3.1.15

Empties - December 2014!

Έφτασε και πάλι η ώρα να αδειάσει η σακουλίτσα με τα empties μας στο τραπέζι και να σου πούμε την ολοκληρωμένη πια γνώμη μας για τα προϊόντα που τελειώσαμε μέσα στον προηγούμενο μήνα.



Κλασικά, όπως ήδη θα φαντάζεσαι, δεν είναι λίγα, γι’αυτό πάρε το καφεδάκι σου και ξεκινάμε.

Johnsons Baby Shampoo
Είναι η εκδοχή του με χαμομήλι για απαλά λαμπερά μαλλάκια σε μωρουδένια κεφαλάκια. Εμείς δεν λουστήκαμε με αυτό, αλλά το χρησιμοποιήσαμε για το μπάνιο των πινέλων μας και είναι πραγματικά ότι πρέπει. Τα καθαρίζει καλά, ενώ τα αφήνει απαλά και με ένα ελαφρύ όμορφο άρωμα.

Express Gold with Bilberry - Apivita
Χρησιμοποιήσαμε και τη νέα κρέμα απολέπισης για λάμψη με μύρτιλλο από την Apivita. Περιέχει λεπτούς κόκκους αμυγδάλου, jojoba, λεβάντα, μέλι και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και τριαντάφυλλου. Η απολέπιση που προσφέρει είναι αρκετά ήπια. Ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα και την αφήνει λεία, λαμπερή και απαλή.

Eye MakeUp Removing Pads - Sephora
Το κουτάκι περιείχε 30 δίσκους ντεμακιγιάζ εμποτισμένους με υγρό ντεμακιγιάζ και μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα για διακοπές και ταξίδια, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τα βολευτήκαμε αρκετά. Αφαιρούν σχετικά αποτελεσματικά το μακιγιάζ, αλλά μυρίζουν πολύ πολύ άσχημα κι έτσι χρησιμοποιήσαμε ένα δύο στις διακοπές και τα υπόλοιπα τα ξεχάσαμε σε ένα συρτάρι μέχρι που τελικά μάλλον έληξαν και τώρα μυρίζουν ακόμη χειρότερα (χιχι!)

Nutritive Eye MakeUp Remover - Bioten
Άλλο ένα προϊόν που θα πετάξουμε χωρίς να έχει τελειώσει. Είναι η lotion ντεμακιγιάζ ματιών με πρωτεΐνες βαμβακιού και βιταμίνη B5 από τη Bioten. Όσο και αν αγαπάμε τη Bioten, το συγκεκριμένο προϊόν είναι αλήθεια απογοητευτικό γιατί απλά δεν απομακρύνει αποτελεσματικά ούτε το απλό μακιγιάζ. Έτσι λοιπόν φεύγει για τα σκουπίδια.

Sun Glow, Matt Bronzing Powder - Catrice
Τελειώσαμε και ένα bronzer της Catrice που μας άρεσε αρκετά. Είναι το 020, deep bronze και έχει matte αποτέλεσμα που το κάνει ιδανικό για κοψίματα. 

Vanilla Hand Cream - Fresh Line
Από το fresh beauty bar της Fresh Line τελειώσαμε ένα βαζάκι κρέμα χεριών βανίλια που περισσότερο θέλεις να τη φας παρά να τη βάλεις στα χέρια σου. Μυρίζει γλυκά. Θέλει μερικά λεπτά για να απορροφηθεί πλήρως, αλλά είναι πολύ ενυδατική.

Mango&Peach, Body Splash - Fruits of the World
Ένα body splash με λίγο ξινή φρουτένια μυρωδιά μάνγκο-ροδάκινο. Ήταν σε ένα set δώρου και δεν νομίζουμε πως θα το ξαναπροτιμήσουμε.

24 h Balancing Face Cream - Red Water
Μία από τις κρέμες προσώπου που τελειώσαμε είναι η 24ωρη ρυθμιστική κρέμα προσώπου με ρόδι από τη Red Water. Έχει πολύ ευχάριστο άρωμα που θυμίζει καθαριότητα και φρεσκάδα και είναι πολύ ενυδατική. Στη λιπαρή επιδερμίδα όμως είναι αρκετά βαριά κι έτσι τη χρησιμοποιήσαμε μόνο βράδυ.

Azulene Mask - Karaver
Χρησιμοποιήσαμε και μία μάσκα προσώπου με αζουλένιο, εκχύλισμα χαμομηλιού και υαλουρονικό οξύ. Αναζωογονεί, καταπραΰνει και ενυδατώνει έντονα την κουρασμένη επιδερμίδα και αφήνει το πρόσωπο φρέσκο, απαλό και φωτεινό.

