5.10.14

Empties - September 2014!

Ήρθε η ώρα για τις άδειες συσκευασίες του μήνα που μας πέρασε! Ώρα να δούμε λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους μέσα στο Σεπτέμβριο και να σου πούμε την ολοκληρωμένη πλέον γνώμη μας γι’αυτά.



Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα για να πάρουν κι αυτά σιγά σιγά το δρόμο τους προς τον κάδο της ανακύκλωσης.

 Repair Therapy Shampoo - Syoss
Τελειώσαμε ένα τεράστιο (750 ml) σαμπουάν έντονης επανόρθωσης από τη Syoss. Απευθύνεται κυρίως σε ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, περιέχει κερατίνη και υπόσχεται λάμψη και λείανση της τρίχας. Δεν το βρήκαμε κάτι super ιδιαίτερο, αλλά ούτε και απογοητευτικό. Είναι ένα συμπαθητικό σαμπουάν για συχνή χρήση και ίσως το ξαναπάρουμε κάποια στιγμή.

Complete Care Day Cream - Olay Essentials
Η ενυδατική κρέμα ημέρας που τελειώσαμε είναι από την Olay. Είναι ιδανική για κανονικά προς ξηρά δέρματα και έχει SPF 15. Έχει ευχάριστη μυρωδιά, την κλασική για τα προϊόντα Olay και σαν υφή είναι πλούσια και ικανοποιητικά ενυδατική. 

BB Divine Care - Carroten
Η ΒΒ κρέμα της Carroten είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα και SPF 25. Τελειώσαμε αυτή στην απόχρωση medium to light. Δεν είναι super καλυπτική, αλλά δίνει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και είναι μια χαρά για πρωινά καθημερινά μακιγιάζ όταν δεν θέλεις κάτι πολύ βαρύ στο δέρμα σου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις στο αναλυτικό review post εδώ

Clean & Protect - Wet Hankies
Τα υγρά μαντηλάκια δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μας. τελειώσαμε λοιπόν τα συγκεκριμένα με αιθυλική αλκοόλη και αντιβακτηριδιακή δράση. Εξουδετερώνουν τα μικρόβια, απολυμαίνουν και έχουν όμορφο άρωμα. 

Ultra Doux Conditioner - Garnier
Είναι μία κρέμα μαλλιών με έλαιο argan και cranberry, σχεδιασμένο για βαμμένα μαλλιά και υπόσχεται θρέψη, προστασία και λάμψη του χρώματος. Σε αντίθεση με το αντίστοιχο σαμπουάν που θα δεις μάλλον στα empties του επόμενου μήνα, το conditioner μας φάνηκε λίγο άσκοπο. Μυρίζει όμορφα, αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στα μαλλιά μας, ακόμη κι αν βάλουμε τεράστια ποσότητα. Σίγουρα δεν θα το αγοράσουμε ξανά. 

Exfoliant Wash - Lavera
Τελειώσαμε ένα travel size καθαριστικό - απολεπιστικό από τη Lavera με βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο και μας άρεσε αρκετά. Έχει κρεμώδη υφή και περιέχει πολύ πολύ λεπτούς κόκκους για ελαφριά απολέπιση. Αφήνει την επιδερμίδα αισθητά καθαρή και μοσχομυρίζει τριανταφυλλένια.

Soothing Cleansing Milk - Bioten
Καταπραϋντικό γαλάκτωμα καθαρισμού από τη Bioten για ξηρό, ευαίσθητο δέρμα με φυσικό εκχύλισμα βαμβακιού. Μυρίζει γλυκά και κάνει αρκετά καλή δουλειά στο ντεμακιγιάζ. Εμείς τα γαλακτώματα δεν τα συμπαθούμε ιδιαίτερα, θέλουμε πάντα κάποιο προϊόν που να ξεπλένεται με νερό, αλλά αν εσύ τα προτιμάς σίγουρα αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία. 

Magic - Body Silk - Seventeen
Άδειασε και μία από τις αγαπημένες μας lotion σώματος. Η Magic από τη Seventeen έχει γλυκό άρωμα musk και πολύ ενυδατική, δροσερή, ελαφριά υφή. Απορροφάται πανεύκολα και το άρωμά της μένει στο σώμα τουλάχιστον για 3-4 ώρες. Περιέχει και μικροσκοπικά διακριτικά shimmer που δίνουν μία τέλεια φυσική λάμψη στο δέρμα. 

Λοσιόν για Ματ Όψη - Aqua Effect - Nivea
Τη lotion της Nivea για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα την έχεις ξαναδεί στα empties μας. Μας άρεσε αρκετά. Τονώνει σε βάθος και αφήνει την επιδερμίδα χωρίς γυαλάδες για αρκετές ώρες. Έχει το κλασικό άρωμα των προϊόντων Nivea.

