17.5.15

Unboxing Special Edition Fresh Line - May Glowbox!

Έφτασε στην πόρτα μας το Glowbox Μαΐου. Όπως και πέρυσι (δες τι περιείχε το περσινό Μαγιάτικο κουτάκι εδώ), έτσι και φέτος, το κουτάκι του Μαΐου είναι ένα special edition κουτί, αφιερωμένο αποκλειστικά στα προϊόντα Fresh Line. Το κουτάκι του Μαΐου υπόσχεται πως θα σε βοηθήσει να βρεις τη λάμψη και το χαμόγελό σου και θα σε γεμίσει ομορφιά και αισιοδοξία. 



Το κουτάκι μας ήταν σίγουρα γεμάτο αγαπημένες υφές και ξεχωριστά αρώματα. Βρήκαμε μέσα ένα full size και τέσσερα travel size προϊόντα και σίγουρα η Fresh Line αποτελεί εγγύηση ότι θα τα αγαπήσουμε όλα. Πάμε όμως να τα δούμε λιγάκι πιο αναλυτικά.


Το Body Splash Ποσειδώνας για αναζωογόνηση και τόνωση μυρίζει φρεσκάδα, δροσιά και καλοκαίρι. Η λεβάντα ενώνεται γλυκά με το περγαμόντο, το λεμόνι, την πιπερόριζα, το μάραθο και το ζεστό κέδρο δημιουργώντας ένα βοτανικό άρωμα για ευεξία στο σώμα και στο πνεύμα. Το full size μέγεθος είναι ιδανικό για να το έχεις στην τσάντα σου και να τονώνεις το άρωμα και τη διάθεσή σου όσο συχνά θέλεις. 


Το επόμενο προϊόν στο κουτάκι μας είναι ένα προϊόν που είχαμε ήδη στη συλλογή μας και το έχουμε ήδη βάλει στη ρουτίνα μας. Το Body Sculpture Intensive Serum της ανανεωμένης σειράς Αφροδίτη είναι ένα super εντατικό serum που, με τη δύναμη της ενεργής καφεΐνης, του πλαγκτόν και του ροζ πιπεριού, διεγείρει τη λιπόλυση, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, σμιλεύει και δημιουργεί τέλειες καμπύλες. Αν θέλεις αν δεις περισσότερα προϊόντα από τη σειρά Αφροδίτη, click εδώ


Στο κουτάκι μας βρήκαμε και το απόλυτο must have προϊόν της εποχής, που δεν είναι άλλο από την Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου της σειράς Ήφαιστος. Είναι μία αδιάβροχη αντηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής με φυσικά φίλτρα και SPF 15, πλούσια σε εκχυλίσματα από μάραθο, άρνικα και καλέντουλα που προσφέρουν και αντιοξειδωτική προστασία.  Με μία πρώτη δοκιμή δεν είναι λιπαρή, είναι καλή βάση για το μακιγιάζ και παίρνει extra πόντους από εμάς γιατί έχει υπέροχο άρωμα καρύδα.


Το full size προϊόν του κουτιού μας είναι ένα Σαμπουάν Στέρεης Μορφής για λάμψη και αναζωογόνηση της σειράς Τερψιχόρη. Μας αρέσει πολύ η ιδέα των σαμπουάν σε στέρεη μορφή και τα βρίσκουμε αρκετά βολικά και αποτελεσματικά. Το συγκεκριμένο με έλαια εσπεριδοειδών (πορτοκάλι, μανταρίνι, grapefruit, λεμόνι,) μηλόξυδο και προβιταμίνη Β5, επαναφέρει τη λάμψη και την απαλότητα στα μαλλιά ενώ τα καθαρίζει με τον πιο ευγενικό τρόπο. 


