19.3.15

Red and Sparkly Giveaway: The Winner's Review!

Σήμερα φιλοξενούμε στη Wonderland ένα guest post και είμαστε πολύ χαρούμενες γι’αυτό. Η νικήτρια του “Red and Sparkly Giveaway”, η γλυκιά Ελένη του Tickle me Pink δοκίμασε τα προϊόντα που κέρδισε και μας έγραψε τη γνώμη της. Εμείς την ευχαριστούμε πολύ, σου στέλνουμε τα φιλιά μας και σε αφήνουμε να απολαύσεις την άποψη και της φωτογραφίες της Ελένης.



Γεια σας κορίτσια,
είχα την τύχη να κερδίσω στον όμορφο διαγωνισμό “Red and Sparkly” των κοριτσιών και έχω τη χαρά να με φιλοξενούν σήμερα στο blog τους . Το δώρο, όπως όλες θυμάστε, ήταν ένα κομψό νεσεσέρ με πέντε ΝΥΧ προϊόντα, όλα προσεκτικά διαλεγμένα. Ήταν πραγματικά ένα Red and Sparkly πακέτο! Ας τα δούμε όμως λίγο πιο προσεκτικά, ένα ένα.



Butter Lipstick in Big Cherry:Το πρώτο καλούδι που έκανα swatch μαντεύετε όλες φαντάζομαι ποιο ήταν. Ναι, το κραγιόν! Είχα διαβάσει τόσες πολλές φορές για τα Butter κραγιόν των ΝΥΧ και δεν είχε τύχει μέχρι στιγμής να δοκιμάσω κάποιο. Όταν το φόρεσα, ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Από τις πιο ωραίες υφές που έχω δοκιμάσει , ένα κραγιόν που πραγματικά χαίρεσαι να έχεις στα χείλη σου. Το χρώμα του, ένα έντονο κερασί, απλά το λάτρεψα. Το φόρεσα πολλές φορές και μπορώ να πω με σιγουριά πως, αν και ενυδατικό, έμεινε στα χείλη μου αξιοπρεπώς για 4-5 ώρες. Όταν το σέταρα με μολύβι κράτησε ακόμη περισσότερο.



Chunky Dunk Hydrating Lippie in Cherry SmashΧμμ... Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξα ποτέ μεγάλη φαν αυτού του είδους , βλέπω όμως πως πάρα πολλές εταιρείες έχουν παρόμοια στις συλλογές τους, επομένως ανήκω στη μειοψηφία. Εξαιρετικά ενυδατικό, με απαλό κόκκινο χρώμα (ανάλογα το χρώμα των χειλιών σας φαίνεται λίιιγο πιο έντονο ή άτονο). Μια από τις πρώτες σκέψεις που έκανα όταν το πρωτόπιασα ήταν που θα βρω τόσο μεγάλη ξύστρα. Ευτυχώς είναι μηχανικό. Δε θα το χρησιμοποιήσω σε κάποια έξοδο μου για καφέ, νομίζω πως είναι το πλέον κατάλληλο για γυμναστήριο. Λίγο απαλό χρώμα στα χείλη και μια ΒΒ και πας να γυμναστείς με άλλον αέρα.


Hot Singles Eyeshadow in Fancy That SeductionΟι σκιές των ΝΥΧ είναι γνωστές για την πολύ καλή τους απόδοση και αυτό σε συνδυασμό με την καλή τους τιμή τις κάνει μια πολύ καλή επιλογή. Η συγκεκριμένη σκιά έχει ένα μπρονζέ χρώμα με μια υποψία glitter. Μέχρι στιγμής το συνδύασα με πράσινο αλλά πάλι το μυαλό ονειρεύεται καλοκαιρινά μοχίτο και τιρκουάζ χρώμα. Η σκιά κράτησε μέχρι το ντεμακιγιάζ. Μικρή αλλά πολύ γλυκιά λεπτομέρεια, το φιογκάκι στο κλείσιμο της συσκευασίας. Να σημειώσω εδώ πως η συσκευασία ανοίγει εύκολα, έχω χαλάσει άπειρες φορές τα νύχια μου με σκιές που δεν έλεγαν να ανοίξουν.



Jumbo Eye Pencil in GoldΤο λ α τ ρ ε ύ ω! Γενικά όλα αυτά τα μολύβια της ΝΥΧ τα αγαπώ πολύ (όσες δεν έχετε το Milk σας το προτείνω δίχως κανένα δισταγμό). Εξαιρετική διάρκεια, πολύ ωραία υφή, εφαρμόζεται και δουλεύεται εύκολα, ακόμη και με τα δάχτυλα. Το χρησιμοποίησα σαν βάση σκιάς σε μακιγιάζ με γήινους τόνους και μου άρεσε πολύ αλλά ονειρεύομαι το καλοκαίρι, να το χρησιμοποιήσω με τιρκουάζ μολύβι και μάσκαρα. Σαν χρώμα δε θα το έλεγα καθαρό χρυσό, έχει αρκετό πορτοκαλί αλλά νομίζω πως είναι ένα καλό dupe του Urban Decay Lit.


Girls Nail Polish in SparΤι πιο sparkly από ένα βερνίκι glitter? Μόλις εξοικειωθείς λίγο με το σωστό τρόπο αφαίρεσης του (μούλιασμα σε βαμβάκι με καθαρό ασετόν) ανακαλύπτεις πως δεν νοείται nail art χωρίς τη λάμψη που χαρίζει το glitter. Το χρησιμοποίησα πάνω από μωβ και από μπλε και έδωσε μια άλλη διάσταση στο χρώμα, με μια απλή κίνηση το μανικιούρ μου πήρε ένα glam χαρακτήρα. Νομίζω πως θα είναι και ωραίο μαζί με ροζ. Όπως όλα τα βερνίκια της ΝΥΧ, στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα.
Αυτό ήταν το μικρό μου review για τα πέντε ΝΥΧ προϊόντα που δοκίμασα. Υπήρχε και ένα έκτο δωράκι, το νεσεσέρ, το οποίο όμως χάρηκα μόνο όση ώρα έβγαζα τις φωτογραφίες. Η δεσποινίδα του σπιτιού το κληρονόμησε με συνοπτικές διαδικασίες και ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τα βάλει κανείς με αποφασισμένη εντεκάχρονη.Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τα κορίτσια του Our Beauty Wonderland για το δώρο και την φιλοξενία τους και να τους ευχηθώ να έχουν πάντα ωραίες εμπνεύσεις και να μας κρατάνε συντροφιά με τις αναρτήσεις τους.

4 σχόλια:

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design