22.8.14

Hydrovit Products - First Impressions!

Τον προηγούμενο μήνα η εταιρία δερμοκαλλυντικών Hydrovit είχε την καλοσύνη να μας στείλει δείγματα από κάποια προϊόντα της για να τα δοκιμάσουμε και να σου πούμε τη γνώμη μας.


Τα δείγματα, αν και φακελάκια, μας κράτησαν για αρκετές μέρες συνεχόμενης χρήσης κι έτσι μπορούμε να σου πούμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.



Αρχικά δοκιμάσαμε τρία προϊόντα της σειράς Anti-Acne που περιέχουν το αγαπημένο μας έλαιο τεϊόδεντρου και απευθύνονται σε λιπαρά δέρματα με τάση για ακμή.

Το Anti-Acne Wash είναι ένα καθημερινό καθαριστικό που ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος. Δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα και είναι το πρώτο προϊόν που θα ψάξουμε να αγοράσουμε σε full size

H Anti-Acne Lotion περιέχει έλαιο ελιάς, εκχύλισμα ροδιού, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Έχει ενυδατικές, επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Αφήνει στην επιδερμίδα μία extra αίσθηση δροσιάς. 

Η Anti-Acne Cream είναι το τρίτο βήμα. Περιορίζει τη λιπαρότητα και βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής.

Επόμενο προϊόν που δοκιμάσαμε είναι η Eye & Lip Care Cream. Είναι μία καθημερινή κρέμα με ιδιαίτερα εμπλουτισμένη και ενισχυμένη σύσταση για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια, τα χείλη και το μεσόφρυο. Ξέρεις πως αυτές είναι οι περιοχές του προσώπου που εμφανίζονται οι πρώτες ενοχλητικές λεπτές γραμμές. 

Τέλος, δοκιμάσαμε και το Body Milk της Hydrovit, ένα ενυδατικό γαλάκτωμα περιποίησης σώματος. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε κυρίως σαν after sun και είναι αρκετά καταπραϋντικό.

Στη wish list μας έχει ήδη μπει η anti-spot cream της Hydrovit και ανυπομονούμε να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει στις πανάδες, μιας και είμαστε στη διαδικασία αναζήτησης μιας καλής κρέμας για την καταπολέμησή τους. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρεία;

Μέχρι το επόμενο post


5 σχόλια:

  1. αααχ καιρο την κοιταω τη σειρα για την ακμη αλλα μου φαινεται πολυ ακριβη ακομα και σε ηλεκτρονικα φαρμακεια..αν ειναι ομως τοσο καλη οσο λετε ισως αξιζει μια δοκιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς κάπως έτσι κοιτάμε την κρέμα για τις πανάδες. Είναι τσιμπημένες οι τιμές όντως. Αλλά σκεφτόμαστε πως αφού δουλεύει αυτή για την ακμή, γιατί όχι και αυτή για τις πανάδες; Κάποια στιγμή σίγουρα θα υποκύψουμε...

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει την acne cream Και δεν την αλλάζω με τίποτα!! Θα ήθελα να μου πείτε όπως πήγε η δοκιμή της antispot!!!! Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Για αν είμαστε ειλικρινείς έχουμε ψιλοχαλαρώσει από τις πανάδες (κυρίως λόγω εποχής) κι έτσι την είχαμε λιγάκι ξεχάσει την Antispot και δεν τη δοκιμάσαμε ακόμη. Τώρα όμως μας τη θύμισες! :)

      Διαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design