Clear Skin Cleansing Lotion, Specifics - Seventeen
Είναι η lotion καθαρισμού της σειράς Clear Skin Specifics για λιπαρά δέρματα από τη Seventeen και μας άρεσε πολύ. Βασικό συστατικό της είναι το έλαιο τεϊόδεντρου και έχει πολύ έντονη τη μυρωδιά του. Καθαρίζει και βοηθά στη σύσφιξη των πόρων, ενώ έχει και αντιβακτηριδιακή δράση. Αφήνει στο πρόσωπο μία πολύ ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

Pure Pampering Nourishing Lotion - Dove
Τελειώσαμε και τη lotion σώματος από την Pure Pampering σειρά της Dove με θρεπτικό βούτυρο καριτέ και ζεστό, κρεμώδες άρωμα βανίλιας. Αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο και το άρωμά της είναι τοοοοοόσο χαλαρωτικό.

Hand Cream - Panthenol Extra
Άλλη μία κρεμούλα χεριών με βιταμίνη Β5 και ουρία τελείωσε. Ήταν αυτή που είχαμε στο νεσεσέρ της τσάντας μας γι’αυτό και η τόσο χάλια συσκευασία. Έχει ουδέτερο άρωμα και είναι αρκετά ενυδατική, τίποτα πολύ ιδιαίτερο όμως.

Arabian Glow Bronzing Pearls - Avon
Αποχαιρετάμε τις κλασικές πλέον bronzing πέρλες από την Avon. Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα που δίνουν είναι πολύ όμορφο, ειδικά το καλοκαίρι που θέλουμε ένα πιο ηλιοκαμένο look. Τις έχουμε όμως πολύ πολύ καιρό και σίγουρα έχουν περάσει την ημερομηνία λήξης τους. 

Mango&Peach Shower Gel - Fruits of the World
Είναι το δεύτερο κομμάτι του gift set μαζί με το body splash που σου δείξαμε νωρίτερα. Όπως και το body splash δεν μας άρεσε ιδιαίτερα και δεν θα το αναζητήσουμε ξανά.

Mascara Shade 7 - MUA
Αυτό είναι ένα από τα προϊόντα που ξεθάβεις από το συρτάρι σου και αναρωτιέσαι ‘Γιατί το αγόρασα;’ Είναι λοιπόν μία ροζ φουξ μάσκαρα από την MUA. Έχει μέτρια απόδοση χρώματος και άθλιο βουρτσάκι. Νομίζω ότι την είχαμε χρησιμοποιήσει σε κάποιο αποκριάτικο look και αυτό ήταν όλο.

Cotton Pads - Pom Pon & Soft Facial Cleansing Sponge - The Body Shop
Τελειώσαμε ένα ακόμη πακέτο 120 δίσκων ντεμακιγιάζ από την Pom Pon που ναι, είναι οι αγαπημένοι μας τελικά. Και επίσης ανακαλύψαμε και ένα μικρό θησαυρό, το σφουγγαράκι καθαρισμού προσώπου από τη The Body Shop. Είναι πολύ απαλό και ταυτόχρονα πολύ απορροφητικό. Το έχουμε βολευτεί πραγματικά πολύ. 

Deep Pore Brush Head - Clarisonic
Και μιας και μιλάμε για καθαρισμό προσώπου, αποχαιρετάμε και την παλιά μας κεφαλή Clarisonic. Χρησιμοποιούμε αυτή για τις επιδερμίδες με διεσταλμένους πόρους. Το αγαπάμε το Clarisonic απλά. Δες το εδώ με κάθε λεπτομέρεια.

Lotus Fiber Mask - Sephora
Δοκιμάσαμε και μία ακόμη από τις υφασμάτινες μάσκες των Sephora, αυτή με το εκχύλισμα λωτού με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Μας αρέσουν πολύ οι fiber masks γιατί είναι γρήγορες και εύκολες. Δεν θα σου πούμε όμως περισσότερα γιατί σου ετοιμάσουμε αναλυτικότατη παρουσίαση αφού τις δοκιμάσουμε όλες. 

Soap Bars - Papoutsanis
Με τα κλασικά σαπουνάκια του Παπουτσάνη έχουμε γίνει μάλλον γραφικές, αφού δεν υπάρχει empties post μας χωρίς αυτά. Το Δεκέμβρη λοιπόν τελειώσαμε ένα Καραβάκι, τύπου Μασσαλίας και το αγαπημένο μας Musk με άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης από τη σειρά Aromatics. Αγαπάμε σαπουνάκια Παπουτσάνης.

