2.6.15

Empties – May 2015!

Ώρα να αδειάσει πάλι η σακουλίτσα με τις συσκευασίες των τελειωμένων που μαζεύαμε όλο το μήνα και να πάρουν για μία ακόμη φορά το δρόμο της ανακύκλωσης. 


Ώρα λοιπόν να σου μιλήσουμε για τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης που χρησιμοποιήσαμε μέχρι την τελευταία σταγόνα μέσα στο Μάιο.


Ξεκινώντας, μέσα στο μήνα τελειώσαμε όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα αφρόλουτρα.
Το Spicecake από τη σειρά Aromatics της Papoutsanis μπορεί να είναι τυπικά ανδρικό, αλλά εμείς το αγαπήσαμε. Με άρωμα από σανδαλόξυλο και πιπερόριζα και νότες από πορτοκάλι είναι τόσο πικάντικο και ανατολίτικο.
Το κρεμώδες ντους για μεταξένια λάμψη από τη σειρά Care Moments της Bioten με άρωμα βούτυρο κακάο και macadamia μυρίζει τόσο γλυκά και καραμελένια που θέλεις να το φας.
Τις μέρες που θέλαμε κάτι πιο λουλουδάτο επιλέγαμε το αφρόλουτρο της Ventus με υπέροχο άρωμα γαρδένια και όταν θέλαμε κάτι φρουτένιο και φρέσκο επιλέγαμε το Douceur Orange της Naturado που μυρίζει πραγματικά σαν φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι.


Τι θα ήταν όμως αυτά τα empties χωρίς σαπουνάκια Aromatics από την Papoutsanis. Χρησιμοποιήσαμε τέσσερις μπάρες με άρωμα μανόλια και μία με άρωμα θαλασσινή αύρα. Τα χρησιμοποιούμε για το ξύρισμα, τα χέρια μας, αλλά και τα πινέλα μας.


Περνώντας στην ενυδάτωση του σώματος τώρα τελειώσαμε μία lotion σώματος με Μαλαισιανή καρύδα από την Yves Rocher που μας άρεσε πολύ. Είναι αρκετά λεπτόρρευστη και δροσερή. Είναι επίσης πολύ ενυδατική και απορροφάται αμέσως, ενώ το άρωμα καρύδας είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι. (Review post εδώ.)
ΟΚ, έχουμε αδυναμία στα body butters από τη The Body Shop και το Honeymania είναι και επίσημα πλέον το αγαπημένο μας αφού είναι το μόνο που έχουμε αγοράσει ήδη τρεις φορές. Τι να πρωτοπούμε! Πλούσια υφή, εξαιρετική ενυδάτωση και ένα λουλουδένιο άρωμα σε συνδυασμό με τη μυρωδιά του μελιού που μένει στο σώμα και τα ρούχα όλη μέρα.
Τελειώσαμε επίσης την Milk & Honey Gold Nourishing Hand & Body Cream από την Oriflame. Δεν μας ξετρέλανε, αλλά δεν ήταν κακή. Είναι αρκετά ελαφριά και ενυδατική.


Χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους και κάποια προϊόντα ντεμακιγιάζ.
Δεν λείπει ποτέ από τη συλλογή μας ο κρεμώδης αφρός καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα από την Apivita. Κάνει απλά τέλεια δουλειά τόσο στο ντεμακιγιάζ όσο και στον καθαρισμό και θα τον αγοράζουμε ξανά και ξανά. (Review post εδώ.)
Τελειώσαμε επίσης το απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών δύο φάσεων από τη Seventeen. Περιέχει βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 και δεν ερεθίζει τα αρκετά ευαίσθητα μάτια μας. Είναι αρκετά αποτελεσματικό και με το αδιάβροχο μακιγιάζ, αλλά δεν κατάφερε να ρίξει αυτό της Garnier από την πρώτη θέση στην καρδιά μας.
Ακόμη τελειώσαμε το επίσης διφασικό All Mascaras Complete Eye MakeUp Remover από την Helena Rubinstein  που δυστυχώς δεν μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένες γιατί χρειάζεται αρκετή δουλίτσα και τρίψιμο ακόμη και για την απλή mascara.


