3.9.14

Empties - August 2014!

Φτάσαμε στις πρώτες μέρες του φθινοπώρου και ήρθε αισίως η καθιερωμένη ώρα για τα empties του μήνα που μας πέρασε.



Πάμε να δούμε λοιπόν παρέα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε μέχρι τέλους μέσα στον Αύγουστο.

Olivia Fusion Pomegranate Shower Gel - Papoutsanis
Πρέπει να διαβάσεις το αναλυτικό review για όλα τα προϊόντα της σειράς fusion από την Papoutsanis εδώ. Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο έχει υπέροχη μυρωδιά ρόδι. Περιέχει εκχυλίσματα ροδιού και ελιάς και έχει αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

Herb Balm - Techno Basics - Silky
Μία μάσκα μαλλιών  με εκχύλισμα καλέντουλας. έρχεται σε τεράστια συσκευασία των 1000 ml. Μυρίζει σαν βότανα. Απευθύνεται σε αδύναμα μαλλιά που έχουν υποστεί τεχνικές διεργασίες. Τα θρέφει και τα αφήνει αρκετά απαλά.

Cream Soap - Fa
Ένα σαπουνάκι σε μπάρα από τη Fa με άρωμα acai berry. Ναι, αυτό το μήνα απατήσαμε τα αγαπημένα μας σαπουνάκια από την Aromatics της Papoutsanis και θα δεις πολλά διαφορετικά σε αυτά τα empties γιατί δυστυχώς στις διακοπές στο νησί δεν τα βρήκαμε. Και όπως καταλαβαίνεις το μετανιώσαμε. Το συγκεκριμένο δεν είναι λοιπόν τίποτα το ιδιαίτερο.

Spa Breeze - Gillette Venus
Ξυριστική μηχανή με δύο ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος με στρώματα gel. Δεν χρειάζεται αφρό ή αφρόλουτρο, αρκεί να τη βρέξεις για να δημιουργηθεί ελαφρύς αφρός. Μυρίζει πολύ όμορφα, λευκό τσάι. Κάνει το ξύρισμα πραγματικά εύκολη υπόθεση.

Moisture Bars - Gillette Venus & Olay
Είναι συσκευασία τριών ανταλλακτικών λεπίδων για την ξυριστική μηχανή που σου δείξαμε πριν. Διαλέξαμε τη νέα εκδοχή της συνεργασίας της Gillette με την Olay. Αυτές είναι ακόμη πιο ενυδατικές. Σίγουρα θα συνεχίσουμε να τις αγοράζουμε.

Intensive color Protect Treatment - Syoss
Την έχεις δει στα αγαπημένα κάποιου προηγούμενου μήνα. Η μάσκα μαλλιών για προστασία χρώματος από την Syoss μας άρεσε πολύ. Περιέχει κερατίνη και αφήνει τα μαλλιά super απαλά. Σίγουρα θα την ξαναπάρουμε. Θα θέλαμε μόνο να βγαίνει σε μεγαλύτερη ποσότητα.

Softening Concentrate Lotion - Ibuki - Shiseido
Συμπυκνωμένη lotion προσώπου από τη Shiseido και τα λόγια είναι περιττά. Είναι εξαιρετική και πολυαγαπημένη. Για όλες τις λεπτομέρειες δες το review εδώ.

Cleansing - Apivita
Το gel καθαρισμού για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες με πρόπολη και κίτρο από την Apivita είναι η αγάπη κάθε beauty blogger με πρόβλημα λιπαρότητας. Έχει μυρωδιά εσπεριδοειδών και προσφέρει υπέροχο καθαρισμό αφήνοντας μία αίσθηση τόνωσης και δροσιάς. Δες το αναλυτικό review εδώ

Ναι! Ναι! Δεν έχει όνομα, δεν έχει τίτλο. Είναι μία Κορεάτικη μάσκα προσώπου με βλέννα σαλιγκαριού. Έχει πολύ ωραία μυρωδιά και είναι από αυτές που έρχονται σε ποτισμένο πανάκι. Πραγματικά τη λατρέψαμε. Αφήνει στην επιδερμίδα μία απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης. Δυστυχώς τα πάντα πάνω στη συσκευασία είναι προφανώς στα κορεάτικα και δεν μπορούμε να την ξαναβρούμε.