Mesolift Serum - Lierac
Τελειώσαμε μία travel size συσκευασία του ορού λάμψης Mesolift από τη Lierac. Είναι πλούσιος σε βιταμίνες και βασικά συστατικά του είναι το εκχύλισμα σαγκουίνι και το υαλουρονικό οξύ. Έχει άρωμα που θυμίζει εσπεριδοειδή. Ανανεώνει την κουρασμένη επιδερμίδα και την κάνει να δείχνει πιο λαμπερή και φωτεινή. 

Lipstick (in Halle) - Jane Iredale
Αυτό πονάει λιγάκι. Το Halle της Jane Iredale έρχεται σε πανέμορφη, κομψή χρυσή συσκευασία, έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και είναι πολύ ενυδατικό. Όμως έλιωσε και κόλλησε πάνω στη συσκευασία και μπλιάχ. Bye bye!

Smokey Eye Mascara - Bobbi Brown
Τελείωσε και μία travel size μάσκαρα από Bobbi Brown. για όσο καιρό μας κράτησε ήταν πραγματικά η μόνη μάσκαρα που χρησιμοποιούσαμε. Έχει μεγάλο τρίχινο βουρτσάκι και προσφέρει όγκο, αλλά και καλό διαχωρισμό. σίγουρα θα την αναζητήσουμε και σε full size

Pro Liner (Black Black) - Seventeen
Είναι ένα μαύρο υγρό eyeliner από τη Seventeen που δεν το βολευτήκαμε αρκετά. Έχει πολύ έντονο μαύρο χρώμα, αλλά πολύ ρευστή σύνθεση και θέλει λίγο παραπάνω χρόνο να στεγνώσει. Το applicator του είναι ένα βουρτσάκι που δεν το βρήκαμε τόσο πρακτικό όσο τα πινελάκια. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Anti-Wrinkle& Firming Eye Cream - Exelia
Τελειώσαμε μία κρέμα ματιών από την Exelia σε travel size. Είναι συσφικτική και αντιρυτιδική. Δεν είδαμε κάποιο εμφανές αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα ενυδάτωνε αποτελεσματικά την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Liquid Eyeliner (Brown) - Lavera
Τελειώσαμε ένα ακόμη υγρό eyeliner από τη Lavera αυτή τη φορά σε καφέ απόχρωση. Μας άρεσε αρκετά. Έχει πολύ λεπτόρρευστη σύνθεση και πολύ λεπτό εύχρηστο τρίχινο πινελάκι που θα σε βολέψει αν σου αρέσουν κυρίως οι λεπτές γραμμές. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και ικανοποιητικότατη διάρκεια. 

Dancefloor Dive (Diamond) Eyeliner - Avon
Άλλο ένα eyeliner που παίρνει το δρόμο για τα σκουπίδια. Δεν τελείωσε, αλλά το έχουμε πολύ πολύ καιρό. Είναι μία γιορτινή ασημί απόχρωση με shimmer και έχει λεπτό τρίχινο πινελάκι. 

Dry Shampoo - Girlz Only
Τελειώσαμε και δύο ξηρά σαμπουάν από τη Girlz Only, το Dawn till Dusk και αυτό που είναι κατάλληλο για σκούρα καστανά μαλλιά. Ξέρεις πως είμαστε πολύ ικανοποιημένες και γι’αυτό τα αγοράζουμε ξανά και ξανά. Βέβαια τα έχουμε πει, είναι για μας λύση ανάγκης. Από τα δύο, μας άρεσε περισσότερο αυτό για τα καστανά μαλλιά. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικότερα την άποψή μας εδώ.

Coconut Foam Bath - Ventus
Τελειώσαμε και ένα αφρόλουτρο από τη Ventus με άρωμα καρύδα. Μυρίζει όμορφα, κάνει πλούσιο αφρό και μας άρεσε αρκετά.

Basis Sensitiv Αποσμητικό - Lavera
Τελειώσαμε και ένα roll-on αποσμητικό από τη Lavera με βιολογική καλέντουλα και βιολογική αλόη. Δεν περιέχει αλουμίνια και οινόπνευμα. Είναι αρκετά αποτελεσματικό και τα άρωμά του θυμίζει λεμονάκι. 

Stress Protect Αποσμητικό - Nivea
Ξέρεις τα roll-on αποσμητικά δεν είναι τα αγαπημένα μας, συνήθως προτιμούμε τα spray, αλλά αυτό θα το αναζητήσουμε ξανά χωρίς αμφιβολία. Μυρίζει φρέσκα και δροσερά, δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ για να στεγνώσει και είναι απίστευτα αποτελεσματικό. Πραγματικά μας ενθουσίασε.