Από προϊόντα μακιγιάζ τελειώσαμε δύο τελείως διαφορετικές βάσεις σκιών.
Η eyeshadow base της Radiant είναι διάφανη, έρχεται σε βαζάκι και θα κρατήσει τις σκιές σου αναλλοίωτες στη θέση τους για πολλές πολλές ώρες. Είναι ξεκάθαρα η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα και σίγουρα θα την αγοράσουμε ξανά.
Το Pro-base eye primer της MUA έρχεται σε συσκευασία που θυμίζει υγρό concealer και έχει αντίστοιχο χρώμα, αλλά απλά δεν δουλεύει. Είτε το βάλεις είτε όχι η απόδοση και η διάρκεια των σκιών σου δεν θα αλλάξει. Δεν αξίζει τον κόπο.
Από τη Radiant τελειώσαμε και το Natural Fix Foundation στην απόχρωση 02 Caramel. Για μία περίοδο ήταν το αγαπημένο μας και κάποια στιγμή (όταν τελειώσουν όσα περιμένουν στη σειρά για δοκιμή) θα το αγοράσουμε ξανά. Έχει matte πουδρένιο αποτέλεσμα και ικανοποιητικότατη κάλυψη και διάρκεια. Δεν είναι όμως ένα ελαφρύ foundation. 


Στην κατηγορία περιποίηση προσώπου τελειώσαμε το refreshing toner της σειράς Purete Thermale της Vichy. Είναι μία δροσερή τονωτική lotion με πολύ ευχάριστο άρωμα και την απολαμβάναμε σαν μέρος της ρουτίνας μας. (Review post εδώ.)
Τελείωσε δυστυχώς και το πολυαγαπημένο μας Chronoderm Active 5 Serum από την Castalia. είναι ένας εξαιρετικός ορός προσώπου αν σε ενδιαφέρουν τόσο η ενυδάτωση όσο και η αντιγήρανση. Θα είναι μία από τις επόμενες αγορές μας και θα τον δεις ξανά στα empties μας χωρίς αμφιβολία. (Review post εδώ.)
Ένα ακόμη serum που τελειώσαμε είναι το Initiatic Fluide για τις πρώτες ρυτίδες από τη Lierac. Ευχάριστο άρωμα, λεπτόρρευστη υφή, αλλά η Castalia κερδίζει στα σημεία.
Ένα ακόμη αγαπημένο προϊόν που θα αγοράσουμε ξανά είναι η κρέμα ματιών της σειράς Aqua Vita της Apivita. Περιέχει φυτοενδορφίνες λυγαριάς, είναι πολύ ενυδατική και σε εμάς, ναι, δούλεψε με τους μαύρους κύκλους και τα πρηξιματάκια. (Review post εδώ.) 
Σκεφτόμαστε βέβαια πως θέλουμε πολύ να δοκιμάσουμε και την κρέμα ματιών της σειράς Bee Radiant που είναι πιο ενισχυμένη και έχει και αντιρυτιδική δράση.


Μένοντας στην περιποίηση του προσώπου μας, χρησιμοποιήσαμε μία μάσκα προσώπου της Erre Due για θρέψη και αναδόμηση με πεπτίδια και βούτυρο καριτέ. Υπόσχεται πως δρα ενάντια στις λεπτές γραμμές και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Μας άρεσε αρκετά. (Review post εδώ.)
Τελείωσε δυστυχώς και το βιολογικό διάλυμα πρόπολης από την Apivita. Είναι ένα ακόμη προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μας γιατί το θεωρούμε σωτήρια λύση για τα ξαφνικά ανεπιθύμητα ξεσπάσματα ακμής.
Και αποχαιρετάμε και μία ακόμη κεφαλή καθαρισμού του λατρεμένου μας Clarisonic γιατί ήρθε η ώρα να την αλλάξουμε. Εμείς επιλέγουμε αυτή για τις επιδερμίδες με διεσταλμένους πόρους (Τι μπελάς αυτοί οι πόροι!)


Χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους και δύο κρέμες χεριών.
Η Beaute des Mains από την Yves Rocher περιέχει βιολογική άρνικα και είναι πολύ ενυδατική. δεν μας ξετρέλανε όμως το άρωμά της, μας φάνηκε λιγάκι βαρύ.
Η Honeymania Hand Cream της The Body Shop από την άλλη έχει το γνωστό αγαπημένο μελένιο άρωμα όλης της σειράς (και τα χέρια σου μυρίζουν για ώρες), αλλά δεν είναι τόσο ενυδατική όσο θα θέλαμε. 


Στο πιο κλασικό και ψιλοβαρετό κομμάτι των empties του μήνα να σου πούμε πως τελειώσαμε δύο συσκευασίες δίσκων ντεμακιγιάζ της Pom Pon, ένα πακέτο υγρά μωρομάντηλα της Johnsons Baby και φυσικά χρησιμοποιήσαμε ένα ακόμη soft facial cleansing sponge από τη The Body Shop που είναι το καλύτερο σφουγγαράκι καθαρισμού προσώπου ever.


