5.12.14

Empties - November 2014!

Το Νοέμβρη που μόλις μας άφησε τον αγαπήσαμε πολύ. Ήταν ένας πολύ όμορφος μήνας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν χαιρόμαστε απίστευτα που μπήκαμε επιτέλους στο Δεκέμβρη και έχουμε μπει πλέον σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα.



Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε παρέα τα beauty ‘σκουπίδια’ του Νοεμβρίου, όλα όσα χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους και να σου πούμε την ολοκληρωμένη γνώμη μας γι’αυτά για να φύγουν για την ανακύκλωση.

Cranberry Choc Body Lotion - Fruttini
Τελειώσαμε μία lotion σώματος από τη Fruttini με υπέροχο χειμωνιάτικο άρωμα σοκολάτας και cranberry. Η μυρωδιά του σε βάζει σε πειρασμό να το φας. Έχει αρκετά λεπτόρρευστη υφή και απορροφάται σχετικά εύκολα, αφήνοντας το δέρμα ικανοποιητικά ενυδατωμένο.

Chocolate Dream Hand Cream - Oriflame
Και μένοντας σε αρώματα σοκολάτας, έχουμε να σου δείξουμε την πιο σοκολατένια κρέμα χεριών ever! H Chocolate Dream από την Oriflame μυρίζει σαν λιωμένη σοκολάτα και περιποιείται τα χέρια, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα. 

Οδοντόκρεμα AIM White System
Είναι μία οδοντόκρεμα που υποστηρίζει πως σε δύο εβδομάδες προσφέρει ορατά λευκότερα δόντια και αφαιρεί τους επιφανειακούς λεκέδες. Σίγουρα έχει ευχάριστη γεύση και αφήνει δροσερή αναπνοή, αλλά δεν παρατηρήσαμε κάποιο λευκαντικό αποτέλεσμα.

Mild Cleanser - Panthenol Extra
Είναι ένα ιδιαίτερα απαλό καθαριστικό χωρίς σαπούνι που χρησιμοποιήσαμε για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Περιέχει χαμομήλι και έχει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει διακριτικό άρωμα και μας άρεσε αρκετά.

Wet Towels - Softline Fresher
Τελειώσαμε και ένα ακόμη πακέτο υγρά μωρομάντηλα. Χωρίς parabens και οινόπνευμα, με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα Aloe Vera. Τα χρησιμοποιούμε κυρίως για τα χέρια μας κάθε μέρα όταν κάνουμε το μακιγιάζ μας και μας άρεσαν.

Softening Facial Mist - Sephora
Ένα δροσιστικό νεράκι σε spray με εκχύλισμα λωτού από τα Sephora είχε ξεμείνει σε κάποια τσάντα μας από το καλοκαίρι και τώρα το τελειώσαμε. Είναι από τα αγαπημένα μας και σίγουρα θα το αγοράσουμε ξανά.

Beat the Heat - Thermal Protective Spray - Jean Iver
Δυστυχώς τελειώσαμε ένα spray θερμοπροστασίας και λάμψης από τη Jean Iver με συμπύκνωμα φρούτων. Μας άρεσε πολύ και θα είναι σίγουρα μία από τις επόμενες αγορές μας. Αφήνει τα μαλλιά λαμπερά, ζωντανά και απαλά, ενώ τα προστατεύει μέχρι και τους 220° C

Almond Shower Gel - The Body Shop
Επόμενη άδεια συσκευασία είναι αυτή ενός αγαπημένου μας αφρόλουτρου από τη The Body Shop, που δεν είναι άλλο από το shower gel με άρωμα αμύγδαλο. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικό review post μόνο για αυτό εδώ

BB Optimum Hair Cream - Orzene
Άλλο ένα προϊόν μαλλιών τελείωσε. Αυτή τη BB κρέμα μαλλιών την έχεις ξαναδεί σε empties post μας. Μας άρεσε πολύ το άρωμα και το αποτέλεσμά της - λάμψη, ενυδάτωση, έλεγχος φριζαρίσματος. Δεν μας αρέσει το shimmer που αφήνει σε ότι ακουμπήσει.