100% Coconut Oil - Cococare
Τελείωσε και ένα βαζάκι 100% αγνό λάδι καρύδας. Ξέρεις πως του έχουμε αδυναμία. Σίγουρα θα το παραγγείλουμε ξανά. Το χρησιμοποιούμε σε μάσκες προσώπου και μαλλιών, για ενυδάτωση σε ξηρά σημεία του σώματος, ακόμη και για ντεμακιγιάζ. Αν δεν το έχεις προσθέσει ακόμη με κάποιο τρόπο στη beauty ρουτίνα σου, πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις.

Ενυδατικό Serum - Panthenols
Τελειώσαμε έναν ακόμη (πρέπει να είναι ο τρίτος) ενισχυμένο ενυδατικό ορό προσώπου και ματιών από την Panthenols. Είναι πραγματικά ένας από τους αγαπημένους μας. Ενυδατώνει άμεσα χωρίς να είναι καθόλου λιπαρός και αφήνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή και ελαστική. Έχει και όμορφο διακριτικό άρωμα φρεσκάδας.

Kajal Eye Pencil - MD
Αποχαιρετάμε και ένα μολυβάκι ματιών σε πράσινη λαδί απόχρωση από την MD. Έχει καλή απόδοση και διάρκεια και όπως βλέπεις το κάναμε αρκετά μικρούλι, αλλά παρατηρήσαμε ότι έχουμε πολυυυύ καιρό να το χρησιμοποιήσουμε κι έτσι πάνω στην εκκαθάριση bye bye.

Express Nail - Victoria
Το δρόμο του προς τα σκουπίδια βρήκε και αυτό το ξεβαφτικό νυχιών με σφουγγαράκι από τη Victoria. Ξέρεις από αυτά που το σφουγγαράκι είναι εμποτισμένο με ξεβαφτικό υγρό, βάζεις μέσα ένα ένα τα δάχτυλά σου και τα περιστρέφεις πάνω στο σφουγγαράκι μέχρι αν αφαιρεθεί το χρώμα. Αφαιρεί κάθε βερνίκι. Είναι αρκετά βολικό και πολύ οικονομικό. Το μόνο κακό είναι πως αν το χρησιμοποιήσεις σε ένα σκούρο βερνίκι, μπορεί να ποτίσει χρώμα και μετά να λερώνει τα δάχτυλά σου.

Κρέμα Τριαντάφυλλο - My Handmade Beauty by Dimitra Goula
Τελειώσαμε μία κρέμα προσώπου και ματιών από τις χειροποίητες δημιουργίες ομορφιάς της Δήμητρας Γούλα. Περιέχει κερί μέλισσας, πρόπολη, αλόη, βιταμίνη Ε, calendula και jojoba. Έχει ανάλαφρη υφή και υπέροχα ενυδατική αίσθηση, ενώ έχει επίσης το ωραιότερο άρωμα τριαντάφυλλο ever!


Perfect Harmony Eyes - Seventeen
Ήρθε η ώρα να πετάξουμε κα δύο τριπλέτες σκιών από τη Seventeen. Είναι η Νο37, Very Blueberry και η Νο23, Siren Queen. Έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Είναι όμως στη συλλογή μας εδώ και αρκετά χρόνια, έχουν σίγουρα λήξει κι έτσι ήρθε η ώρα να τις αποχωριστούμε. 

Αυτά είναι λοιπόν τα δικά μας beauty σκουπιδάκια για το μήνα που πέρασε. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Περιμένουμε τα σχόλιά σου.

Μέχρι το επόμενο post




6 σχόλια:

  1. Εντάξει, χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που πέταξε τα sephora pads χωρίς νσ τα χρησιμοποιησει! Το lierac πρέπει να το πάρω!
    Περάστε αν θέλετε από το blog μου, έχω αγγλικό giveaway!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Μα δεν μυρίζουν απαίσια; Έχουμε ήδη ανακαλύψει το blog σου και φυσικά έχουμε πάρει μέρος και στο διαγωνισμό σου (μια αδυναμία στην Αγγλία την έχουμε!)

      Διαγραφή
  2. Τι να πρωτοσχολιασω κορίτσια! Μου αρεσαν οι περιγραφες σας είτε θετικές είτε αρνητικές! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο μου αρέσουν τα empties!!!!!!! παιρνεις τοσες πολλες ιδεές και προτάσεις μαζεμένες!!!!!! ευχαριστούμε πολυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς τρελαινόμαστε να διαβάζουμε empties posts. Σ'ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design