5.8.14

Empties - July 2014!

Έτσι γρήγορα γρήγορα πέρασε και ο Ιούλιος! Δεν μελαγχολούμε όμως γιατί έχουμε έναν ακόμη μήνα καλοκαιριού που μόλις άρχισε. Ήρθε η ώρα λοιπόν αν σου δείξουμε τις άδειες συσκευασίες των προϊόντων που τελειώσαμε μέσα τον Ιούλιο και να σου πούμε την ολοκληρωμένη πλέον γνώμη μας για το καθένα.  




Όπως πάντα, δεν είναι λίγα γι'αυτό ετοιμάσου και φύγαμε να τα δούμε ένα ένα.

Smooth Cleansing Foam - Erre Due

Είναι ένας απαλός αφρός καθαρισμού προσώπου από την Erre Due. Περιέχει εκχύλισμα μπαμπού για τόνωση, προβιταμίνη Β5 και χυμό αλόη για ενυδάτωση και μείωση των ερεθισμών. Καθαρίζει το πρόσωπο ήπια και απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να αφυδατώνει. Μοναδικό αρνητικό που βρήκαμε είναι ότι αν έρθει σε επαφή με τα μάτια τσούζει αρκετά.

Hair Spray - Extra Hold - Jean Iver
Είναι η αγαπημένη μας λακ χτενίσματος. Ενισχύει τον όγκο και δίνει ελαστικό κράτημα που κρατάει για ώρες χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. 

Ultimate Oil Elixir Serum - Gliss Hair Repair - Schwarzkopf
Μας άρεσε πολύ πολύ! Είναι ένα λαδάκι για επανόρθωση σε καταπονημένα, πολύ ξηρά μαλλιά. Δεν έκανε μαγικά στα μαλλιά μας, αλλά τα άφηνε κάθε φορά απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Έχει άρωμα που μας θύμισε κακάο και μένει στα μαλλιά για αρκετή ώρα. Μεγάλο plus του είναι η συσκευασία του με spray που μοιράζει το προϊόν τέλεια χωρίς να χρειαστεί αν λερώσεις τα χέρια σου. 

Deo Spray - Extra Delicate - Powder Fresh - Neutro Roberts
Είναι η χιλιοστή φορά που στο αναφέρουμε, αλλά είναι το αγαπημένο μας αποσμητικό, τι να κάνουμε; Χωρίς οινόπνευμα, με πουδρένιο άρωμα και πολύ καλή διάρκεια, αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη, πρέπει. 

Body Soufflé - Irresistibly Smooth - Nivea
Πιο παχύρευστο από body lotion, αλλά πιο λεπτόρρευστο από body butter, το body soufflé μας άρεσε αρκετά. Είναι πολύ ενυδατικό και έχει την κλασική μυρωδιά των προϊόντων Nivea. Τώρα το καλοκαίρι θα θέλαμε να απορροφάται λιγάκι γρηγορότερα.

Luxury Soap Bar - Aromatics - Papoutsanis
Άλλα δύο σαπουνάκια από τη σειρά Aromatics του Παπουτσάνη στα empties μας. Αυτή τη φορά το αγαπημένο μας με άρωμα βανίλια Μαδαγασκάρης και ένα με άρωμα λεβάντα. Κλασικές σταθερές αξίες βλέπεις. 

Conditioner Rasberry - Kyana
Μυρίζει υπέροχα, υπέροχα, υπέροχα, φρουτένια! Με σύμπλεγμα βιταμινών Α, Ε και F, το conditioner raspberry αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και λαμπερά. Δεν είδαμε όμως κάποια μακροχρόνια βελτίωση στα μαλλιά μας. 

Shampoo - Olivia - Papoutsanis
Σαμπουάν με εκχύλισμα ελιάς και προβιταμίνη Β5 από τη σειρά Olivia του Παπουτσάνη. Δεν μας ενθουσιάζει η μυρωδιά του, είναι λίγο βαριά για το γούστο μας, αλλά το αγαπάμε γιατί είναι από τα λίγα σαμπουάν που καταφέρνουν να κρατάνε τη λιπαρότητα έως και για τρεις μέρες μακριά από τα super λιπαρά μαλλιά μας. 

Katy Perry Lashes - Eylure
Υπέροχες βλεφαρίδες εμπνευσμένες από την Katy Perry. το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αν και σχετικά φυσικό. Είναι και αρκετά ανθεκτικές, άρα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις πολλές φορές.

Sugar Exfoliator - Donna Valente
Peeling σώματος με μικροσκοπικούς κρυστάλλους ζάχαρης. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα χωρίς να γδέρνει την επιδερμίδα ή να φράζει τους πόρους. Όσο για το άρωμά του, μυρίζει τόσο τέλεια μπανάνα που θέλεις να το φας.

MakeUp Remover Pads
Δύο πακετάκια δίσκοι ντεμακιγιάζ τελείωσαν αυτό το μήνα, τα κλασικά Pom Pon που έχεις δει πολλές φορές και ένα no-name που βρίσκεις στα AB. Μας βόλεψαν εξίσου και τα δύο. 

Miraculous Oil - Fructis Garnier
Είναι το πασίγνωστο πλέον λαδάκι μαλλιών από τη Garnier. Μυρίζει φρουτένια και αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και λαμπερά. Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα και κρατάει για μήνες. 

