9.2.15

Another Pharmacy Haul!

Ξέρεις πως αγαπάμε αρκετές εταιρείες φαρμακευτικών καλλυντικών και με τα online φαρμακεία και τις προσφορές τους πλέον είναι ακόμη πιο εύκολο να έχουμε κάποια από αυτά στη συλλογή μας ή τη ρουτίνα μας.



Κάναμε λοιπόν μία μικρή παραγγελία αυτή τη φορά από το Pharmacydiscount.gr γιατί βρήκαμε τα πραγματάκια που ψάχναμε σε πολύ καλές τιμές. Πάμε λοιπόν να σου δείξαμε τι διαλέξαμε.


Το πρώτο προϊόν που διαλέξαμε είναι ένα προϊόν που έχουμε αγοράσει ξανά και ξανά, το έχουμε τεστάρει και το εμπιστευόμαστε. Είναι το Intimate από την Apivita, ένα απαλό καθημερινό gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι και πρόπολη. 


Επόμενη επιλογή μας είναι ένα προϊόν για το οποίο έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά, αλλά δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα και αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα. Είναι το Facial Scrub από τη Frezyderm. Είναι ένα απαλό απολεπιστικό gel με κόκκους jojoba, εκχύλισμα σύκου και υαλουρονικό οξύ. 


Τελειώνοντας την τονωτική lotion της Fresh Line που δοκιμάζαμε αυτό τον καιρό αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και διαλέξαμε την Purete Thermal Refreshing Lotion από τη Vichy. Είναι μία lotion χωρίς οινόπνευμα που υπόσχεται δέρμα λαμπερό και αναζωογονημένο.


Τέλος, διαλέξαμε ένα προϊόν που, αν και έχει προκαλέσει αντιφατικές απόψεις, ήταν στη wish list μας εδώ και πολύ καιρό. Έπρεπε λοιπόν αν το δοκιμάσουμε για να σχηματίσουμε τη δική μας γνώμη. Είναι το ‘ελιξίριο ομορφιάς’ Eau de Beaute από την Caudalie. Έχει αρκετές χρήσεις και υπόσχεται πολλά. Εμείς απλά ανυπομονούμε.

Αυτές είναι λοιπόν οι τελευταίες μας αγορές. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Γράψε μας τη γνώμη σου στα σχόλια. Μην ξεχάσεις να μας πεις και ποια είναι η δική σου τελευταία αγορά και φυσικά ποιο είναι το προϊόν στην κορυφή της wish list σου τώρα.

Μέχρι το επόμενο post


21 σχόλια:

  1. αυτο το νερακι της caudalie πρεπει να γινει δικο μου!μεγια κοριτσια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το προιον για την ευαισθητη περιοχη ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο. το scrub για το προβλημα ειναι πολυ καλο, αλλα εγω επιμενω σε apivita. καλοφορετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω όλα όσα αγόρασες εκτός από το προϊόν της Vichy. Το intimate από την apivita δεν το αλλάζω με τίποτα και το scrub της frezyderm είναι μεγάλη αγάπη! Προς το παρόν το χρησιμοποιώ συστηματικά και δε θέλω να το αλλάξω! Φιλιά Μικέλα από http://mikelasbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρόμαστε που σου αρέσουν οι επιλογές μας. Σημαίνει ότι θα τις ευχαριστηθούμε κι εμείς. Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Με γεια!Το ελιξίριο της Caudalie προσωπικά το λατρεύω,το χρησιμοποιούσα καθημερινά όλο το καλοκαίρι και ένιωθα να δροσίζει να αναζωογονεί και να δίνει λάμψη στο δέρμα μου.Το χειμώνα το έβαλα στην άκρη,δεν ξέρω γιατί μάλλον το συνδύασα με ζέστη..Το scrub της frezyderm θα το πάρω κι εγώ τώρα που τελειώνει το άλλο που έχω,πείτε μας τη γνώμη σας όταν το δοκιμάσετε..Καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά θα σας πούμε τη γνώμη μας για όλα μόλις τα δοκιμάσουμε αρκετά. Για το νεράκι της Caudalie έχουμε ακούσει τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια. Θα δούμε λοιπόν... :)

      Διαγραφή
  5. To scrub από Frezyderm πρέπει κάποια στιγμή να το δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω, αλλά θέλω να δω σίγουρα review για το scrub! :)
    Πολλά Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνεται να το ζητήσεις και να μη στο ετοιμάσουμε; Έρχεται σύντομα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά αλλά ήθελα το scrub από frezyderm. Την εμπιστεύομαι πάρα πολύ και όλα μου τα προϊόντα για το πρόσωπό είναι από αυτή την εταιρία. Παρήγγειλα ένα άλλο scrub από αυτούς, όταν μου τελειώσει όμως θα πάρω και αυτό ^^. χαχα! Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις τόσο δίκιο για τη Frezyderm. Εμείς έχουμε επόμενο στη wishlist το eye balm τους.

      Διαγραφή
  8. Με γεια όλα! Το φαρμακείο αυτό το αγαπώ, έχει εξαιρετικές τιμές!! Αυτό το καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή χρησιμοποιώ και εγώ τώρα και μου αρέσει πολύ, θα το ξαναπάρω σύντομα! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά πολύ καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση και δειγματάκια για δοκιμή. Μας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Το καθαριστικό της Apivita υπάρχει μόνιμα στο μπάνιο μας πλέον.

      Διαγραφή
  9. με γεια!!!λατρευω τις ηλεκτρονικές αγορές από φαρμακεία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είχα δοκιμάσει μια φορά τη λοσιόν και μου άρεσε αρκετά! Ελπίζω να άρεσε και σε εσάς! Με γεια σας κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design