30.4.15

Αγαπημένα Απριλίου 2015!

Τελευταία μέρα του μήνα σήμερα και δεν μπορούμε να τον αποχαιρετήσουμε διαφορετικά παρά με τα προϊόντα που αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε περισσότερο μέσα στον Απρίλη που ήταν φέτος ο μήνας που έφερε επιτέλους την Άνοιξη.



Μπήκαμε λοιπόν κι εμείς σε ανοιξιάτικο mood, κάναμε πολλά διαφορετικά μακιγιάζ και δοκιμάσαμε πολλά νέα προϊόντα. Ας δούμε όμως τα έξι πιο χρησιμοποιημένα και αγαπημένα του μήνα που κατάφεραν να μπουν σ’αυτό το post. (Όπως κατάλαβες, κλέψαμε λιγάκι αυτή τη φορά και ξεφύγαμε από το κλασικό μας top five.)


#1 Monoi de Tahiti, Lagoon Hair & Body Wash – Yves Rocher
Πρώτα θα σου μιλήσουμε για το πολυαγαπημένο μας αφρόλουτρο με το απίστευτο λουλουδάτο άρωμα γαρδένιας από την Yves Rocher. Κάνει το μπάνιο πραγματική απόλαυση και σε μεταφέρει σε ονειρικές παραλίες κάπου στην Πολυνησία με άμμο, πολύχρωμα λουλούδια και cocktails. έχουμε ήδη βάλει στη wish list μας το ξηρό λάδι και το body mist της σειράς.


#2 A Scent by Issey Miyake
Το a scent είναι ένα άρωμα που υπάρχει πάντα στη συλλογή μας και βγαίνει από το συρτάρι όταν θέλουμε να μυρίζουμε Άνοιξη. Είναι ένα ελαφρύ και αέρινο λουλουδένιο άρωμα με νότες από γιασεμί, υάκινθο, κέδρο και λεμόνι. Είναι κομψό, θηλυκό, φρέσκο και αισθησιακό. Το αγαπάμε!


#3 Elixir K Ultime, Versatile Beautifying Oil – Kerastase
Επόμενο αγαπημένο είναι ένα προϊόν για τα μαλλιά. Το elixir K Ultime της Kerastage είναι εμπλουτισμένο με ένα συνδυασμό τεσσάρων πολύτιμων ελαίων (έλαιο pracaxi, έλαιο argan, έλαιο καλαμποκιού και έλαιο καμέλιας) και προσφέρει θρέψη, αναδόμηση και εντυπωσιακή λάμψη. έχει υπέροχο, εκλεπτυσμένο άρωμα από νότες λουλουδιών, λεπτόρρευστη υφή και σύσταση που δεν βαραίνει τα μαλλιά. Από τη μέρα που αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε συστηματικά είδαμε τα μαλλιά μας ενυδατωμένα, πιο ανθεκτικά, απαλά και λαμπερά.



#4 DiorShow Maximizer, Lash Plumping Serum
Αυτό το προϊόν το έχουμε σε travel size συσκευασία, αλλά πραγματικά θα τρέξουμε να αγοράσουμε και τη full size. Είναι ουσιαστικά ένα προϊόν με διπλή δράση. Λειτουργεί σαν primer πριν από τη mascara και χαρίζει extra μήκος και όγκο. Είμασταν πολύ δύσπιστες και δεν περιμέναμε να δουλεύει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό χωρίς να δείχνει ψεύτικο και θα το λατρέψεις όσο κι εμείς αν οι βλεφαρίδες σου είναι κοντές ή αραιές. Ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν serum ενδυνάμωσης και βοηθά τις βλεφαρίδες να μεγαλώσουν. 




#5 Rouge Edition Velvet, 07 – Bourjois

Για τα συγκεκριμένα υγρά κραγιόν από τη Bourjois σου μιλήσαμε αναλυτικά εδώ. Η εξαιρετική απόδοση χρώματος, το matte αποτέλεσμα, η εντυπωσιακή σταθερότητα και διάρκεια και η ελαφριά, βελούδινη υφή τους τα κάνουν απλά ιδανικά. Η απόχρωση που επιλέγαμε σχεδόν καθημερινά μέσα στον Απρίλη είναι η 07, Nude-ist, μία nude απόχρωση πολύ κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών, που τα κάνει να φαίνονται ζουμερά και καλοσχηματισμένα, ενώ ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.


#6 Rich Color Nail Lacquer, No 14 – Golden Rose
Μέσα στον Απρίλη πάθαμε μία εμμονή με τα βερνίκια νυχιών της σειράς Rich Color από τη Golden Rose. Έχουν τέλεια απόδοση χρώματος, φόρμουλα μακράς διάρκειας, φαρδύ πινέλο για εύκολη εφαρμογή και είναι οικονομικότατα. Τι άλλο να ζητήσεις; Η απόχρωση που φορέσαμε περισσότερο είναι η Νο 14, ένα υπέροχο εντυπωσιακό μωβ-βιολετί. Είναι η απόχρωση που πρέπει να δοκιμάσεις αν θέλεις τα νύχια σου να τραβάνε τα βλέμματα.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς για το μήνα που μας πέρασε. Όπως πάντα όμως πρέπει να αναφέρουμε και δύο non-beauty αγαπημένα.


#7 Αγαπημένο αντικείμενο για τον Απρίλιο είναι η χειροποίητη θήκη Alice and the Rabbit για το κινητό από τα Cels deconails. Λατρεύουμε την ‘Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων’ κι έτσι ο έρωτας με την πρώτη ματιά ήταν μοιραίος. Διαλέξαμε τη λευκή εκδοχή με ροζ strass και glitter. Είναι απλά μοναδική.


#8 Και για το τέλος αφήσαμε την αγαπημένη σειρά για το μήνα Απρίλιο που είναι η Criminal Minds. Η σειρά ξεκίνησε το 2005 και σήμερα βρισκόμαστε στη δέκατη season! Αν δεν την ξέρεις ήδη, να σου πούμε ότι η σειρά ασχολείται με τις υποθέσεις μίας ομάδας εγκληματολόγων που μελετούν τη συμπεριφορά και την ψυχολογία εγκληματιών, προσπαθώντας να προβλέψουν τις κινήσεις τους και φυσικά να τους πιάσουν. Αν σου αρέσουν οι κλασικές αστυνομικές σειρές με λίγο από ψυχολογία, περιπέτεια και ένταση, πρέπει να της ρίξεις μια ματιά.

Εσύ ποιο προϊόν, φαγητό, αντικείμενο, σειρά αγάπησες το μήνα που μας πέρασε και θέλεις να μας το προτείνεις; Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα δικά μας αγαπημένα; Πως σου φάνηκε;

Μέχρι το επόμενο post

4 σχόλια:

  1. Ολα τα αγαπημενα σας ειναι ενα κι ενα! Το nude-ist της Bourjois και το 14 της Golden Rose τα εχω κι εγω και τα υπεραγαπω. Το lash primer της Dior φαινεται ενδιαφερον, θα το ψαξω σιγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα, το 14 από Golden Rose δεν το έχουμε δοκιμάσει και τώρα που το λες πρέπει! Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design