20.9.14

Fight against Spots... Let the Battle Begin!

Μπορεί να αφήσαμε πίσω μας το Καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς και αυτό μας άφησε με έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η ενοχλητική πανάδα στο μέτωπο, για την οποία σου μιλάμε, είναι μάλλον κατάλοιπο των εφηβικών μας χρόνων, τότε που ήμασταν απαράδεκτες και ξεροψηνόμασταν με τις ώρες κάνοντας ηλιοθεραπεία χωρίς καμία προστασία.


Από τότε τα καλοκαίρια πάντα μας θυμάται κι επιστρέφει, αλλά βάλαμε μυαλό και με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας στο αντηλιακό μας πάντα καταφέρνουμε να την μειώνουμε αρκετά. Φέτος όμως είναι πιο πεισματάρα. Παρόλο το 50+ SPF η πανάδα δεν υποχωρεί με τίποτα.



Αναζητήσαμε λοιπόν τη βοήθεια κάποιων πιο ειδικών. Οι άνθρωποι πίσω από το pharm24.gr ξέρουν σίγουρα ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για την κάθε ανάγκη της επιδερμίδας κι έτσι με την πολύτιμη βοήθειά τους καταλήξαμε στο συνδυασμό δύο προϊόντων.


Η Pigmentclar Cream από τη La Roche - Posay είναι μία κρέμα που υπόσχεται διόρθωση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας (κηλίδες ή/και θαμπή όψη) ενώ δρα κατά της ρύπανσης, των μακρών UVA και του οξειδωτικού stress, των τριών δηλαδή κύριων υπεύθυνων για την εμφάνιση των πανάδων και γενικά των δυσχρωμιών.
Σαν υφή είναι αρκετά πλούσια και θέλει λίγα λεπτά για να απορροφηθεί πλήρως. Επιπλέον, έχει SPF 30. Εμείς τη χρησιμοποιούμε τοπικά στο μέτωπο το πρωί.


Το Spot End Essence Active Gel από τη Frezyderm είναι ένα απαλό ημιδιάφανο gel με τριπλή δράση: λευκαντική, κερατολυτική και ενυδατική και υπόσχεται πως επιταχύνει την αποχρωμάτιση των κηλίδων.
Η χρήση του είναι λίγο πιο ιδιαίτερη. Μετά τη χρήση πρέπει αν αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο, το προϊόν πρέπει να παραμείνει στο δέρμα 2-3 ώρες τουλάχιστον και πρέπει να καθαριστεί πριν τη χρήση άλλου προϊόντος. Επιλέξαμε λοιπόν να το χρησιμοποιούμε το βράδυ και να το αφήνουμε να δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τον συνδυασμό λοιπόν αυτών των δύο προϊόντων τον χρησιμοποιούμε ευλαβικά καθημερινά εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες. Το πιο άμεσο αποτέλεσμα που ήταν εμφανές από την πρώτη κιόλας εβδομάδα είναι επιδερμίδα αρκετά πιο φωτεινή. Στις τρεις εβδομάδες χρήσης, η πανάδα δεν έχει φυσικά εξαφανιστεί, αλλά έχει μειωθεί σημαντικά.

Σίγουρα λοιπόν η συνδυαστική τους χρήση περνάει το πρώτο δύσκολο test. Φυσικά θα συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε και ελπίζουμε σε ακόμη περισσότερα αποτελέσματα. Σκεφτόμαστε σε περίπου ένα μήνα να επανέλθουμε στο θέμα και να σε ενημερώσουμε ξανά, αν θα σε ενδιέφερε.

Εσύ έχεις αλήθεια αντιμετωπίσει κάποιο θεματάκι με το δέρμα σου που θέλει ιδιαίτερη αντιμετώπιση; Ποια προϊόντα εμπιστεύτηκες;

Μέχρι το επόμενο post


4 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον post... :) Πανάδες έχω μόνο στη μύτη και δεξιά-αριστερά απο τη μύτη στα μάγουλα... Καλοκαίρι φούντωνε και φαινόταν πολύ λόγω ήλιου, τις περισσότερες φορές δεν μπορούσα με τίποτα να καλύψω το πρόβλημα!! :( Το μόνο που με βοήθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ είναι η μάσκα με πράσινη άργυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ δεν μπορώ να τις καλύψω το καλοκαίρι. Ακόμη και με τα πιο καλυπτικά foundation μετά από λίγη ώρα εμφανίζονται πάλι! Αντιπαθέστατες! χιχι! Πράσινη άργιλος ε; Υπέροχη ιδέα!

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design