Purely Pampering Nourishing Body Wash - Dove
Τελείωσε το αφρόλουτρο της Dove με φιστίκι και μανόλια. Κάνει όμορφο αφρό και είναι από τα πιο ενυδατικά αφρόλουτρα που έχουμε δοκιμάσει. Σαν άρωμα όμως δεν μας ξετρέλανε. Μάλλον είναι λιγάκι βαρύ για τα γούστα μας.

Foam Bath - Ventus
Δύο ακόμη αφρόλουτρα. Αυτά, από την εταιρεία Ventus, τα βρήκαμε στο φαρμακείο της γειτονιάς. Δεν είναι τόσο ενυδατικά όσο το Dove, αλλά το άρωμά τους είναι απίθανο. Τελειώσαμε λοιπόν ένα με άρωμα βανίλια και ένα με άρωμα καρύδα. 

Soap Bar Aromatics - Papoutsanis
Empties post στο Our Beauty Wonderland χωρίς σαπουνάκι από Papoutsanis δεν γίνεται! ένα ακόμη tabac λοιπό με κέδρο και κεχριμπάρι. Η μυρωδιά του παραπέμπει ξεκάθαρα στο χειμώνα και σίγουρα θα το αγαπήσουν και οι άντρες της παρέας. 

Oil Olive Soap
Και ένα σαπούνι ελαιόλαδου με άρωμα λεβάντα. Είναι τελείως φυσικό, αλλά μάλλον ήρθε να μας θυμίσει πως δεν μας αρέσουν καθόλου τα σαπούνια με ελαιόλαδο κι έτσι έπλυνε μόνο τα πινέλα μας.

Intimate Daily - Apivita
Απαλό gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή για καθημερινή χρήση από την Apivita και δεν θα το αλλάξουμε εύκολα. Το έχουμε κιόλας αγοράσει ξανά. Περιέχει χαμομήλι και πρόπολη και είναι 91% φυσικό προϊόν. 

Olivia Shampoo - Papoutsanis
Το σαμπουάν της σειράς Olivia περιέχει εκχύλισμα ελιάς και προβιταμίνη Β5. Το άρωμά του είναι λίγο βαρύ και δεν μας τρελαίνει, είναι όμως τόσο εξαιρετικό σας προϊόν που είμαστε διατεθειμένες να το παραβλέψουμε. Είναι το μόνο σαμπουάν που κρατάει τα πολύ πολύ λιπαρά μαλλιά μας χωρίς λιπαρότητα για τρεις μέρες. Κι αυτό, πίστεψέ μας, είναι θαύμα. Σίγουρα θα το αγοράσουμε ξανά.

Cleansing Creamy Soap, Hydro-Natural - Biolife
Είναι ένα κρεμώδες σαπούνι καθαρισμού προσώπου με βιταμίνες Β5, Ε και Α από την Biolife. Απευθύνεται σε κανονικά προς ξηρά δέρματα και μας άρεσε αρκετά. Καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος και την αφήνει λεία και απαλή. 

Express Beauty with Grape - Apivita
Άλλο ένα προϊόν που έχεις δει πολλές φορές στα empties μας είναι η αντιρυτιδική μάσκα ματιών με σταφύλι από την Apivita. Η δική μας γνώμη είναι πως πρέπει να υπάρχει πάντα στο ντουλαπάκι του μπάνιου μας. Ξυπνάς ένα πρωί και βλέπεις τα μάτια σου κουρασμένα; Δέκα λεπτάκια αρκούν για να δείξεις άμεσα πιο ξεκούραστη και φρέσκια.

Demaquillant Douceur - Lierac
Τελειώσαμε μία ακόμη travel size συσκευασία από το micellaire νεράκι καθαρισμού της Lierac για πρόσωπο και μάτια. Με το απλό μακιγιάζ τα καταφέρνει μια χαρά, αν όμως προτιμάς το αδιάβροχο μακιγιάζ τότε μάλλον θα σε παιδέψει. 

BB Hair Cream - Orzene
Ναι! Είναι μία BB κρέμα για τα μαλλιά μας. Δίνει ενυδάτωση και λείανση στα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα αφήνει απαλά, ευκολοχτένιστα και βοηθά στον έλεγχο του φριζαρίσματος. Το μόνο που βρίσκουμε λίγο ενοχλητικό είναι ότι έχει έντονη χρυσή λάμψη που μένει παντού, στα μαλλιά, στα χέρια, στη βούρτσα… Φαίνεται όμως πως έχει βοηθήσει πολύ τα μαλλιά μας κι έτσι πιθανότατα θα το αγοράζαμε ξανά.

