommy Girl από Tommy Hilfiger, το The Des Vignes από Caudalie, το Heavenly Gingerlily από Molton Brown και το Mojito από Fresh Line. Όλα πολύ αγαπημένα αρώματα, αλλά και πολύ διαφορετικά, έτσι για να έχουμε ποικιλία.


Μετά την καθημερινή έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα, η ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Σύμμαχοί μας λοιπόν για φέτος θα είναι η Soufflé Body Cream από Laura Mercier και η Ultrasmooth Coco de Mere Body Lotion από Molton Brown, αλλά και δύο ξηρά πολυχρηστικά λαδάκια, το Divine Oil από Caudalie και το Huile Prodigieuse από Nuxe.


Και ήρθε η ώρα των μαλλιών. Θα πάρουμε μαζί μας δύο travel size σαμπουάν, το Mythic Oil Shampoo από LOreal και το Amino Acid Shampoo από Kiehls, αλλά και ένα σαμπουάν σε στέρεη μορφή, το Erato Solid Shampoo από την Fresh Line.


Για απαλά, περιποιημένα μαλλάκια στο νεσεσέρ των διακοπών μας θα μπει η Κρέμα Μαλλιών με εσπεριδοειδή και μέλι από την Apivita, η μάσκα μαλλιών Mythic Oil Nourishing Masque από τη LOreal και φυσικά ένα λαδάκι για τα μαλλιά, το Oil Reflections από τη Wella


Το styling των μαλλιών μας το καλοκαίρι είναι super απλό και μένουμε στα βασικά χωρίς καθόλου θερμότητα. Αγαπημένο look είναι οι φυσικοί κυματισμοί στα μαλλιά που θυμίζουν εφέ παραλίας. Παίρνουμε λοιπόν μαζί μας το Miracle Beach Waves spray από την Aussie. Για τις μέρες που θέλουμε φρεσκάδα και extra όγκο έρχεται μαζί μας το Ξηρό Σαμπουάν από τη Batiste στην original εκδοχή. 


Το καλοκαίρι είναι γεμάτο αρώματα κι εμείς επιλέξαμε να αρωματίσουμε τις φετινές αναμνήσεις μας με δύο Body Splash από τη Fresh Line, τα super καλοκαιρινά και ανάλαφρα Galatea και Poseidon. Δεν γινόταν όμως να αφήσουμε πίσω μας το άρωμα που φέτος μας έχει γίνει εμμονή, το White Jasmine & Mint από Jo Malone.


Το κομμάτι της επιλογής που μας δυσκόλεψε περισσότερο από όλα ήταν αυτό της αντηλιακή προστασίας και ήταν τόσο, μα τόσο δύσκολο να διαλέξουμε. Ίσως λοιπόν αυτό να είναι και το σημείο που το παρακάναμε λιγάκι και απλά αποφασίσαμε να πάρουμε μαζί μας όλα τα αγαπημένα μας αντηλιακά. Άλλωστε πάντα θα υπάρχει κάποιος στην παρέα που θα έχει ξεχάσει το δικό του. Μαζί μας θα έρθουν λοιπόν το Face & Body Sunscreen με γιαούρτι και καρύδι και SPF 50 από τα Messinian Spa (θα το χρησιμοποιήσουμε κυρίως στο σώμα), η Helioderm Fluide με SPF 50+ από την Castalia (θα την χρησιμοποιήσουμε τις πρώτες μέρες μια και έχει υψηλό SPF), η Face Cream Hephaestus με SPF 30 από τη Fresh Line (θα είναι η αντηλιακή μας αφού θα έχουμε μαυρίσει λιγάκι), η Suncare Tinted Face Cream με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη και SPF 30 από την Apivita (για τις μέρες που θέλουμε αντηλιακή προστασία και χρωματική ομοιομορφία με ένα προϊόν), και η Sunscreen New Velvet με SPF 50+ από τη Frezyderm(για τις μέρες που θέλουμε η αντηλιακή μας να λειτουργήσει σαν βάση για το μακιγιάζ μας).

Κάπου εδώ το νεσεσέρ μας κλείνει με δυσκολία, αλλά τα καταφέραμε και τα χωρέσαμε όλα! Αυτές είναι λοιπόν οι δικές μας επιλογές για τις φετινές διακοπές. Εσύ ποιο προϊόν θα πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου φέτος στον καλοκαιρινό σου προορισμό;

Μέχρι το επόμενο post

2 σχόλια:

  1. Πόσο θα ήθελα να τα δοκιμάσω όοοολα αυτά τα προϊόντα! Ομολογώ ότι εγώ παίρνω πολύ λιγότερα στις διακοπές μου, αλλά η αντιηλιακή προστασία και η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική για μένα! :)

    Call me M | Do You Speak Gossip?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ λιγότερα;;; Και αν σκεφτείς ότι φέτος το μαζέψαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε! Θα συμφωνήσουμε απόλυτα για την αντηλιακή προστασία και την ενυδάτωση!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design