 Exfoliating Facial Scrub - Donna Valente
Το απολεπιστικό προσώπου από την Donna Valente με μέλι και αμύγδαλο είναι πραγματικά το αγαπημένο μας προϊόν για την απολέπιση του προσώπου. Έχει κρεμώδη υφή, κόκκους που δεν τραυματίζουν το δέρμα και έντονη μυρωδιά μελιού. Το αγαπάμε!

Moisturizing and Cooling Gel - Panthenols
Ενυδατικό gel σώματος από την Panthenols με aloe vera και πράσινο τσάι. Είναι τοοοοόσο δροσιστικό, τέλειο για το καλοκαίρι και για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο. Θα το ψάξουμε και του χρόνου. 

Clarifying Powder Makeup - Clinique
Τελειώσαμε και μία πούδρα σε compact μορφή από την Clinique. Δεν είναι ιδιαίτερα καλυπτική αν και έχει χρώμα, δεν είναι διάφανη. Εμείς τη χρησιμοποιήσαμε κυρίως για σετάρισμα και μας άρεσε αρκετά. Παίρνει σίγουρα extra πόντους για την κομψή συσκευασία και το καθρεφτάκι. 

Karavaki Shower Gel - Papoutsanis
Παραδοσιακή κλασική αξία το αφρόλουτρο Karavaki από την Papoutsanis ήρθε σε travel size μαζί μας στις διακοπές και μας έβγαλε ασπροπρόσωπες. 

Σαπούνι με Πρόπολη - Apivita
Σαπουνάκι σε μπάρα με πρόπολη από την Apivita. Μυρίζει θυμάρι και έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Γι΄αυτό και το χρησιμοποιούμε κυρίως για τον καθαρισμό των πινέλων μας. 

Relaxing Yuang Zhi - Bath & Shower - Molton Brown
Άλλο ένα travel size αφρόλουτρο που ήρθε μαζί μας στις διακοπές και τελείωσε. Μαγικό χαλαρωτικό άρωμα και πλούσιος αφρός. 

MAT Plus - Liquid Foundation - Seventeen
Δοκιμάσαμε και ένα travel size από το πιο πρόσφατο foundation της Seventeen που υπόσχεται matte αποτέλεσμα και έλεγχο της λιπαρότητας. Η αλήθεια είναι πως δεν ξετρελαθήκαμε, αλλά ίσως κάποια στιγμή το χειμώνα του δώσουμε και μια δεύτερη ευκαιρία δοκιμής όταν το δέρμα μας δεν θα είναι τόσο λιπαρό.

Express Gold with Prickly Pear - Apivita
Μάσκα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης με φραγκόσυκο. Όπως όλες οι μάσκες προσώπου της Apivita είναι και αυτή εξαιρετική. Σίγουρα θα την αγοράσουμε ξανά. 

Toning Lotion - Clarins
Άλλο ένα travel size προϊόν, η τονωτική lotion της Clarins με ίριδα. Είναι σίγουρα ένα προϊόν που θα αναζητήσουμε σε full size. Μυρίζει όμορφα και διακριτικά και η αίσθησή της στο πρόσωπο είναι πραγματικά αναζωογονητική.

Camomile - Waterproof Eye & Lip Makeup Remover - The Body Shop
Κλαίμε δίπλα στην άδεια συσκευασία! Είναι απλά τέλειο και θέλουμε άμεση αντικατάσταση. Απομακρύνει ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ με τρομερή ευκολία. Περιέχει χαμομήλι και δεν ερεθίζει καθόλου ακόμη και τα δικά μας super ευαίσθητα μάτια. Κατά τη γνώμη μας, είναι ένα από τα top προϊόντα της The Body Shop που πρέπει να δοκιμάσεις. 

Expert Protection Complete - AIM
Μία ικανοποιητική οδοντόκρεμα από την AIM. Έχει πολύ έντονη μυρωδιά και αφήνει τρομερή φρεσκάδα.

Phytobaume Reparateur - Express Conditioner - Phyto
Ένα από τα αγαπημένα μας conditioner μαλλιών από τη Phyto. Αφήνει τα μαλλιά μας μαλακά και ευκολοχτένιστα ενώ ταυτόχρονα δρα ενάντια στη φθορά. 

Άρωμα Τύπου - Lolita Lempica
Το βρήκαμε σε κάποιο συνδρομητικό κουτάκι ομορφιάς, αλλά δυστυχώς δεν θυμόμαστε από πιο κατάστημα είναι. Και κρίμα γιατί πραγματικά ήταν πολύ καλό. Το μπουκαλάκι μυρίζει ακόμη. Το άρωμα ήταν ολόιδιο με το αυθεντικό και είχε πολύ καλή διάρκεια. Extra πόντους για το μικρό εύχρηστο μπουκαλάκι με roll on, τέλειο για την τσάντα. 