Light-Reflecting Concealer - Catrice
Τελείωσε ένα concealer της Catrice. Είναι σε μορφή στυλό με δικό του πινελάκι στην άκρη. Δεν είναι σχεδόν καθόλου καλυπτικό, αλλά δίνει όμορφη λάμψη κάτω από τα μάτια. Ο λόγος που μάλλον δεν θα το αγοράσουμε ξανά είναι ότι τελείωσε απίστευτα γρήγορα αφού περιέχει μόνο 1,5ml προϊόν. 

Fit Me! Foundation - Maybelline
Τελειώσαμε επίσης το Fit Me από τη Maybelline στην απόχρωση 310, sun beige. Ήταν λιγάκι σκούρο για την επιδερμίδα μας ακόμη και με το υποτυπώδες μας μαύρισμα κι έτσι έπρεπε να το αναμιγνύουμε με κάποιο ανοιχτότερο τόνο για να μας ταιριάξει. είναι αρκετά καλυπτικό και σταθερό, απλώνεται εύκολα και δεν είναι βαρύ στο δέρμα. Στα αρνητικά του σίγουρα είναι το ότι η συσκευασία του έρχεται χωρίς αντλία. 

Goodbye Damage, Split Ends Serum - Garnier Fructis
Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη, πρέπει οπωσδήποτε να το πάρεις. Δοκιμάσαμε όλη τη σειρά Goodbye Damage, αλλά ο ορός είναι το προϊόν που σίγουρα θα αγοράσουμε ξανά. Χρειάζεται την ελάχιστη ποσότητα για να δώσει στις άκρες των μαλλιών μας λάμψη και ζωντάνια και αν τις αφήσει λείες και απαλές. Όσο για τη μυρωδιά του είναι απλά φρουτοπαραμυθένια. 

Intelligent Mascara - Aden
Χρησιμοποιήσαμε μέχρι και την τελευταία σταγονίτσα της πριν αποφασίσουμε να την αποχωριστούμε. Την Intelligent Mascara της Aden την έχεις σίγουρα δει στα αγαπημένα κάποιου παλιότερου μήνα και για καιρό ήταν η πρώτη μάσκαρα που θα έπιανε το χέρι μας σε κάθε μακιγιάζ. Αν και λέει πως δίνει όγκο, εμείς την αγαπήσαμε περισσότερο γιατί στις δικές μας βλεφαρίδες έδινε μήκος και τέλειο διαχωρισμό. Σίγουρα σου προτείνουμε να τη δοκιμάσεις. 

A Scent - Issey Miyake
Απλά κλαίμε πάνω από το άδειο μπουκάλι. Απλά! Δεν είμαστε καλές στην περιγραφή αρωμάτων, το a scent όμως είναι ένα άρωμα - υπογραφή. Έχει γλυκές νότες, αλλά δεν μοιάζει με κανένα άλλο και σίγουρα όλοι θα σε ρωτάνε ποιο άρωμα φοράς. Σίγουρα θα ξαναμπεί στη συλλογή μας με την πρώτη ευκαιρία. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, θυμήσου να το μυρίσεις στην επόμενη βόλτα σου στα μαγαζιά.

Green Mascara - MUA
Είναι μία αποτυχημένη αγορά που πάει στα σκουπίδια χωρίς αν έχει τελειώσει ή μάλλον χωρίς να την έχουμε φορέσει ποτέ. Αν και το χρώμα φαίνεται έντονο, δεν γράφει καθόλου στις βλεφαρίδες και το τρίχινο βουρτσάκι της είναι τόσο κακής ποιότητας που ξεφτίζει και μαδάει. Bye! Bye!

Clearing Petit BB Cream - Holika Holika
Τελειώσαμε και ένα σωληνάριο από την αγαπημένη μας κορεάτικη BB κρέμα και φυσικά έχουμε ήδη back up. Ελαφριά σαν υφή, αλλά τόσο καλυπτική όσο χρειάζεται, έχει καλή διάρκεια ακόμη και σε λιπαρή επιδερμίδα, SPF 30 και την αγαπάμε. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις αναλυτικότατο review post εδώ.

Dipliner - Classics - Golden Rose
Το eyeliner από τη σειρά Classics της golden Rose σου το έχουμε αναφέρει ξανά πολλές φορές. Τελειώσαμε λοιπόν ένα ακόμη. Έχει έντονη απόδοση χρώματος (κατάμαυρο!) και είναι super σταθερό ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες. Το σφουγγαρένιο πινελάκι του μας βολεύει πολύ ακόμη και για το δυσκολότερο cat eye. Μόνο αρνητικό του η κακής ποιότητας πλαστική συσκευασία του. Όσες φορές κι αν το έχουμε αγοράσει πάντα σπάει με αποτέλεσμα το προϊόν να παίρνει αέρα και αν στεγνώνει γρηγορότερα. Η σύσταση του ίδιου του προϊόντος όμως είναι τόσο καλή που σίγουρα θα το ξαναπάρουμε. 