Ας μιλήσουμε όμως και για μαλλιά.
Αποχαιρετάμε δύο συσκευασίες ξηρών σαμπουάν από τη Batiste στην κλασική και τη φρουτένια cherry εκδοχή. Τα έχουμε βολευτεί απίστευτα και κάνουν σίγουρα την καλύτερη δουλειά απ’όσα έχουμε δοκιμάσει. έχουμε ήδη δύο συσκευασίες back up στο ντουλάπι του μπάνιου μας. (Review post εδώ.)
Τελειώσαμε επίσης ένα styling mousse από τη Wellaflex στην πορτοκαλί συσκευασία για κυματιστά και σπαστά μαλλιά. Μας άρεσε αρκετά, αλλά ο αγαπημένος μας αφρός styling παραμένει αυτός στη μπλε συσκευασία της ίδιας σειράς γιατί έχει πιο δυνατό κράτημα. 


Συνεχίζοντας με την περιποίηση των μαλλιών μας, τελειώσαμε το Lemon Tea Tree Shampoo από τη Desert Essence, ένα σαμπουάν ιδανικό για λιπαρά μαλλιά με άρωμα λεμονάκι. Είναι ισχυρά καθαριστικό, αλλά σχεδόν καθόλου ενυδατικό. (Review post εδώ.)
Χρησιμοποιήσαμε επίσης μέχρι τέλους την μάσκα μαλλιών με τριπλή δράση αργινίνης από τη σειρά Elvive της LOreal. Δεν είναι η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει, αλλά ούτε και απογοητευτική. Άφηνε τα μαλλιά μας απαλά και ενυδατωμένα, αλλά δεν είδαμε κάποιο πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα.


Τελειώνουμε με τρία προϊόντα καθημερινής φροντίδας και υγιεινής.
Τελειώσαμε ένα ακόμη Extra Delicate Powder Fresh αποσμητικό από τη Neutro Roberts. Όπως καταλαβαίνεις, είναι πλέον και επίσημα το αγαπημένο μας αποσμητικό spray. Προστασία που δεν θα σε προδώσει και πουδρένιο άρωμα.
Τελειώσαμε μία οδοντόκρεμα Max White One από την Colgate. Θα την ξαναδείς στα empties μας μόνο επειδή την είχαμε αγοράσει σε διπλή συσκευασία, αλλά σίγουρα δεν θα την αγοράσουμε ξανά. Έχει πολύ ωραία γεύση, αλλά περιέχει μικροκόκκους που δεν διαλύονται, σαν να προσπαθεί να κάνει απολέπιση στα δόντια, και κολλάνε πάντα στο νιπτήρα του μπάνιου και γίνονται ο εφιάλτης της καθημερινής καθαριότητας.
Τέλος, χρησιμοποιήσαμε το natural fresh υγρό καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή από την Every Day. Περιέχει εκχυλίσματα αλόης και χαμομηλιού και μυρίζει φρεσκάδα. Μας άρεσε αρκετά.

Αυτό ήταν ένα ακόμη τεράστιο post με άδειες συσκευασίες και αυτά ήταν όλα όσα τελειώσαμε εμείς μέσα στο Μάιο. Αν έφτασες μέχρι εδώ, πρέπει να μας πεις ποιο προϊόν τελείωσες εσύ το μήνα που μας πέρασε και σίγουρα θα το αγόραζες ξανά; Περιμένουμε τις προτάσεις σου!

Μέχρι το επόμενο post

6 σχόλια:

  1. Πω πω, πολλά empties!Βέβαια είστε και δύο, οπότε είναι πολύ λογικό!Μερικά μου άρεσαν τόσο που...στενοχωρήθηκα που σας τέλειωσαν!(πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με empties αλλονών!).Η βάση για τις σκιές είναι και για λιπαρά βλέφαρα κατάλληλη πιστεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Αν ένα προϊόν το αγαπάς και το βολεύεσαι δεν θα έπρεπε να τελειώνει! χιχι! Η βάση είναι η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα. Πιστεύουμε πως και σε λιπαρά βλέφαρα θα δουλεύεις εξαιρετικά. Αξίζει να τη δοκιμάσεις. :*

      Διαγραφή
  2. Πολλα empties βρε κοριτσια!! :D φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αφρόλουτρα του Παπουτσάνη και της Bioten είναι μεγάλη αγάπη. Όπως και η κρέμα ματιών της Apivita. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design