777 Mastic & Milk 24-hour Cream - Mastic Spa
Τελειώσαμε επίσης μία 24ωρη αντιρυτιδική, συσφικτική κρέμα λάμψης από τη Mastic Spa για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες με μαστίχα και γάλα. Δεν τη βρήκαμε κακή, αλλά δεν ξετρελαθήκαμε κιόλας. Είναι αρκετά ενυδατική και απορροφάται σχετικά άμεσα. 

XXL Volume-Plus Dry Shampoo -  Gilrz Only
Πολύ πρόσφατα σου ετοιμάσαμε review post για όλα τα Gilrz Only ξηρά σαμπουάν που έχουμε δοκιμάσει και, όπως κατάλαβες, μας αρέσουν πολύ. Το συγκεκριμένο μυρίζει όμορφα, δεν αφήνει ασπράκια, βοηθά με τον όγκο και απομακρύνει αποτελεσματικά τη λιπαρότητα σε μία περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. Το συγκεντρωτικό review μπορείς να το διαβάσεις εδώ.

Honeymania Body Butter - The Body Shop
Ναι! Καταφέραμε να τελειώσουμε ένα body butter από τη The Body Shop! Είναι super ενυδατικό και το μελένιο του άρωμα (που μάλλον είναι το αγαπημένο μας ever από The Body Shop) μένει στο σώμα για ώρες. ακόμα μυρίζουμε την άδεια συσκευασία και αναστενάζουμε! Και εννοείται ότι θα το αγοράσουμε ξανά πολύ πολύ σύντομα!

Deo Spray, Extra Delicate & Derma Zero - Neutro Roberts
Τελειώσαμε ακόμη δύο αποσμητικά σε μορφή spray από τη Neutro Roberts. Το Extra delicate με το πουδρένιο του άρωμα στο έχουμε δείξει πολλές φορές γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Το Derma Zero πάλι, χωρίς οινόπνευμα, αλουμίνια και parabens, δεν μας άρεσε καθόλου. Έχει πολύ εντονότερο άρωμα και δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό.

Soap Bars - Papoutsanis
Κλασικά αναμενόμενα πλέον, μιας και empties post στη Wonderland χωρίς σαπουνάκια από τον Παπουτσάνη δεν γίνεται. Χρησιμοποιήσαμε λοιπόν τρία από τη σειρά Aromatics με άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης (musk) και θαλασσινής αύρας (marine) και ένα από τη σειρά Olivia με ελαιόλαδο και μέλι. 

2 in 1 Waterproof Eye MakeUp Remover Gel - Sephora
Αυτό το gel ντεμακιγιάζ από τα Sephora για μας ήταν η beauty αποτυχία του μήνα. Δεν το τελειώσαμε, αλλά θα πάρει το δρόμο του προς τα σκουπίδια. Είναι ένα από τα πιο αναποτελεσματικά προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ και σίγουρα δεν αφαιρεί ούτε το παραμικρό μακιγιάζ. Περισσότερα μπορείς να βρεις στο beauty fail post εδώ.

Ντεμακιγιάζ Ματιών Express 2 σε 1 - Garnier
Από την άλλη, τελειώσαμε και ένα προϊόν ντεμακιγιάζ που μας άρεσε πάρα πολύ. Μιλάμε για το Express 2 σε 1 Ντεμακιγιάζ Ματιών από την Garnier. Είναι διφασικό και πάρα πολύ αποτελεσματικό. απομακρύνει το μακιγιάζ  με τις πιο απαλές κινήσεις, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει τις βλεφαρίδες, χάρη στην φυσική δυναμωτική αργιτίνη που περιέχει. Θα το επιλέγαμε ξανά χωρίς πολλή σκέψη.

Concealer, No 323 - Sixteen Cosmetics
Άλλο ένα προϊόν που μπαίνει ξανά στα empties μας. το υγρό concealer από τη Sixteen είναι οικονομικό. Προσφέρει μέτρια κάλυψη, αλλά πολύ καλή φωτεινότητα. 

