31.7.15

Sensial by Castalia και μας Πιάνουν οι Ευαισθησίες μας!

Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της Castalia τα γνωρίζουμε χρόνια. Τα εμπιστευόμαστε και τα επιλέγουμε γιατί δίνουν στην καθημερινότητά μας μία αίσθηση πολυτέλειας με τον πιο απλό τρόπο και είμαστε πάντα σίγουρες για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.


Τα προϊόντα της σειράς Sensial απευθύνονται στη ‘δύσκολη’ ευαίσθητη επιδερμίδα. Χρησιμοποιούν το ‘βιομιμητικό σύστημα ενυδάτωσης’, μία καινοτόμο τεχνολογία γαλακτώματος με σύνθεση και δομή  δραστικών συστατικών σε ένα σύστημα όμοιο με αυτό της επιδερμίδας, ώστε να αφομοιώνονται εύκολα.


Το Gel Nettoyant Surgrass της σειράς το έχεις δει σίγουρα ξανά στα empties μας. Είναι ένα αφρίζον μαλακτικό gel καθαρισμού προσώπου ή/και σώματος. Δεν περιέχει σαπούνι και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και κάθε τύπο επιδερμίδας. Εμείς έχουμε επιλέξει να το χρησιμοποιούμε κυρίως για τον πρωινό καθαρισμό του προσώπου μας. Χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα για να δημιουργήσει πλούσιο αφρό. Καθαρίζει την επιδερμίδα απαλά, χωρίς να αφήνει τη γνωστή ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος που πολλά ‘δυνατά’ καθαριστικά αφήνουν στο δέρμα. Μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά και το ελαφρύ μακιγιάζ. Το άρωμά του είναι διακριτικό και φρέσκο. Η διπλή του χρήση (πρόσωπο και σώμα) βρίσκουμε πως το κάνει ιδανικό για να το βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου.


Το Lait Hydratant Surgrass είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή σύνθεση και απορροφάται εύκολα και γρήγορα. Έχει υπέροχο χαλαρωτικό άρωμα και αφήνει το δέρμα απαλό, ενώ βοηθά την επιδερμίδα να συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό της παραμένοντας έτσι ενυδατωμένη για ακόμη περισσότερες ώρες.

Επιλέγουμε τα προϊόντα της σειράς Sensial κάθε φορά που το δέρμα μας μας στέλνει σημάδια πως χρειάζεται λίγη extra φροντίδα. Εσένα ποιο είναι το δικό σου ‘έμπιστο’ προϊόν από την Castalia;

Μέχρι το επόμενο post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design