Full Colour Gloss, Extra Shine - Biolife
Κι αυτό το αποχωριζόμαστε πριν τελειώσει γιατί το έχουμε πολύ καιρό και λογικά έχει λήξει. έχει τρίχινο πινελάκι και η συγκεκριμένη απόχρωση είναι nude-bronze. Για lip gloss έχει αρκετά καλή απόδοση χρώματος, αλλά κολλάει αρκετά στα χείλη. Εμείς τα lip gloss δεν τα πολυσυμπαθούμε κι έτσι μάλλον τα ελάχιστα που έχουμε στη συλλογή μας θα έχουν σιγά σιγά την ίδια τύχη.

Waterproof Lipliner, No 53 - Golden Rose
Είναι ένα υπέροχο προιόν. Ένα αδιάβροχο μηχανικό μολύβι χειλιών από τη Golden Rose. To No 53 είναι ένα πανέμορφο ευκολοφόρετο χρώμα, λίγο πιο έντονο από το φυσικό χρώμα των χειλιών. Η διάρκειά του είναι επίσης τέλεια. Θα θέλαμε μόνο περισσότερο προϊόν.  

Clarisonic Sensitive Brush Head
Τέλος, αντικαταστήσαμε και την κεφαλή του Clarisonic. Φεύγει λοιπόν η αρχική του βούρτσα για ευαίσθητα δέρματα και στη θέση της πήραμε αυτή που απευθύνεται σε λιπαρά δέρματα με πρόβλημα πόρων. Ο καθαρισμός με τη δεύτερη είναι, νομίζουμε, αρκετά πιο βαθύς. Ευκαιρία να σου πούμε μία ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπάμε το Clarisonic και πόσο τέλεια έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας.

Κάπου εδώ άλλο ένα τιτάνιο empties post φτάνει στο τέλος του. Αν έμεινες ως εδώ, ευχαριστούμε για την υπόμονή σου και περιμένουμε να μας πεις στα σχόλιά ποιο προϊόν τελείωσες εσύ το μήνα που μας πέρασε και θα μας πρότεινες να δοκιμάσουμε.  

Μέχρι το επόμενο post


12 σχόλια:

  1. Προσωπικά λατρεύωωωω το άρωμα φιστίκι-μανόλια απο τη Dove !
    Πρόσφατα αγορασα το αφρόλουτρο & την ενυδατικη! Μοναδικά!
    Επίσης χρησιμοποιώ τον ορο goodbye damage και μου αρεσει πολυ!
    Καλο μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τελικά τόσο υποκειμενικά τα γούστα στα αρώματα (και όχι μόνο.) Το goodbye damage θα το ξαναπάρουμε, αλλά μάλλον θα περιμένουμε κάποια από τις κλασικές 1+1 προσφορές της fructis.

      Διαγραφή
  2. Εχω και γω το συγκεκριμενο eyeliner απο golden rose!πολυ καλό και οικονομικό!και την κορεατικη bb εχω στην πρασινη συσκευασία!πολυ καλες bb!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και τα δύο από αυτές τις περιπτώσεις οικονομικών καλλυντικών που βγαίνουν πολύ καλύτερα και από high end. χιχι!

      Διαγραφή
  3. θέλω πολύ να δοκιμάσω το eyeliner από Golden Rose!
    Και εγώ έχω λατρέψει το gel για την ευαίσθητη περιοχή από την apivita!
    Εμένα σε λίγο μου τελειώνει το γαλάκτωμα σώματος του korres από την σειρά αμπέλι Σαντορίνης και το έχω λατρέψει! :)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Korres αμπέλι και αφρόλουτρο και γαλάκτωμα είναι στη wish list. Περιμένουμε να τελειώσουν κάποια που ε΄χουμε ήδη για να τα πάρουμε να τα δοκιμάσουμε.

      Διαγραφή
  4. Τα αφρόλουτρα ventus τα έχω και εγω σε συσκευασία γίγας τα οποία πήρα από τα hondos σε προσφορά 1+1 επίσης πήρα και τα σαμπουαν σε γίγας (πολυμελή οικογένεια) και τα δυο με έχουν κατά ευχαριστήσει με το πλούσιο αφρό τους και μοναδικό άρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Venus σαμπουάν ε; Δεν τα έχουμε πετύχει κάπου. Θα τα ψάξουμε όμως!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο post!
    Κρίμα για τη μάσκαρα της MUA, φαίνεται να εχει τόσο απίθανο χρωματάκι :)
    Όσο για το clarisonic, το γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μάσκαρα φαίνεται όμορφη όντως, αλλά είναι super fail. Το Clarisonic αξίζει να σταματήσεις όλα σου τα έξοδα για 2-3 μήνες για να το πάρεις, πραγματικά. Λατρεία!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design