Regenerist Emulsion Cream - Kueshi
Μία ακόμη ενυδατική αντιρυτιδική κρέμα τελείωσε. Είναι η Regenerist Emulsion από την Kueshi. Περιέχει βλέννα σαλιγκαριού, aloe vera, βιταμίνη Ε και έλαιο τριαντάφυλλου. Μυρίζει διακριτικά όμορφα και έχει πολύ πλούσια υφή. έχει επίσης SPF 15. Μπορείς να διαβάσεις το review post μας για αυτή εδώ

Premium Make Up Remover Pads - Jumbo & Muslin Cleansing Cloth - The Body Shop
Τελειώσαμε ένα ακόμη πακέτο από απλούς δίσκους ντεμακιγιάζ από τα Jumbo που μας αρέσουν αρκετά για τα χρήματά τους. Αλλά χρησιμοποιήσαμε και ένα πανάκι καθαρισμού από τη The Body Shop που πιστεύαμε πως θα είναι πολύ βολικό γιατί το πλένεις και το ξαναχρησιμοποιείς όσες φορές θέλεις, αλλά μας φάνηκε πολύ άγριο για το δέρμα μας και δεν καθαρίζει και με τίποτα. 

Aqua Repair Face & Eye Serum - Panthenol Plus
Ο ορός της σειράς Aqua Repair από την Panthenol Plus δεν είναι από τους αγαπημένους μας. Υπόσχεται γρήγορη και ορατή μείωση των πρώτων ρυτίδων και λεπτών γραμμών κι εμείς δεν είδαμε κάποια ιδιαίτερη βελτίωση. Αφήνει όμως στο δέρμα μια αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης. Σίγουρα όμως έχουμε δοκιμάσει serums που μας έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο.

Hand Sanitizing Gel - Jumbo
Άδειασε και ένα καθαριστικό gel για τα χέρια με ήπια αντισηπτική δράση από τα Jumbo. Δεν ξετρελαθήκαμε. Μυρίζει κάτι σαν φθηνή αντρική κολόνια.

Love Hearts, Sweet Kiss Lip Balm - MUA
Αποχαιρετάμε και ένα lip balm από τη limited edition σειρά Love Hearts της MUA. Δεν έχει τελειώσει, αλλά έμεινε ξεχασμένο τόσο καιρό στην άκρη που σίγουρα έχει λήξει. έχει πολύ όμορφο τσιχλοφουσκένιο άρωμα, αλλά δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά ενυδατικό και η συσκευασία του, αν και όμορφη και girly, δεν είναι καθόλου βολική για την τσάντα γιατί πρέπει να το χρησιμοποιείς με το δάχτυλο. 

Style & Care Gel - Lavera
Είναι ένα βιολογικό προϊόν, ένα διάφανο gel που υπόσχεται πως θρέφει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε όμως διαφορετικά. Το χρησιμοποιήσαμε σαν σταθεροποιητικό για τα φρύδια μετά το γέμισμα και μας βόλεψε αρκετά, χωρίς να είναι η τέλεια λύση. 

Galatea Shower Wash - Fresh Line
Χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους το αφρόλουτρο Galatea από τη Fresh Line. Περιέχει οργανικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και εκχυλίσματα βανίλιας και ζαχαρωτών κα είναι ένα προϊόν που μας δίχασε. Η μια μας το λάτρεψε, ενώ η άλλη το μίσησε. Κι αυτό όχι αμφισβητώντας τη αποτελεσματικότητά του, αλλά γιατί έχουμε συνήθως αντίθετα γούστα όταν πρόκειται για μυρωδιές. Το άρωμα του πάντως είναι γλυκό και θυμίζει κάτι από το γλυκό ρυζόγαλο που μας έφτιαχνε η γιαγιά μας. Αναλυτικό review για τη σειρά Γαλάτεια μπορείς να διαβάσεις εδώ

Ideal flawless Pressed Powder - Avon
Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, η πούδρα είναι στα καθημερινά απαραίτητα του μακιγιάζ.  χρησιμοποιήσαμε λοιπόν την Ideal Flawless από την Avon. Η απόχρωση light medium μάλλον μας ήταν λίγο σκούρα, αλλά εξισορροπούσε ένα λίγο πιο ανοιχτόχρωμο foundation. Δεν είναι τρομερά καλυπτική, αλλά σετάρει μια χαρά το μακιγιάζ και κρατάει τη λιπαρότητα μακριά για κάποιες ώρες. 

