18.6.15

Αγαπάμε το Καλοκαίρι… Αγαπάμε τα Messinian Spa!

Αγαπάμε το Καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα και φέτος το καλοκαίρι θα χαρίσουμε στον εαυτό μας ιδιαίτερη φροντίδα και ένα ξεχωριστό σύμμαχο. Βλέπεις, η οικογένεια των Messinian Spa μεγάλωσε και εμείς έχουμε ήδη αγαπήσει τα νέα μέλη της.


Αν δεν έχεις διαβάσει το αρχικό review post μας για τα προϊόντα Messinian Spa που έχουν κλέψει την καρδιά μας, θα το βρεις εδώ.


Στη σειρά λοιπόν προστέθηκαν δύο αντηλιακά γαλακτώματα για το πρόσωπο και το σώμα: με γιαούρτι και καρύδι και SPF 50 και με γιαούρτι και καρότο και SPF 30, αλλά και ένα λάδι μαυρίσματος με καρύδι και καρότο και SPF 15.



Εμείς επιλέξαμε να δοκιμάσουμε το πρώτο γιατί η επιδερμίδα μας επιβάλλει super υψηλό δείκτη προστασίας. Έρχεται σε κομψή βολικότατη spray συσκευασία και αυτή την περίοδο θα τα βρεις σε promo pack 1 + 1 δώρο (περίπου στα 12 ευρώ.)

  • To Face & Body Sunscreen της σειράς Messinian Spa μας προστατεύει τόσο από τη UVA όσο και από τη UVB ακτινοβολία.
  • Έχει την υφή μίας λεπτόρρευστης beauty lotion και απορροφάται κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα χωρίς να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας.
  • Έχει ανάλαφρο γλυκό άρωμα και είναι ανθεκτικό στο νερό.
  • Στα super θετικά του πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν βαραίνει το δέρμα και δεν αισθάνεσαι πως φοράς ένα ακόμη στρώμα προϊόντος στην επιδερμίδα σου.  
  • Η ελαφριά και μη λιπαρή του σύνθεση μας δίνει τη δυνατότητα να το φορέσουμε και στην πόλη κάτω από το μακιγιάζ μας, αν και το αποτέλεσμά του σίγουρα δεν είναι τελείως matte.

Περιέχει έλαια καρυδιού, καρότου και σταφυλιού που είναι ιδανικά για τα αντηλιακά προϊόντα, αλλά και πρωτεΐνες γιαουρτιού, πανθενόλη, φραγκόσυκο και αλόη που έχουν υπέροχο ενυδατικό αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό λοιπόν με την αντηλιακή προστασία προσφέρει στο δέρμα μας επιπλέον θρέψη και ενυδάτωση.

Και μην ξεχνάς: Φοράμε το αντηλιακό μας είκοσι λεπτά πριν την έκθεσή μας στον ήλιο, στην παραλία επαναλαμβάνουμε συχνά την εφαρμογή και χρειαζόμαστε το αντηλιακό μας ακόμη και τις μέρες που μοιάζουν συννεφιασμένες.
Εμείς το έχουμε ήδη εντάξει στην καλοκαιρινή μας ρουτίνα περιποίησης. Εσύ;

Μέχρι το επόμενο post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design