Το τελευταίο προϊόν στο κουτάκι μας είναι αυτό που με την πρώτη δοκιμή ψάξαμε αμέσως όχι μόνο να αγοράσουμε το ίδιο full size, αλλά και να βρούμε τι άλλα προϊόντα περιέχει η ίδια σειρά και τώρα τα θέλουμε όλα. Σου μιλάμε για το Αφρόλουτρο Mojito με δυόσμο και lime. Είναι ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο εμπνευσμένο, όπως λέει και το όνομά του, από το πιο καλοκαιρινό cocktail. Το αιθέριο έλαιο δυόσμου περιορίζει την πνευματική κούραση και το άγχος και το lime τονώνει μοναδικά. Είναι ιδανικό για ένα αφρόλουτρο μετά από μία κουραστική μέρα για να φέρεις τις διακοπές λίγο πιο κοντά. Έχει απλά απίστευτο άρωμα!

Αυτά λοιπόν περιείχε το δικό μας Glowbox για το μήνα Μάιο. Σαν συμπέρασμα μπορούμε εύκολα να σου πούμε πως είναι ένα κουτάκι πως μας άρεσε πολύ. Σίγουρα μας ενθουσιάζει η ιδέα των θεματικών κουτιών με προϊόντα μόνο από μία εταιρεία κι ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για εταιρείες που εκτιμάμε και προτιμάμε, όπως η Fresh Line.

Εσένα πως σου φάνηκε; Θα το επέλεγες; Ποιο είναι αλήθεια το αγαπημένο σου Fresh Line προϊόν;

Μέχρι το επόμενο post

16 σχόλια:

  1. Κορίτσια να τα χαρείτε όλα... Δεν έχω κάποιο αγαπημένο από αυτή την εταιρεία γιατί έχω χρόνια ν' αγοράσω κάτι! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Χμμμ... αξίζει να ρίξεις ξανά μια ματιά!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο κουτί!! Ειδικά το αφρόλουτρο μοχίτο νομίζω πως θα μυρίσει εξαιρετικά κορίτσια. Θα το έπαιρνα, αλλά προτίμησα το Vana's Box του Cherrybox και δεν λέει να πάρω 2 συνδρομητικά κουτιά μαζί :P Υπέροχη παρουσίαση μας κάνατε, μπράβο κορίτσια!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Το mojito όντως υπέροχο! Θα το αγοράσουμε σε 10λιτρο! χαχα! Εμείς οι άπληστες θέλαμε και το Vana's box, αλλά δεν το προλάβαμε. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. πολυ ομορφα πραγματακια! Πολυ καλη ιδεα του σαμπουαν σε στερεα μορφη. Θελω να δοκιμασω το αντιηλιακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως ένα πολύ όμορφο κουτάκι! Αν δοκιμάσεις κάτι, να μας πεις τις εντυπώσεις σου.

      Διαγραφή
  4. αυτο το μοχιτο θα το πιω πρωτα και μετα θα λουστω τελειο το μπουκαλι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια, τα fresh line είναι οργανικά προιόντα; Δεν περιέχουν επιβλαβή συστατικά χημικά κλπ, αλλά μόνο φυτικά και άλλες ουσίες που είναι φυσικές και αθώες; Τί είναι όλη αυτή η λίστα συστατικών που βλέπω στις ετικέτες τους στην πίσω πλευρά; Προβληματίζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο στην επωνυμία τους όσο και στη φιλοσοφία τους αναφέρεται πως είναι οργανικά προϊόντα. Εμείς γενικά τα θεωρούμε από τα πιο ακίνδυνα. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για συγκεκριμένα προϊόντα θα βρεις τα πάντα στο site της εταιρείας:
      http://freshline.gr/index.php/our-home

      Διαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρον κουτί αλλά από την άλλη σχεδόν όλα travel size,ναι είναι ακριβούτσικα τα προϊόντα της fresh line και είναι ένας τρόπος να δοκιμάσεις αλλά και πάλι δεν ξέρω...Πάντως το ποστ ήταν πολύ επεξηγηματικό και χρήσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο. Πάντως μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προϊόντα που ίσως διαφορετικά να μην αγοράζαμε. Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  7. Πολυ ωραιο κουτακι απο ωρα σε ωρα το περιμενω!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο το κουτάκι κορίτσια, να το χαρείτε! Το σαμπουάν σε στερεή μορφή ακούγεται ενδιαφέρον, εννοείται ότι θα περιμένω το review σας! Φιλάκια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design