Nail Polish Remover - Essence
Ξεβαφτικό νυχιών χωρίς ασετόν από την Essence. Ήταν πολύ οικονομικό αλλά έχει πολύ έντονη μυρωδιά και δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, ειδικά αν χρησιμοποιείς βερνίκια με glitter

Δίσκοι Ντεμακιγιάζ - Pom Pon
Σταθερά στα empties κάθε μήνα ένα σακουλάκι δίσκοι ντεμακιγιάζ. Τον Αύγουστο επιστρέψαμε στους δοκιμασμένους και πολύ ποιοτικούς δίσκους από την Pom Pon

Υγρά Μωρομάντηλα - Chamomile - Baby Care
Αν μας παρακολουθείς λίγο καιρό, ξέρεις ότι είναι αυτά που συνήθως προτιμάμε. Δεν περιέχουν σαπούνι, parabens και οινόπνευμα και είναι πολύ βοηθητικά στο καθημερινό μακιγιάζ μας. 

Σαπούνι - Carrefour
Άλλο ένα σαπουνάκι, αυτό από την ιδιωτική ετικέτα της Carrefour με άρωμα βιολέτα και κίτρο. Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι άλλη μία αναγκαστική αγορά από το mini market των διακοπών. Δεν θα το προτείναμε μιας και δεν είναι κάτι διαφορετικό.

Irresistible Touch - Palmolive Naturals
Τελευταίο σαπουνάκι (ναι, δοκιμάσαμε ότι είχε και δεν είχε στο mini market) το Irresistible Touch από την Palmolive με άρωμα μαύρη ορχιδέα. Μυρίζει όμορφα, αλλά μας φάνηκε λιγάκι μικροσκοπικό.

Αυτά ήταν τα δικά μας empties για το μήνα που πέρασε. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Πως σου φάνηκε; Ποιο προϊόν τελείωσες εσύ μέσα στον Αύγουστο και θα μας το πρότεινες;

Μέχρι το επόμενο post


10 σχόλια:

  1. Πολλά epmpties είχε ο Αύγουστος, κι εγώ θέλω να κάνω το αντίστοιχο ποστ αν προλάβω!Έχω δοκιμάσει τη μάσκα και το σαπούνι της apivita χωρίς να έχω ενθουσιαστεί τρομερά με κάποιο από τα δύο, αν και δεν έχω να πω και κάτι αρνητικό. Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μάλλον ο Αύγουστος είναι μήνας ξεκαθαρίσματος. Περιμένουμε και το δικό σου empties post!

      Διαγραφή
  2. μου αρεσει πολυ , οταν μαζευω empties και γραφω σχετικο ποστ, ποσο μαλλον να διαβασω γνωμες για προιοντα που δεν εχω δοκιμασει....και οχι μονο!
    πολυ ωραιο ποστ!!!!!! θα ηθελα πολυ να δοκιμασω το scrub προσωπου !
    που το βρισκουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμάς τα empties είναι από τα αγαπημένα μας posts να διαβάζουμε από άλλες bloggers! Το scrub είναι καταπληκτικό και το έχουν τα Hondos.

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα empties !!! Την μάσκα μαλλίων κ τ ξυριστικη θα τησ εχω υπόψην φιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω ακούσει καλά λόγια για τις λοσιόν της Clarins, μάλλον θα πρέπει να τις ψάξω περισσότερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς πιθανότατα θα την αναζητήσουμε σε full size μόλις τελειώσουμε αυτή που χρησιμοποιούμε τώρα.

      Διαγραφή
  5. gilrs μουυυ τα λατρεύω τα empties σας!!! πάντα τεράστια και χορταστικά, και πάντα με έχετε με την απορία, ποτέ προλαβαίνετε και τελειώνετε τόσα σαπουνάκια!!! χιχιχιχ!!!!!! καλά, η μάσκα με τη βλέννα σαλιγκαριού μου έκανε τρομερή εντυπωση!!!μακα΄ρι να τη ξαναβρείτε να μας πείτε και εμάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Κι εμείς λατρεύουμε τα comments σου! Αγαπάμε τα σαπουνάκια, είμαστε και πολλοί στο σπίτι... Η μάσκα με το σαλιγκάρι πραγματικά υπέροχη, αλλά μάλλον πρέπει να μάθουμε Κορεάτικα για να τη βρούμε. :P

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design