Cleansing Κρεμώδης Αφρός Καθαρισμού - Apivita
Για τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού της Apivita με ελιά και λεβάντα σου έχουμε ξαναμιλήσει, αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι κατάλληλος για πρόσωπο και μάτια και κάνει εκπληκτικό ντεμακιγιάζ χωρίς τρίψιμο και κόπο. Ήδη έχουμε αγοράσει το full size.

 Lip Conditioner - Panthenol Plus
Το μήνα που μας πέρασε τελειώσαμε και το απλό lip balm από την Panthenol Plus με προβιταμίνη Β5 και αντηλιακή προστασία. Έχει πολύ πολύ διακριτικό άρωμα, κάτι από υποψία βανίλιας και το βρήκαμε καλό, αλλά όχι κάτι πολύ ιδιαίτερο. 

Master Precise Liquid Eyeliner - Maybelline
Αυτό είναι ένα προϊόν από το οποίο είχαμε πολλές προσδοκίες, αλλά δυστυχώς μάλλον απογοητευτήκαμε. Είναι ένα υγρό eyeliner από τη Maybelline σε μορφή στυλό. Έχει τέλεια πολλά υποσχόμενη μυτούλα που βοηθάει να κάνεις ακόμη και την πιο λεπτή γραμμή με ακρίβεια. Όμως έχει πολύ φτωχή απόδοση χρώματος και μετά από λίγο σχεδόν δεν γράφει, σαν να έχει ήδη ξεραθεί ή στεγνώσει. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη αν φταίει γενικά το προϊόν ή αν απλά πετύχαμε ελαττωματικό κομμάτι. 

Wild Rose 24-H Moisturising Brightening Cream - Korres
Τέλος θα σου μιλήσουμε για μία κρεμούλα που τελειώσαμε και αγαπήσαμε πολύ. Είναι η 24ωρη ενυδατική κρέμα λάμψης με άγριο τριαντάφυλλο για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες από τον Κορρέ. Έχει πολύ πλούσια υφή κι όμως απορροφάται σχεδόν αμέσως. Και το τριανταφυλλένιο της άρωμα δεν γίνεται να μην σου κλέψει την καρδιά.

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα που φτάσαμε εμείς μέχρι το τέλος μέσα στο Νοέμβρη. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τη γνώμη σου στα σχόλια. Αλλά πες μας και ποιο προϊόν τελείωσες εσύ το μήνα που μας πέρασε και θα αγοράσεις ξανά. 

Μέχρι το επόμενο post



11 σχόλια:

  1. Φανταστικά προϊόντα κορίτσια! Την Γαλάτεια και το Αμύγδαλο του TBS τα λατρεύω! Από τα πιο αγαπημένα μου shower προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πόσο σημαντικό είναι ένα shower να σε ταξιδεύει και να σε χαλαρώνει με τη μυρωδιά του.

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραια τα empties σας!!! Το διφασικο απο garnier το αγαπωωω!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι υπεροχο ποστ!! Πεθαινω για οτιδηποτε μυριζει σοκολατα!! η κρεμουλα της Οriflame πρεπει να ηταν limited edition νομιζω? Κριμα δεν τη προλαβα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πωπω πολλά προϊόντα, μπράβο κορίτσια!! Λατρεύω ο,τιδήποτε με σοκολάτα μιαμ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ αποτελεσματικό. Σ'ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λατρεύω τα empties σας, δεν ξέρω αν σας το έχω πει!!οι δύο πρώτες κρέμες φαίνονται φανταστικές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design