Wild Rose Foundation - Korres
Είναι το foundation της σειράς άγριο τριαντάφυλλο του Korre και μας άρεσε αρκετά όπως όλα όσα έχουμε δοκιμάσει από τη συγκεκριμένη σειρά. Είναι κρεμώδες και απλώνεται εύκολα. Προσφέρει μέτρια κάλυψη και έχει λαμπερό φυσικό τελείωμα. Εμείς το προτείνουμε στις ξηρές ή κανονικές επιδερμίδες. Έχει SPF 15 και ικανοποιητική διάρκεια.

Ντεμακιγιάζ Ματιών Express 2σε1 - Garnier
Είναι ένα αρκετά καλό διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών. Απομακρύνει εύκολα χωρίς τρίψιμο ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

Helioderm - Tinted Cream - Castalia
Αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 30 από την Castalia με χρώμα. Δεν προσφέρει φυσικά κάλυψη, αλλά μάλλον περισσότερο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα και φυσικά σε προστατεύει. Plus, μυρίζει υπέροχα!

Matt&Messy - Studio - L’Oreal
Spray αλατιού για ανέμελο beach look στα μαλλιά ακόμη και όταν δεν είμαστε στην παραλία. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ωραία σπαστά μαλλιά παραλίας, αλλά τα ξηραίνει αρκετά και επίσης δυστυχώς είναι λιγάκι δυσεύρετο. 

Express Beauty with Propolis - Apivita
Μάσκα με πρόπολη για τη νεανική λιπαρή επιδερμίδα από την ειδική στις μάσκες αγαπημένη μας Apivita. Η πρόπολη, ο ελίχρυσος και το αιθέριο έλαιο λεμόνι έχουν στυπτικές ιδιότητες και βοηθούν στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας, ενώ παράλληλα μειώνουν τις ατέλειες και βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας. Αν έχεις λιπαρό δέρμα, δεν γίνεται να μη την αγαπήσεις. 

Nourish & Protect - Sensitive Smile - Pearl Drops
Οδοντόκρεμα για ευαίσθητα δόντια από την Pearl Drops. Έχει διαφορετική, βολική συσκευασία. Μάλλον όμως δεν θα την ξαναπάρουμε γιατί δεν μας άρεσε καθόλου η γεύση της, είναι μάλλον λιγάκι ξινή.

Masque Purete - Lierac
Καθαριστική μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο, εμπλουτισμένη με πράσινη άργιλο, εκχύλισμα πράσινου λεμονιού και γλυκάνισο. Είναι ιδανική για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες και καθαρίζει σε βάθος.

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου - Korres
Είναι η πολύ γνωστή αντηλιακή κρέμα προσώπου με βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι από τον Korre. Έχει SPF 50 και είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει επίσης καταπραυντική δράση και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Δεν μας ενθουσίασε γιατί έχει πολύ έντονο άρωμα και αρκετά λιπαρή σύνθεση για τη δική μας λιπαρή επιδερμίδα. Τη χρησιμοποιήσαμε άνετα στην παραλία, αλλά δεν μπορέσαμε να τη χρησιμοποιήσουμε κάτω από το μακιγιάζ μας.

Caramel - Natural Shower Gel - Aromacare
Αφροντούς με απίστευτο άρωμα καραμέλας και εκχύλισμα ροδιού. Δεν περιέχει parabens και σιλικόνες. Είναι ενυδατικό και αναζωογονητικό. Θέλουμε να δοκιμάσουμε κι άλλα της ίδιας εταιρείας.

Mega Impact Mascara - Wet n Wild
Δεν αγαπάμε ιδιαίτερα τα τρίχινα βουρτσάκια, αλλά το συγκεκριμένο τεράστιο τρίχινο βουρτσάκι μας βόλεψε πολύ. Δίνει τόσο όγκο όσο και μήκος και θα την αγοράσουμε ξανά. 

Huile Prodigieuse - Nuxe
Πολυααγαπημένο πολυχρηστικό ξηρό λάδι από τη Nuxe. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε κυρίως με δύο τρόπους, για ενυδάτωση στα πόδια μετά την αποτρίχωση, αλλά και σαν ενυδατική μάσκα για τα μαλλιά. Και στις δύο περιπτώσεις είναι εξαιρετικό. Μυρίζει μαγικά!

Αυτά είναι τα προϊόντα που τελειώσαμε εμείς το μήνα που μας πέρασε. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Τι προϊόντα τελείωσες εσύ μέσα στον Ιούλιο;

Μέχρι το επόμενο post



7 σχόλια:

  1. αυτη την περιοδο χρησιμοποιω την μασκα προπολις της apivita και την πρασινη αργιλο της dalon. συγκριτικα μπορω να πω, πως τα αποτελεσματα ειναι πιο αμεσα ορατα απο την πρασινο αργιλο , παρα απο την μασκα της apivita... επισης που μπορουμε να βρουμε το αφρολουτρο της aromacare? το χειμωνα λατρευω τις μυρωδιες καραμελας, βανιλιας και μπισκοτου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσουμε ότι η πράσινη άργιλος είναι ότι πιο δυνατό για τη λιπαρή επιδερμίδα. Τα αφρόλουτρα και τις αντίστοιχες κρέμες σώματος της Aromacare τα βρίσκουμε στα Hondos, αλλά και στα supermarkets. :D

      Διαγραφή
  2. Πολλά empties τολάδι από nyxe το τελείωσα κ εγώ αυτό τ μήνα φιλία ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Our Beauty Wonderland. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design