29.12.14

One More Small Haul!

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα ακόμη μικρό haul post για εσένα που ψάχνεις ακόμη και τώρα (είναι τελευταία στιγμή, παραδέξου το) τα δώρα της Πρωτοχρονιάς.




Περάσαμε λοιπόν από το Beauty Town και πήραμε δωράκια στον εαυτό μας τρία μόνο πραγματάκια που είχαμε πολύ καιρό στη wish list και έπρεπε να αποκτήσουμε πριν φύγει το 2014.


Το πρώτο προϊόν που επιλέξαμε είναι το Uniq One, μία θεραπεία μαλλιών από τη Revlon. Υπόσχεται πως έχει δέκα διαφορετικές δράσεις: επιδιορθώνει τα φθαρμένα μαλλιά και αποτρέπει το σχηματισμό ψαλίδας, χαρίζει λάμψη και απαλότητα και ελέγχει το φριζάρισμα, προστατεύει από τη θερμότητα, αλλά και από τις UVA και UVB ακτινοβολίες, βοηθά στη διατήρηση τόσο του χρώματος, όσο και του χτενίσματος, διευκολύνει το ξεμπέρδεμα και δίνει όγκο. Διαλέξαμε αυτό με το άρωμα καρύδα, που απλά μυρίζει καλοκαιρινές διακοπές.


Με την επόμενη επιλογή μας μένουμε στο θέμα των μαλλιών, που όπως θα έχεις καταλάβει μας έχει γίνει εμμονή τον τελευταίο καιρό. Διαλέξαμε λοιπόν το Innova Glamorous Oil Finishing Treatment της Indola. Είναι ένα λαδάκι/θεραπεία που επίσης υπόσχεται λεία λαμπερά μαλλιά, καταπολέμηση της ψαλίδας και άμεση μεταμόρφωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.




Αλλά γίνεται να φύγεις από το Beauty Town χωρίς ένα προϊόν μακιγιάζ; Διαλέξαμε λοιπόν την εδώ και καιρό wish listed τριπλή παλετίτσα της WetnWild, Knock on Wood. Περιέχει τρεις φυσικές ροζοκαφέ αποχρώσεις με ελάχιστο shimmer, τέλειες για ένα καθημερινό μακιγιάζ και όχι μόνο. Όσο για την απόδοση και τη διάρκειά τους είναι απλά εξαιρετικές.

Αυτά είναι λοιπόν τα πραγματάκια που διαλέξαμε εμείς αυτή τη φορά. Εσύ ποια προϊόντα της wish list σου για το 2014 δεν έχεις αποκτήσει ακόμα;

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. Δεν έχω αποκτήσει ακόμη κάποιες παλετούλες από MUA που έβαλα στο μάτι και είναι νέες, όπως επίσης θέλω να πάρω από Sleek την oh so Special palette και το face form -fair .....τα οποία θα μεταφερθούν για την νέα χρονιά δυστυχώς, γιατί προηγήθηκαν άλλα!!!!! Αλλά την knock on Wood την πηρα αρχες του χρόνου φέτος και δεν το μετάνιωσα καθόλου, είναι φανταστική!!!! Με γεια σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Σου ευχόμαστε να αποκτήσεις τα πραγματάκια από Sleek γιατί είναι όντως τέλεια. Νέες παλέτες από MUA, ε; Έχουμε καιρό να τσεκάρουμε το site της και μάλλον πρέπει.

      Διαγραφή
  2. Τι τιμούλα έχει το revlon; Φαίνεται ενδιαφέρον και εννοείται ότι περιμένω τη γνώμη σας αν κάνει δουλειά, αν βαραίνει/λαδώνει τα μαλλιά κτλ. Η παλέτα της wnw πολύ όμορφη! :) Με γεια!! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρήκαμε 14 ευρώ. Φυσικά θα σας ενημερώσουμε γα τα αποτελέσματα. Προς το παρόν μπορούμε μόνο να πούμε πως μυρίζει τέλεια. Η παλέτα είναι ιδανική για καθημερινό μακιγιάζ. Ευχαριστούμε! Φιλιά!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design